- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
ay şimdiden geçmiş olsun cnmGünaydın bizimde pazartesi var iki bizde hafif ateş yaptı üstünü açtım uyurken düştü ilkinde bisey olmadi
şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay şimdiden geçmiş olsun cnmGünaydın bizimde pazartesi var iki bizde hafif ateş yaptı üstünü açtım uyurken düştü ilkinde bisey olmadi
Menenjit hangi aşı canım,adı negünaydın güzel anneler
bugün 5. ay kontrolümüz ve menenjit aşısının 2. dozu var
ilk dozu ateş yapmasada huysuzluk yapmıştı 2 gün canımı okumuştu
Bexsero cnmMenenjit hangi aşı canım,adı ne
Anne sütü almadığı için hafif su ve tadm olarak başLdkSelamlar herkese
Doktor önerisiyle Ek gıdaya başlayan anneler var mı acaba faydalandığınız bir tarif kitabı var mı ek gıdayla alakalı
Çok geçmiş olsun canım. Ben de Bexsero yu 7-9-13 .aylarda düşünüyorumBexsero 2. Doz vurulduk
Nimenrix yerine artık nemetra varmş..
9. Ayda onu vurulacaz
Tşk cnmKızlar biz 5. Ay kontrolünden geldi..
Çok geçmiş olsun canım. Ben de Bexsero yu 7-9-13 .aylarda düşünüyorum
Aşıdan hemen sonra calpol verdin miMutlaka yaptır aynen
Fitil veriyorm ben cnmTşk cnm
Aşıdan hemen sonra calpol verdin mi
Aptamil bizde daha uzun gidiyor ama pahalıBebeğine mama da veren arkadaslar, hangi mamayı veriyorsunuz?
Kaç saat tok tutuyor?
Ben similac kullanıyorum uzum süredir 4 saat götürüyor.
Daha uzun süre tok tutan mama varsa gece öğününde onu vereyim bari biraz uzun uyusunlar
Hoşgeldin tekrar ben özledim çünkü memleketimi de özledim profil fotonuz çok güzeel nasıl büyümüş karan maşallahMerhaba kızlar uzuuuuunnn bir aradan sonra ben geldim ❤ Beni özlediniz mi Ya da beni hatırlıyor musunuz diye sorsam daha iyi
Paranox mu? Tam mı yarım mı?Fitil veriyorm ben cnm
Aptamil bizde daha uzun gidiyor ama pahalı
Evet kocaman oldu gerçekten teşekkür ederizHoşgeldin tekrar ben özledim çünkü memleketimi de özledim profil fotonuz çok güzeel nasıl büyümüş karan maşallah
Kaç ml veriyorsun canım?Fitil veriyorm ben cnm
Aptamil bizde daha uzun gidiyor ama pahalı
Sadece mama mı içiriyorsun canımKaç ml veriyorsun canım?
Kaç saat sonra acikiyor?
ben de bilmiyorum ama imdaaaaat sabah 5:30 da kalktı işe gittim geldim şimdi yine uyumuyor çok yorgunumTemmuz anneleri bu uyku gerilemesi ne kadar sürüyor önceden gündüz uyumazdı ama gece güzel uyurdu bir veya iki kere kalkardı şimdi gündüzde uyumuyor gecede uyumuyor kucağımda uyuyor koyuyorum yatağa 10 dakika bile olmadan kalkıyor napicagimi şaşırdım keyfi de yok uykuyu alamadığı için be kadar sürer bu durum ne yapmam lazım