Anne sütü de alıyorlar canımSadece mama mı içiriyorsun canım
Benim oğlan da anne sütü+mama besleniyor. Bir gün içinde 4 saatte bir 60-90-90-90 ml içiyor. Doymazsa artıyor tabi . Mama sma optipro kullanıyoruzAnne sütü de alıyorlar canım
Benimkiler aşırı düzensiz içiyor onu da kestiremiyorumBenim oğlan da anne sütü+mama besleniyor. Bir gün içinde 4 saatte bir 60-90-90-90 ml içiyor. Doymazsa artıyor tabi . Mama sma optipro kullanıyoruz
Mideleri kazınıyordur yavrularınBenimkiler aşırı düzensiz içiyor onu da kestiremiyorum
Tek seferde 200 içtikleri de oluyor 120-90-90 içtikleri de oluyor
Bazen 120-60 içiyorlar
Yapıp yapıp dökmekten de çok sıkıldım
Oturup sofrada yemek yesinler bu ne
Sen kimdin kız?Merhaba kızlar uzuuuuunnn bir aradan sonra ben geldim ❤ Beni özlediniz miYa da beni hatırlıyor musunuz diye sorsam daha iyi
Evet cnm ondan geçennaya kadar yarmdıParanox mu? Tam mı yarım mı?
Uyuma saatini aşağı yukrı ön görüosam oyalıorm, uyumay yakn 120_150 arası veriorm :)Kaç ml veriyorsun canım?
Kaç saat sonra acikiyor?
Öyle huysuzluk açlık belirtisi de yokMideleri kazınıyordur yavrularınbenimki de pek düzenli sayılmaz ama genel olarak 10-14-18-22saatlerinde içiyor. Uyursa eğer saat sarkıyor. Mama miktarı da değişiyor. Günde 300-400 ml arası. Sabah az içiyor, sanırım kahvaltı öğününü pek sevmeyecek sen önce 3 ölçek ver , doymazlarsa 1 ölçek daha ver. Bu şekilde daha az dökersin
Ay nasıl düzene sokcam bilmiyorum çok inatlar.Sen kimdin kız?
Evet cnm ondan geçennaya kadar yarmdı
Bu ay tama cıktı
Uyuma saatini aşağı yukrı ön görüosam oyalıorm, uyumay yakn 120_150 arası veriorm :)
Kuzummm tamamen düzenli beslenmeyle alakalı
Sizde anne sütü var mesela
Bizde yk
Sonsuza kadar sanırımTemmuz anneleri bu uyku gerilemesi ne kadar sürüyor önceden gündüz uyumazdı ama gece güzel uyurdu bir veya iki kere kalkardı şimdi gündüzde uyumuyor gecede uyumuyor kucağımda uyuyor koyuyorum yatağa 10 dakika bile olmadan kalkıyor napicagimi şaşırdım keyfi de yok uykuyu alamadığı için be kadar sürer bu durum ne yapmam lazım
Ben de 2 haftadir bu sorunun cevabini ariyorumTemmuz anneleri bu uyku gerilemesi ne kadar sürüyor önceden gündüz uyumazdı ama gece güzel uyurdu bir veya iki kere kalkardı şimdi gündüzde uyumuyor gecede uyumuyor kucağımda uyuyor koyuyorum yatağa 10 dakika bile olmadan kalkıyor napicagimi şaşırdım keyfi de yok uykuyu alamadığı için be kadar sürer bu durum ne yapmam lazım
Ben 1 aydir arıyorum bulabilmis degilimBen de 2 haftadir bu sorunun cevabini ariyorum
Tam da bunu yazacaktım tecrübeli 2. Çocuk annesi olarakBen 1 aydir arıyorum bulabilmis degilimama gördüm ki cogu kisi bu sorunu yasiyor dönemsel bir sey demekki deyip rahatladim
Bizde perşembe bexsero 2. Dozunu oldukBu aşı çilesi ne zaman bitecek ya, yine iki bacaktan bir ağızdan oldu aşı. Yaptirmasan olmaz, yapılınca günlerce huzursuzluk yakamızı bırakmıyo
Kesinlikle canım , benim de kafam rahat aynı şekilde, çünkü her şey onların iyiliği için. Ama aşı yeri kızardı hafif şişti falan yani biz tırnağını keserken akla karayı seçiyoruz böyle canı acıdığını görmek çok zormuş. Geçmiş olsun kuzuna daBizde perşembe bexsero 2. Dozunu olduk
İlk defa cok ağladı
Artık büyüyorlar ve acıyı daha fazla hissediyorlar.. İçim gitti
Ama manevi olarak huzurluyum kafam rahat.. Onun iyiliği için
Gelecek ayda 2 tane devlet aşımız varmş bizim
9. Ayda menenjit aşısı bidaha var
12. Ayda bidaha
Hahaha evet öyle yapıolarmşKesinlikle canım , benim de kafam rahat aynı şekilde, çünkü her şey onların iyiliği için. Ama aşı yeri kızardı hafif şişti falan yani biz tırnağını keserken akla karayı seçiyoruz böyle canı acıdığını görmek çok zormuş. Geçmiş olsun kuzuna da
Sağlık ocağındaki hemşire diyor ki yurumeye başladıklarinda aşı olacağını anlayıp kaçıyorlarmış
Hala ayakta benim oğlan, benim tepemden indi babasının tepesinde oynuyor şimdiKızlar bebeginiz kaçta uyuyor benimki hala düzen kuramadı hani bazen 8de uyuyor kırk dk sonra uyanıyor sonra 12ye kadar oturuyor oyun istiyor falan normal mi bu kadar çok uykusuz kalması sabahta 6da dimdik ayakta nasıl oluyor hani bebekler 12 saat uyurdu
Ayni bizimkiHala ayakta benim oğlan, benim tepemden indi babasının tepesinde oynuyor şimdi12 de uyur, gece saat başı kalkar ve 6-7 dedi mi kalkar