2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Biz bugün kontrole gittik ve doktor su vermeye başlattı yarın da 1 çay kaşığı elma vereceğim pütürlü ver dedi ama ben korkuyorum açıkçası o yüzden blenderdan geçireceğim. kimseyle ek gıda konuşamıyorum burada yaaa yok mu benim gibi anam babam usulü erken ek gıda verecek biri

Blender degil de cam rende kullan canim besin degerini kaybediyormuş öbür türlü. Ben de 5 ay dolduktan sonra minik minik baslamayi düşünüyorum insallah

Ben 3 gündür yoğurt veriyorum canım. Katı gıdaya henüz geçmedik bu ayı yoğurtla tamamlayacağız. Sonrasına bakarız artık hele yoğurda bi alışsınlar da.

Benim kızım 3. Ayına girmeden oturmak için resmen zorluyordu kendini doktora söyledim o kendinş hazır hissediyorsa kkltuğa koyma ama kucağına oturt dedi. 4. Aya yeni girdik 1 haftadır koltuğa da destekli oturtuyorum ki kilosu5800

Ben varım 1 aydır tatırmaya başladım ben çünkü mamayı yemiyor biberonu almıyor sütüm de yetmiyor mecbur ufak tefek şeyler veriyorum

Merhaba kızlar yaa bu 4 ay nasıl zormus bebeğim uykuya dalamıyor kıyamıyorum gözünden uyku akiyor ama uyuyamıyor elimden gelen herşeyi yapıyorum emziriyorum yok ağlıyor besikde sallıyorum ağlıyor en son kucağıma alıp omzumda uyuyor insallah bu şekil uyku kalıcı olmaz son bir kac gundur yiprandi siz neler yapiyorsunuz ??

Atak dönemleri ya canım. Benimki de şaştı uykuyu.

Birde biberonu aldı cok.sukur sevinsemmi bilemedim 2 gün önce 5 saatte yakin uğraştım sonra kendiliğinde bir çırpıda içti ama 5 saate ac kaldı 2 saat sonra biraz daha içti ama şimdi gene almıyor çok ac olacakda anca o şekilde zaten emzirme olayımız baştan beri yarı uykuluken emiyor bari hergun bir öğünü biberonla vereyim diyorum ama çok ac olması gerekiyor uykuya dalarken veririncede uyanıyor napmaliyim

Ben varım 1 aydır tatırmaya başladım ben çünkü mamayı yemiyor biberonu almıyor sütüm de yetmiyor mecbur ufak tefek şeyler veriyorum
Acaba bendemi başlasam biberonu almıyor aralık- 15 dede ise başlayacağım sabah 8 de Emzirsem 11 gibi yoğurt yese 14.30 da da ben geliyorum emziririm nasıl olur acaba biberonu alsa süt sağar koyarım ama düzenli biberon almıyor

Aramızda 5 gün var kilosuda hemen hemen aynı bebeklerimizin çok az degilmi yaa ne yaptıysam aldıramadım kilo sağlıklı olsunda diyoruz ama.genede az biraz alsin diye düşünüyorum

Aramızda 5 gün var kilosuda hemen hemen aynı bebeklerimizin çok az degilmi yaa ne yaptıysam aldıramadım kilo sağlıklı olsunda diyoruz ama.genede az biraz alsin diye düşünüyorum
Canım yavrularımız bizlerin genlerini taşıyor. Benim oğlan da yarım kilo fazlaymış. Ben iriyim baba da iri. Ufak ve zayıf bir bebek çıkmazdı bizden. Canları sağ, sağlıklı olsunlar da zamanla gelişir kilo alır inşallah

Evet canim öyle. Doktor direk sen de tedavi olacaksin dedi. Benimki gecti sayılır sadece yanaklarinin ic kisminda var hala biraz. Seninki de pamukcuga benziyor ilk zamanlar oglumun dili de öyle beyazdi. Insallah gecer seninki de hemen

Cnm elmayla başlamak zor olmazmı katı gıdayla başlamak
Hani önce yoğurtlamı başlasan bilemedmki
Ben elmayla başlamaya cesaret edemezdm

Doğumdan sonra doktor beni fazla dikmiş olabilir mi hala çok acı çekiyorum ilişki sırasında
Ahahhahaa kızzzzzz kahkahaya boğdun beni
Fazla dikmiş az dikmiş olsada bence bi süre hepimiz o acıyı yaşayacaz
Ben daha ilişki yaşamadm korkuorm

Oyyyy 1 aymı maşallah..... Aldımı peki
Benimsedimi.. Hazımı kolay oluomu mesela kakası felan nasıl

Biz daha 4. Ay ataklarına başlamadk
Eğer başladıysakta gündüz uykularnda başladk nerdeyse uyumuor

Ooooo mincooo gözn aydn kızzzzz
O zaman brak aç kalsn diyomuşum

bizden ufak bişey çıkmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…