2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın. Dunku saat basi uyanmaya gore daha iyi uyuduk galiba 9.30 yatti 23.30, 2.30, 5.30da uyandi 8.00de tam uyandi.bu sefer de gece memeden sonra uyumakta zorlandi ama. Nerde o gecede 1 kere uyandigi gunleer🙄

Menenjit hangi aşı canım,adı ne
Bexsero cnm
Selamlar herkese ☺️
Doktor önerisiyle Ek gıdaya başlayan anneler var mı acaba 🙄 faydalandığınız bir tarif kitabı var mı ek gıdayla alakalı 🙂
Anne sütü almadığı için hafif su ve tadm olarak başLdk
Şuan doyumluk olmadığı için tarif değil
Tadım olarak gidiyorm 3 gn kuralı ile

Kızlar biz 5. Ay kontrolünden geldi..
Bexsero 2. Doz vurulduk
Nimenrix yerine artık nemetra varmş..
9. Ayda onu vurulacaz

Bebeğine mama da veren arkadaslar, hangi mamayı veriyorsunuz?
Kaç saat tok tutuyor?
Ben similac kullanıyorum uzum süredir 4 saat götürüyor.
Daha uzun süre tok tutan mama varsa gece öğününde onu vereyim bari biraz uzun uyusunlar

Tşk cnm

Aşıdan hemen sonra calpol verdin mi
Fitil veriyorm ben cnm

Bebeğine mama da veren arkadaslar, hangi mamayı veriyorsunuz?
Kaç saat tok tutuyor?
Ben similac kullanıyorum uzum süredir 4 saat götürüyor.
Daha uzun süre tok tutan mama varsa gece öğününde onu vereyim bari biraz uzun uyusunlar
Aptamil bizde daha uzun gidiyor ama pahalı :KK70:

Temmuz anneleri bu uyku gerilemesi ne kadar sürüyor önceden gündüz uyumazdı ama gece güzel uyurdu bir veya iki kere kalkardı şimdi gündüzde uyumuyor gecede uyumuyor kucağımda uyuyor koyuyorum yatağa 10 dakika bile olmadan kalkıyor napicagimi şaşırdım keyfi de yok uykuyu alamadığı için be kadar sürer bu durum ne yapmam lazım

Oğluşum sünnet oldu ne kadar vicdansız
Temmuz anneleri bu uyku gerilemesi ne kadar sürüyor önceden gündüz uyumazdı ama gece güzel uyurdu bir veya iki kere kalkardı şimdi gündüzde uyumuyor gecede uyumuyor kucağımda uyuyor koyuyorum yatağa 10 dakika bile olmadan kalkıyor napicagimi şaşırdım keyfi de yok uykuyu alamadığı için be kadar sürer bu durum ne yapmam lazım
ben de bilmiyorum ama imdaaaaat sabah 5:30 da kalktı işe gittim geldim şimdi yine uyumuyor çok yorgunum ☹️

X