2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım geçmiş olsun. Bebeğin ağzından senin memene memenden bebege geçiyor. İkinizin de kullanması lazım mantar ilacı. Bana büyük kızım için vermisti dr. Ama aftoral değildi. Minik şişede bir damlaydi

Süt alerjisi olduğu için daha uzuuuun zaman yoğurt yok canım zaten alerjik olduğundan erken başlamak zorundayım. Ben de çok korkuyorum ama 2 doktor da aynısını söyledi yoksa alerjiler daha uzun sürecekmiş

Bu arada ben de daha ilişki yaşayamadım nasıl olacak bilmiyorum

Başladı başladı bizimde 4 aya girmeden başladı bakalim nasıl devam edecek evet biberonu aliyor ama çok ac kalınca
Yaa hakkaten çok ağrı oluyor ya ilişkide ben sezeryan oldum alakası yoktur ama niye ağrıyor yaa

Merhaba ben de sezeryan oldum doktorum bana 40 kontrolümde ilişki ilk başlarda ağrı yapar hem hormonlardan dolayı hem de rahimde bişeyin incelmesünden dolayı demişti ama biz de hala herhangi birşey yapmadık

Evet canim öyle. Doktor direk sen de tedavi olacaksin dedi. Benimki gecti sayılır sadece yanaklarinin ic kisminda var hala biraz. Seninki de pamukcuga benziyor ilk zamanlar oglumun dili de öyle beyazdi. Insallah gecer seninki de hemen
İnşallah canım ya bide bugün dilinin arka tarafında da bu beyazlıktan olduğunu gördüm hadi dilinin ön kısmına parmağımla sürüyorumda ama ilerisine nasıl sürücem bilemedim öğürüyo direk
Biz doktora gitmeden direk eczacıdan almıştık canım yarın kontrolümüz var olmadı bi sorayım doktorumun önereceği ilacı kullanayım bide.teşekkür ederim cevabın için

gmz41 canım sünnet olacaktı senin oğlun sanki nasılsınız? Sünnet sürecimiz bizim çok zor geçmişti ama daha 3,5 haftalıktı. İnşallah rahat atlattınız?
Canım iki gün sonra Salı günü olacağız sünnetimizi henüz olmadık inşallah kolay geçer. Sizinki neden zor olmustu nelere dikkat etmem lazım ?
Canım 4.aydaki uyku gerilemesi kalıcı oluyormuş internetten arastirabilirsin. Yani dönem bitince eski uykularına geri dönmüyor bebek malesef ama atak dönemi bittiği için çok kolay uyku eğitimi verip uykularını düzene sokabiliyormuşsun ve verdiğin eğitim kalıcı oluyor.

Haha sabah sabah güldürdüysem ne güzel bana sıkıntı ama hani doğumdan sonra bollaşıyordu insanlar daraltma operasyonu geçiryordu
O şans banada sanada gülmemiş bacım

Bu arada ben de daha ilişki yaşayamadım nasıl olacak bilmiyorum

Hakikaten kızlar bende korkuorm

Doktor anne sütü alıyorsa ağrı kesici vermeyin dedi ben de o zamanlar tecrübesizdim vermedim meme reddi oldu bir dönem bu sebeple sonradan çocuk doktoruma sordum yeni doğan sünneti ağrısızdır en büyük yalan dedi. Bir de benim oğlumun da yeğenimin de derinin bir kısmı yapıştı tekrar çektirdik. Sürekli çekmek gerekiyor doktor onu anlatır zaten. İnşallah çok güzel geçer süreç şimdi rahatız biz

Bizim oğlanın sünnetini 2,5 aylıkken yaptordık. İyi ki de yaptırmışız. Çünkü zarı çok darmış, iç kısımda kireçleme bile yapmış. Ne kadar erken o kadar iyi bence.
Yaptıranlara geçmiş olsun

Ben 3,5 haftalıkken yaptırdım, yapışıktı ucu ve idrar yolu enfeksiyonundan yoğun bakımda kalmıştı. Eğer öyle olmasaydı yaptırmayı düşünmüyordum ama eğer yapılacaksa evet erken olması daha iyi şu an bir sorunumuz yok Allah’a şükür. Geçmiş olsun damat halini de görelim ne diyim

Son düzenleme:
Sanki bizimkine benziyor gibi ama emin olamadım canım sen doktora sor istersen. Emmesini engelliyor mu? Pamukcukta emmek istemezmis
Öyle istememezlik gibi bi durum olmadı canım.o resimdeki yeri bezi ve ilacıyla sildikçe geçti ama dilinin arka kısmında da var o beyazlıktan orayı silmeye çalıştıkça öğürüyor baya ileride onu napıcam bilmiyorum

Onu da bir sor canım doktoruna. Cok illet birsey 2 haftadir ugrasiyorum ben de gecirmek için. Insallah iyilesirler bir an önce

Kızzzlarr Hepsiburada da indirimde gördüm almak istedim ama bi fikir alışverişine ihtiyacım var +6 ay biz 1 ay 13 gün sonra 6 ay olucaz ek gıdaya geçicez sizce bunları alsam mı yani güvenebilirliyim her kavanoz 330 gr

Eklentiler

• 3330F2C8-F196-4070-9539-477904B2C16E.png
    458 KB · Görüntüleme: 65
Evet sürekli o hareketi yapmak gerekiyormuş bir kaç arkadasim uyarmıştı beni yapışıyor yoksa diye. Ağrı kesici de eğer çok zorlanirsa veririm ya kıyamam ağrı çekmesinden iyidir. Sağol canım

Evet sürekli o hareketi yapmak gerekiyormuş bir kaç arkadasim uyarmıştı beni yapışıyor yoksa diye. Ağrı kesici de eğer çok zorlanirsa veririm ya kıyamam ağrı çekmesinden iyidir. Sağol canım
Bende sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum bakalım nasıl bir süreç bizi bekliyor

İyi pazarlaar hanımlaar,
Son zamanlarda kızımla dışarı çıkmaya çalışıyoruz,insanları görmeye başladık sokaklarda,kızımı herkes erkek sanıyor bende hiç şekilli şukullı giydirmiyordum baktım böyle olmayacak bastım pembişleri,hala erkek sanıyorlar. kafasına da bişi taktırmıyor. Kız anaları sizin bebeler kıza benziyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…