2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Geçmiş olsun güzel ikizlerine canım hiç şikayet etmeden ne çok hastalık yaşadın güzel anne tebrik ederim seni maşallah ek gıdayı da baya ilerletmişsiniz cesaret verdi bana ben bugün elma verdim pütürlü denedim hep diliyle ileri ittirdi pütürlü yutamadı öğürdü nasıl alışacak bilmiyorum

Ben de organik gurmemden aldım. Hatta meyveleri de gidip yakında dükkanı var oradan alıyorum.

cnm bilemedim.. ben bu tarz şeyleri netten almaya karşıyım... hani böyle köy yerlerinden gelen teyzeler olur pazara.. onlardan almak daha organik gelir bana.. gerçi benm öyle dertlerim yok annemin ailesi hep köyde saolsunlar onlardan alıyorum ama netten alacaksanda böyle sitelerden değilde.. satış yapan organik sitelerden al bence.. yada attarlara git sor

ayyy Hatayda son 3-4 gündür hava öyle sıcakki.. sanırsın temmuzdayız... bizde attık haftasonu 2 gün kendimizi dışarı
ne iyi geldi valla.. sizede iyi gelmiştir..
şimdi benm ki kıza benziyor diyemedim.. benzemiorda diyemedim ama bence benzio
benmkide kafasında bişey olduğunda sıkılıyor ama zorluyorum.. alışsın....

Kızlar 4. Ay aşısı nerden yapılıyor
sağlıkocağında cnm... ben rahat fermuarlı tulum giydiriom.. ayak yada kol nerden olursa giydirmesi çıkarması kolay oluyor :)

Ühü ben sünnet ettiremicem galiba erken istiyorum ama kıyamam ki
ay erkek anaların bu derdi var demi
cnm şimdiden ettir ilerde daha ağrılı oluyor kıyamam

Merhaba kizlar ben de 14 temmuz da doğum yapmış bir temmuz annesi olarak buraya ilişebilir miyim
hoşgeldin cnm... nerelerdeydin

Hoşgeldiiiin ben de ağustos annesiyim ama ruhum temmuz geç doğunca
bak bak ne diyoooooooooo
kabul etmioruz senin ağustos annesi olarak
bidaha duymuyum

Aşırı uykusuz bir sabahtan herkese günaydıııınnnn
biri uykusuzlukmu dedi

Sağ olasın canım çok teşekkür ederim. Ek gıda ilerledik ama bir düzen oturtamadım hala. Senin yavrum da alışır zamanla inşallah. Muz falan da deneyebilirsin ama kabız olmaması için muzun içine zeytinyağı katabilirsin. Ben bazen kabak yaptığım zaman bile zeytinyağı katıyorum.

Günaydın bende keratin bakımı istiyorum bebişle nasıl olur dokunurmu ona kararsizim
Kızlarrrrr bana bugün kesin net yardımcı olun mama sandalyesi kanz mı kivi kolami daha önce alanlar özelliklerine bakabilirmi

Canım bat haftaya 26 ya da 27 snde bekliyodum. Bugün öğrendim 1 hafta önce nerdeyse yani sen nasılsın ne zaman öğrendin?
Bir hafta önce Kanda öğrendiniz eğer Kanda öğrendiyseniz değeriniz kac acaba bende dün öğrendim adete 5 gün kala değerim 38.71 çıktı normal mi acaba çok endişeleniyorum

Günaydın bende keratin bakımı istiyorum bebişle nasıl olur dokunurmu ona kararsizim
Kızlarrrrr bana bugün kesin net yardımcı olun mama sandalyesi kanz mı kivi kolami daha önce alanlar özelliklerine bakabilirmi
açık alanda yapılırsa dokunmazmış cnm
benm kuaförün küçük bahçesi var yada maske takarsın cnm
bu arada ben mama sandalyesi almadm

açık alanda yapılırsa dokunmazmış cnm
benm kuaförün küçük bahçesi var yada maske takarsın cnm
bu arada ben mama sandalyesi almadm
Ben kendim yaparım evde keratin almıştım
Ya alanlar yardımcı olsun yoksa bana kalmicak seçme sansi alcaklar sonra kesin begenmicem

şimdi baktımda kanzın tipi daha cok hoşuma gitti
Tipi Allah im cilgin ozelikleri kullananlar vardir marka önemi yok şu özelliği olsun yada gerek yok desinler yeter oyuncak olsa anlarım bu alanım değil deneyim lazım bak oyun halısindan çok memnunum tavsiye üzerine aldım

Bebekler için diye satılan bir zeytinyağı aldım canım elma dan sonra patates sonra havuç bunları verirken kullanmaya başlayacağım muz gibi kabız yapabileceklere de koyarım. Kucakta oturtarak mı veriyorsun ?

Hoşbulduk canım bı doğurup geldim

Yok eşimle konuştuk eşimde gücenemdi bizim burda köy pazarı bar ordan siparişi vericez benimde içim rahat değildi zaten ah anne olmak işte en ince ayrıntısına kadar araştırıyor insan

hoşgeldin cnm kaç yaşndasn nerelesini
kızçenmi oldu oğluşunmu
ilk cocukmu
annelik nasıl gidiyor
Hoşbulduk 26 yasmdaym
Kizçem oldu
İlk ve son çocuk sanırım (doğumdan sonra kararım değişti)
Annelik çok şükür iyi geçiyor son 1aydir annelik güzel geçiyor. Öncesi totoma kadar dikişler enfeksiyon mastıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…