2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın kızlar biz yine gece kudurduk diyebilirim nesemiz yerinde şükür ağlasa hiç kıyamam dış emin oldum artik emziği bir ısirıyo surtuyo kaşıntı var gibi aman neşesi iyi ya 4 aydır uykusuzluk cekmedim ilk zamanlara donduk

Biz daha ek gıdaya geçmedik canım sadece anne sütü alıyor şimdi.

Uykusuz bir gecenin sabahinda gunaydinn

Beterin beteri varmis onceki gunler iyiymis yani dun gece saat basi aglayarak uyandi bu aclik falan degil ya

Ben banyo icin banyo kitabi almistim gerci bizim banyo sorunumuz yok kitabi normal zamanlarda kullaniyorum ama belki faydasi olur. Bizimki resimlerini cok seviyor dakikalarca bakip inceliyor mama sandalyesinin onune koyuyorum iyi oluyor. Su gecirmez plastik bir malzeme

Eklentiler

• Screenshot_20211222-113307_Chrome.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 24

Uykusuz bir gecenin sabahinda gunaydinn

Beterin beteri varmis onceki gunler iyiymis yani dun gece saat basi aglayarak uyandi bu aclik falan degil ya

herkeste aynı sorun..
bizdede 3 gün gece saat başı uyanma oldu... dişini kaşıyınca uyuyordu
anlamadım bende

Bunu geçen görmüştüm e-bebek te elim gitti ama almadım,bizimki de kitap seviyor bunu denemek lazım belki bakar

Bebekleri sabahlara kadar uyumayan anneleer sözüm sizee
Biz bebiş ve babamızla beraber yatıyoruz,bebiş benim yanımda yatıyor,ben ortadayım,babamız sağımda. Eşim bana diyor ki çocuk yattımı kalkmıyor oh ne rahatsın. Ben gık dese uyandığım için o hiç duymuyor tabi. Geçenlerde her kalktığında babamıza mesaj attım
Bizimki de böyle kalkıp duruyordu ama bir kaç gündür sadece 1-2 kere kalkıyor
Fazla sıcakta uyumuyorlar ona dikkat etmek lazım biraz

Eklentiler

• CBFA9A91-868C-4628-8DBA-95245B4A1650.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 66
22 derece oda canım bizimde yatağı yanımızda parmakligi kaldırdık gozum hep.onda
bizim büyük ihtimal disten pazartesi aşımız var ebeye sorcam neşesi iyi şükür istahida iyi cadilindanda olabilir
Hiç gözü oyuncakta değil banyo kapısından içeri girince başlıyor tribe sıpa
Banyo yerine odada yıkayın bizimki de sudan çıkmıcak odada yıkıyoruz oynaya oynaya

Kizlar merhaba ben agustos annesiyim, su an 19.hafta ataginin sonundayiz 19haftada su an bebegim ve cok cok fazla kriz yasiyoruz. Uyumayi reddediyor. Duzenli olan uyku saatlerimiz gitti, darmaduman olduk. 19.hafta bittikten sonra bebisler sakinliyor mu, gercekten 19da bitiyor mu bu atak ben delirmek uzereyim psikolojim altust oldu

Sen bu durumu kabullenip sakinleşiyorsun

Küvete nasıl koyuyorsunuz peki ben hala oturtmadım kızımı filede küçük geliyor artık
Odada yıkayabilsem çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…