2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimki de 4. Aydan beri parmak emiyor gece eline çorap giydirmeye başladım.

İncelme yok ama nasır var canım bazen acıyor diyor ama yine de emiyor uykuya geçerken. Çok uğraştım emzik almadı. Beni de emmedi öyle rahatladı sanırım.
Benlmklnln de emme refleksi cok kuvvetliydi dogdugundan beri kucaktayken bile giysilerimizi boynumuzu kolumuzu emerdi emzik aldik cesit cesit hicbirini kabul etmedi parmaga kismetmis

Kızlar ben bebeğimi yıkayamıyorum. İlk doğduğunda küvetine koyuyorduk,filede güzel güzel yıkanıyordu. Sonra git gide banyo sonlarına doğru ağlamaya başladı. Fileye sığmaz oldu,delikli bi oturak aldık,onda da ağladı. Kucağıma alıp yıkıyordum sonlara doğru ağlıyordu. Artık girdiği gibi ağlıyor. Ne yaptıysak olmadı,zaten çok az yıkıyoruz,onda da anca ıslatıp çıkıyoruz.

Benimkine süt içmek kolay geliyor. Yemeği doyuracak kadar yemiyor. Dediğin gibi akşama kadar hiç oturmuyor da azıcık yediği eriyip gidiyor. İnşallah bunlar yerde diğerleri de bunlardan görüp düzelir biraz
Aynen inşallah bazen kızım bak kardeşin nasıl yemek yiyor koş sende yee diyorum gelip 2 lokma yiyor bazende hayır sen yeme kardeşin yesin bakk yedi diyorum oda hemen ben yiycem diyor 2 lokma öyle iştahlı çocuk olsun 4, 5 tane olsun yaa yeterki sağlıklı yemek yiyen bebek olsun

Benimkine süt içmek kolay geliyor. Yemeği doyuracak kadar yemiyor. Dediğin gibi akşama kadar hiç oturmuyor da azıcık yediği eriyip gidiyor. İnşallah bunlar yerde diğerleri de bunlardan görüp düzelir biraz
Ben 8 tahıllı rezene gece maması aldım 2 gündür veriyorum hem yutması kolay oluyor dene istersen içine cici bebe büsküvi koydum dün gecede muz koydum verdim istersen dene bir gündüz olanında var ama bazıları ballı sütlü 1 yaşına kadar bal yasak olduğu için onları tercih etmedim diğer farklı olanlardan da alabilirsin benim ki gece çok huzursuz aç olduğu için tercih ettim birde deneme ilk bunla başlıysyım dedim

Bebekler için oturaklı banyo oturakları var banyo veya salonda oturması için kolay olur die onlardan kullan istersen ben küvetine bettaniye koyuyorum başi yukarıda olsun kulaklara su girmesin diede bir kaç kiyafet ini yastık niyetine koyup banyo yaptırıyorum leğenin delikli su giderde açık bırakıyorum ki su dolup kulaklara ağza girmesin öyle şuan rahat yıkıyorum

Sudan korkuyor bizim ki galiba neden böyle oldu anlamadım o kadar da dikkat ettim ki korkmasın diye

Bu arada H&M’in aplikasyonunda indirim var,özellikle yazlık ürünler uygun fiyata,indirimi görebilmeni için aplikasyonu indirmeniz lazım siteden görünmüyor

Eklentiler

• 5E42EA1F-4E34-4968-90F9-9380E655BAED.png
    415,1 KB · Görüntüleme: 50
  • F8A72412-683C-42B8-B464-65A482C3A7E1.png
    461,7 KB · Görüntüleme: 50
Sudan korkuyor bizim ki galiba neden böyle oldu anlamadım o kadar da dikkat ettim ki korkmasın diye
Belkide korkmuyordur suyu sevmiyordur kızım küçükken sevmedi sonra sevdi hastqlandoğında ateşi düşsün die çok yıkayınca yine sevmedi şimdi yine sevmiyor bu böyle hep taki anlıycağı yaşa gelene kadar sanırım senin bebiş ıslanmak istemiyor ama sıkıntı yapma sen yıkamaya devam et yavaş yavaş suyu vücudunda gezdir güldür konuş dalgınlığına gelince bir baksın ki yıkanmış bile

Canım banyoya oyıncaklarından al veya banyo için olan mini sümgerler falan var onlardan al o onlara dalarken de sen hemen yıkayıp çıkarırıısın

Bu arada H&M’in aplikasyonunda indirim var,özellikle yazlık ürünler uygun fiyata,indirimi görebilmeni için aplikasyonu indirmeniz lazım siteden görünmüyor
cnm eğer aldıysan güle güle giysin
ben sezon sonu inidirimlerinden bir sürü yazlık stoklamıştım yaza hazırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…