- 4 Aralık 2013
- 1.143
- 1.880
Ilk basta filenin ayak kısımlarını açtık ayakları suya değdi şimdi oturuyor ama tam oturamazken ben tutuyordum babamız su döküyordu altına el havlusu koyuyorum kaymasın diyeKüvete nasıl koyuyorsunuz peki ben hala oturtmadım kızımı filede küçük geliyor artık
Odada yıkayabilsem çok iyi olur
Her haftanın kendine göre güzellikleri var diyelimKizlar merhaba ben agustos annesiyim, su an 19.hafta ataginin sonundayiz 19haftada su an bebegim ve cok cok fazla kriz yasiyoruz. Uyumayi reddediyor. Duzenli olan uyku saatlerimiz gitti, darmaduman olduk. 19.hafta bittikten sonra bebisler sakinliyor mu, gercekten 19da bitiyor mu bu atak ben delirmek uzereyim psikolojim altust oldu
Bugün dediğiniz gibi denedik odada küvette,sırf oyun oynadık,çıkınca ağladı bu sefer sudayken sesi çıkmadı. Bakalım böyle böyle alışır umarımIlk basta filenin ayak kısımlarını açtık ayakları suya değdi şimdi oturuyor ama tam oturamazken ben tutuyordum babamız su döküyordu altına el havlusu koyuyorum kaymasın diye
oyuna cevirdik biz Her şeyi babane yıkarken bikere ağlattı birdaha izin vermedik sadece biz yıkıyoruz yere kocaman bir örtü seriyoruz mecburençıkmak istemiyor benim cadı
Ocean microfer kullaniyorum demir olarak tadi guzel icerigi de temiz. D vitamini de ocean onerdiler ama ben pedia d kullaniyorum. Onceden pedia d icinde koruyucu bha varmis artik koymuyorlar sadece e vitamini, koyun yununden elde edilen d vitamini ve aycicek yagi var. Ocean d vitamininde zeytinyagi varmis ama acikcasi bana pahali geldiKızlar merhabalar
Ben d vitamini ve kan ilacını değiştireceğim de siz hangilerini kullanıyorsunuz ve fiyatları nedir?
Bestiron ve coledan d kullanıyoruz. Bestiron 95 liraydı sanırım. Diğerini hiç bilmiyorum ama pahalı değildi .Kızlar merhabalar
Ben d vitamini ve kan ilacını değiştireceğim de siz hangilerini kullanıyorsunuz ve fiyatları nedir?
Çok teşekkür ederim:) ocean microfer i duydum, sidefer ya da o aklımda. Pedia d ye de bakayımOcean microfer kullaniyorum demir olarak tadi guzel icerigi de temiz. D vitamini de ocean onerdiler ama ben pedia d kullaniyorum. Onceden pedia d icinde koruyucu bha varmis artik koymuyorlar sadece e vitamini, koyun yununden elde edilen d vitamini ve aycicek yagi var. Ocean d vitamininde zeytinyagi varmis ama acikcasi bana pahali geldi
Genelde 70-100 tl aralığında bu takviyeler. İçeriği temiz olsun yeter ki. Bi bakayım bu ilaçlara teşekkür ederimBestiron ve coledan d kullanıyoruz. Bestiron 95 liraydı sanırım. Diğerini hiç bilmiyorum ama pahalı değildi .
Ocean d vitamini kullanıyoruz 50 küsurdu galiba. Demir ilacı da ocean microfer aldı babamız 90 tl. Ben de içeriği temiz aradım en temiz nevvit dediler ama tadi kötüymüş diye microfer aldım.Kızlar merhabalar
Ne güzel mutlu bebisler mutlu annislerBugün dediğiniz gibi denedik odada küvette,sırf oyun oynadık,çıkınca ağladı bu sefer sudayken sesi çıkmadı. Bakalım böyle böyle alışır umarım
ben monovit kullanıyorum doktorum d vitamini olarak sağlık ocağının verdiğinin içeriği temiz dediKızlar merhabalar
Teşekkür ederim canım, sanırım doktorlar genel olarak ocean microferi tavsiye ediyor. Ocean olanlar temiz içerikli anladığım kadarıylaOcean d vitamini kullanıyoruz 50 küsurdu galiba. Demir ilacı da ocean microfer aldı babamız 90 tl. Ben de içeriği temiz aradım en temiz nevvit dediler ama tadi kötüymüş diye microfer aldım.
Ben de monovit kullanıyordum ama değiştireyim dedim canımben monovit kullanıyorum doktorum d vitamini olarak sağlık ocağının verdiğinin içeriği temiz dedi
demir ilaxını kabul etmedi cnm
Nie kızzz....derdin neBen de monovit kullanıyordum ama değiştireyim dedim canım
Sıkılıyorum anlasanaNie kızzz....derdin ne
Biraz daha iyi canım senin nasıl gidiyorGünaydınlar nasil gidiyorr
Günaydın bizimde pazartesi var iki bizde hafif ateş yaptı üstünü açtım uyurken düştü ilkinde bisey olmadigünaydın güzel anneler
bugün 5. ay kontrolümüz ve menenjit aşısının 2. dozu var
ilk dozu ateş yapmasada huysuzluk yapmıştı 2 gün canımı okumuştu