2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Küvete nasıl koyuyorsunuz peki ben hala oturtmadım kızımı filede küçük geliyor artık
Odada yıkayabilsem çok iyi olur
Ilk basta filenin ayak kısımlarını açtık ayakları suya değdi şimdi oturuyor ama tam oturamazken ben tutuyordum babamız su döküyordu altına el havlusu koyuyorum kaymasın diye
oyuna cevirdik biz Her şeyi babane yıkarken bikere ağlattı birdaha izin vermedik sadece biz yıkıyoruz yere kocaman bir örtü seriyoruz mecburen çıkmak istemiyor benim cadı

Her haftanın kendine göre güzellikleri var diyelim çok çabuk geçiyor zaman tadını çıkarmaya çalışın,deeriiiiinnn nefess alıınnn

Bugün dediğiniz gibi denedik odada küvette,sırf oyun oynadık,çıkınca ağladı bu sefer sudayken sesi çıkmadı. Bakalım böyle böyle alışır umarım

Kızlar merhabalar
Ben d vitamini ve kan ilacını değiştireceğim de siz hangilerini kullanıyorsunuz ve fiyatları nedir?
Ocean microfer kullaniyorum demir olarak tadi guzel icerigi de temiz. D vitamini de ocean onerdiler ama ben pedia d kullaniyorum. Onceden pedia d icinde koruyucu bha varmis artik koymuyorlar sadece e vitamini, koyun yununden elde edilen d vitamini ve aycicek yagi var. Ocean d vitamininde zeytinyagi varmis ama acikcasi bana pahali geldi

Çok teşekkür ederim:) ocean microfer i duydum, sidefer ya da o aklımda. Pedia d ye de bakayım

Kızlar merhabalar
Ben d vitamini ve kan ilacını değiştireceğim de siz hangilerini kullanıyorsunuz ve fiyatları nedir?
Ocean d vitamini kullanıyoruz 50 küsurdu galiba. Demir ilacı da ocean microfer aldı babamız 90 tl. Ben de içeriği temiz aradım en temiz nevvit dediler ama tadi kötüymüş diye microfer aldım.

Bugün dediğiniz gibi denedik odada küvette,sırf oyun oynadık,çıkınca ağladı bu sefer sudayken sesi çıkmadı. Bakalım böyle böyle alışır umarım
Ne güzel mutlu bebisler mutlu annisler
Biz üstümüzü değişirken ilaç içerken uyku öncesi alt değiştirirken bile oynarız şarkılar söyleriz

Kızlar merhabalar
ben monovit kullanıyorum doktorum d vitamini olarak sağlık ocağının verdiğinin içeriği temiz dedi
demir ilaxını kabul etmedi cnm

Ocean d vitamini kullanıyoruz 50 küsurdu galiba. Demir ilacı da ocean microfer aldı babamız 90 tl. Ben de içeriği temiz aradım en temiz nevvit dediler ama tadi kötüymüş diye microfer aldım.
Teşekkür ederim canım, sanırım doktorlar genel olarak ocean microferi tavsiye ediyor. Ocean olanlar temiz içerikli anladığım kadarıyla

günaydın güzel anneler
bugün 5. ay kontrolümüz ve menenjit aşısının 2. dozu var
ilk dozu ateş yapmasada huysuzluk yapmıştı 2 gün canımı okumuştu
Günaydın bizimde pazartesi var iki bizde hafif ateş yaptı üstünü açtım uyurken düştü ilkinde bisey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…