- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
Ben de ağustos annesiyim ama burayı da takip etmekten kendimi alamıyorum. Bizi neler bekliyor önceden bilelim istiyorumHoşgeldiiiin ben de ağustos annesiyim ama ruhum temmuz geç doğunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ağustos annesiyim ama burayı da takip etmekten kendimi alamıyorum. Bizi neler bekliyor önceden bilelim istiyorumHoşgeldiiiin ben de ağustos annesiyim ama ruhum temmuz geç doğunca
İçine sinmiyorsa değiştir canım belki erken doğduğu için sizde durum farklı olabilir tabi en iyisini doktor bilir sadece benim doktorum öyle söyledi bana.BEnim doktor galiba iyi değil değiştirsem iyi olucak bana erken doğuduğu için sünnetini 6 aydan sonra yap dedi ve ben 6 ayı bekliyorum şuan çok sinir oldum ya
Çok daha az farkediyorlarmis canım ayrıca çabuk iyilesiyormus ve buyukken yapıldığında travma olarak kalabiliyor şu an hatirlamayacaklar bile.Ühü ben sünnet ettiremicem galiba erken istiyorum ama kıyamam ki
Daha almadım canım ama ne alacağıma karar verdim.gmz41 mama sandalyesi aldınmı ?
Kız tam okuyamadım mesajların hepsini ama sanırım mama sandalyesi arıyorsun Ben daha almadım ama karar verdim baya araştırdım ben de. Joie mimzy lx alicam bir sürü yerden araştırdım herkes çok memnun çok saglammis ayrıca geriye yatma özelliği var çocuk üstünde oynarken uyuyakalirsa diye mesela. Yani sırt ayarı yapabiliyorsun. E bebekte var gidip incelemek de istersen. Bak resmini ekledimBıktırana kadar sorcam bugün kısa sürelik birşey olsa bukadar takmam birde ben başak burcuyum ya
Ayy ne güzel olurKızlar çok güzel tarif pdf leri buldum foto gibi yuklesem indirebilirmisinizki
CnmBen de ağustos annesiyim ama burayı da takip etmekten kendimi alamıyorum. Bizi neler bekliyor önceden bilelim istiyorum
Rota virüsü yaptırdık ama menenjite gerek yok dedi bizim doktor şu an salgın yok ama 1 yaş kontrolünde hatırlatın tekrar konuşalım dedi. İçim çok rahat değil ama şimdilik güvendik sen yaptırdın mı?Ayy ne güzel olur
Cnm
Özel aşı yaptırıomusun minnoşa
Ben de haziran annesiyim ama niye burayı takip ettiğimi bilmiyorumBen de ağustos annesiyim ama burayı da takip etmekten kendimi alamıyorum. Bizi neler bekliyor önceden bilelim istiyorum
İkisinide yaptırdm cnmRota virüsü yaptırdık ama menenjite gerek yok dedi bizim doktor şu an salgın yok ama 1 yaş kontrolünde hatırlatın tekrar konuşalım dedi. İçim çok rahat değil ama şimdilik güvendik sen yaptırdın mı?
AşkolsunBen de haziran annesiyim ama niye burayı takip ettiğimi bilmiyorum
Şaka canımm en güzel anneler temmuz anneleri o yüzden.İkisinide yaptırdm cnm
Rota bitti
Menenjit ilk dozunu oldm
İkincisi aralıkta
Üçüncüsü ağustosta :)
Aşkolsun
Bizim de rota 1 aralıkta bitiyor inşallah menenjit için pişman olmayız.İkisinide yaptırdm cnm
Rota bitti
Menenjit ilk dozunu oldm
İkincisi aralıkta
Üçüncüsü ağustosta :)
Aşkolsun
Bizim SAT aynıydı ya hep bir düşünüyorum bizimkileri :) ben de destekle ya da evde yalnız değilsem kucakta veriyorum.Kucakta oturtarak verilebilir benimkiler 6 aylık oldu ben yastıkla falan destekleyip yarı oturur pozisyonda vermeye çalışıyorum.
Ben de 16 Haziran da doğum yaptım ama bizimki erkenciydi hep yengeç olsun istemiştim bekleyemedi o yüzden Temmuz annelerinde takıldım kaldımŞaka canımm en güzel anneler temmuz anneleri o yüzden.
Alerji degil de tahris edebiliyormus canim ben denedim cok huzursuz oldu ama nette deneyip memnun kalanlar da cok sen de deneyip gözlemle bakalim insallah sifa olurDün akşam hazirladim karışımı onu bugün surucem inşallah alerji falan yapmaz ondan tirsiyorum
Erken gelmeseydi temmuz olacaktn amaŞaka canımm en güzel anneler temmuz anneleri o yüzden.
Olmazsn cnm nie olasın..Bizim de rota 1 aralıkta bitiyor inşallah menenjit için pişman olmayız.
Sizin ruhunuz yengeçBen de 16 Haziran da doğum yaptım ama bizimki erkenciydi hep yengeç olsun istemiştim bekleyemedi o yüzden Temmuz annelerinde takıldım kaldım
Benimki de erkenci canım yoksa 23 temmuzda doguracaktim sözde kalbimiz temmuz annelerinde kaldı demekBen de 16 Haziran da doğum yaptım ama bizimki erkenciydi hep yengeç olsun istemiştim bekleyemedi o yüzden Temmuz annelerinde takıldım kaldım
Aynen kızz 23 temmuz diyoduk 23 haziranda doğdu doğru olan tek şey 23Erken gelmeseydi temmuz olacaktn ama
Olmazsn cnm nie olasın..
2 yaşını bekleyen bile var..
Ben sadece şimdiden yaptırma sebebin, acı aşiği.. Büyüdükçe zor oluo ağlıolar
Ateşleri zor geçiyor felan.. Bebekken daha rahatıma geldi
Bide olur ya bi çocuk gelir yaklaşır bulaşır vs.. İyisimi kafa rahatlığı
Menenjitinde 2 çeşidi var.. 2.sinide yaptıracam aralkta gittiğimizde onuda konuşacam doktorla
Sizin ruhunuz yengeç
Peki mesela gelişimi aşıları ek gıda vsAynen kızz 23 temmuz diyoduk 23 haziranda doğdu doğru olan tek şey 23
Benimde normal o zaman cnm ilk cocugum 1.5 aylikti öğrendiğimde direk keseyim görmüştüm bu sefer erken öğrenince panik yapıyorum birazCanım ben 11 le mi ne öğrenmiştim 1 hafta kala sonra 2 gün sonra 70 e cıkmıstı değerim 2 gün sonra 300 lerdeyi derken cok şükür su an kucagımda
İkizler yükseleni de kova oldu çok fena bir oğlan olacak bence tutamayacağım yerindeBenimki de erkenci canım yoksa 23 temmuzda doguracaktim sözde kalbimiz temmuz annelerinde kaldı demek
Biz iki gün fark ile Yengeç olabildik ama çok duygusal olur diyorlar su burcu olduğu için ben de biraz tedirginim fazla duygusallık iyi değil ikizler burcuna laf eden çok ama bence renkli kişilikte oluyorlar sıradan değiller bu da güzel bi özellik
Bence de aşının bir zararı olmaz diğer ülkelerde standart uygulanıyor burada tedavi masrafı aşı masrafından az diye ^özel aşı^ adı altında uygulanıyor. Yoksa verem aşısı olmaktan bir farkı yok.Erken gelmeseydi temmuz olacaktn ama
Olmazsn cnm nie olasın..
2 yaşını bekleyen bile var..
Ben sadece şimdiden yaptırma sebebin, acı aşiği.. Büyüdükçe zor oluo ağlıolar
Ateşleri zor geçiyor felan.. Bebekken daha rahatıma geldi
Bide olur ya bi çocuk gelir yaklaşır bulaşır vs.. İyisimi kafa rahatlığı
Menenjitinde 2 çeşidi var.. 2.sinide yaptıracam aralkta gittiğimizde onuda konuşacam doktorla
Sizin ruhunuz yengeç
Bizimki 37 haftalık doğdu gelişimi 40 haftalık tarihine göre takip ediyoruz ama aşılar kendi doğduğu güne göre uygulanıyor. Prematüre olup olmamasına bakılmıyor.Peki mesela gelişimi aşıları ek gıda vs
Hazirana göremi oluor cnm?