- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blender degil de cam rende kullan canim besin degerini kaybediyormuş öbür türlü. Ben de 5 ay dolduktan sonra minik minik baslamayi düşünüyorum insallahBiz bugün kontrole gittik ve doktor su vermeye başlattı yarın da 1 çay kaşığı elma vereceğim pütürlü ver dedi ama ben korkuyorum açıkçası o yüzden blenderdan geçireceğim. kimseyle ek gıda konuşamıyorum burada yaaa yok mu benim gibi anam babam usulü erken ek gıda verecek biri
Çok küçük olduğundan pütürlü olmasın diye rende yerine blender yapmak istiyorum korkuyorum pütürdenBlender degil de cam rende kullan canim besin degerini kaybediyormuş öbür türlü. Ben de 5 ay dolduktan sonra minik minik baslamayi düşünüyorum insallah
Ben 3 gündür yoğurt veriyorum canım. Katı gıdaya henüz geçmedik bu ayı yoğurtla tamamlayacağız. Sonrasına bakarız artık hele yoğurda bi alışsınlar da.Biz bugün kontrole gittik ve doktor su vermeye başlattı yarın da 1 çay kaşığı elma vereceğim pütürlü ver dedi ama ben korkuyorum açıkçası o yüzden blenderdan geçireceğim. kimseyle ek gıda konuşamıyorum burada yaaa yok mu benim gibi anam babam usulü erken ek gıda verecek biri
Benim kızım 3. Ayına girmeden oturmak için resmen zorluyordu kendini doktora söyledim o kendinş hazır hissediyorsa kkltuğa koyma ama kucağına oturt dedi. 4. Aya yeni girdik 1 haftadır koltuğa da destekli oturtuyorum ki kilosu5800Merhabalar, size bir şey danışıcam sevgili anneler. 3 ay 13 günlük olduk biz. Doktor destekli oturabilir yavaştan dedi. Ama erken gibide geldi bana. Bunun yanında doktorumuzuda severiz ve güveniriz ama her yerde 4 ay yazıyor. Acaba kucaktayken öyle tutun mu demek istedi tek kilomuz 6.600 , boy 63 cm biraz ilerde diyemi dedi acaba
Ben varım 1 aydır tatırmaya başladım ben çünkü mamayı yemiyor biberonu almıyor sütüm de yetmiyor mecbur ufak tefek şeyler veriyorumBiz bugün kontrole gittik ve doktor su vermeye başlattı yarın da 1 çay kaşığı elma vereceğim pütürlü ver dedi ama ben korkuyorum açıkçası o yüzden blenderdan geçireceğim. kimseyle ek gıda konuşamıyorum burada yaaa yok mu benim gibi anam babam usulü erken ek gıda verecek biri
Atak dönemleri ya canım. Benimki de şaştı uykuyu.Merhaba kızlar yaa bu 4 ay nasıl zormus bebeğim uykuya dalamıyor kıyamıyorum gözünden uyku akiyor ama uyuyamıyor elimden gelen herşeyi yapıyorum emziriyorum yok ağlıyor besikde sallıyorum ağlıyor en son kucağıma alıp omzumda uyuyor insallah bu şekil uyku kalıcı olmaz son bir kac gundur yiprandi siz neler yapiyorsunuz ??
Acaba bendemi başlasam biberonu almıyor aralık- 15 dede ise başlayacağım sabah 8 de Emzirsem 11 gibi yoğurt yese 14.30 da da ben geliyorum emziririm nasıl olur acaba biberonu alsa süt sağar koyarım ama düzenli biberon almıyorBen varım 1 aydır tatırmaya başladım ben çünkü mamayı yemiyor biberonu almıyor sütüm de yetmiyor mecbur ufak tefek şeyler veriyorum
Aynen ya Nasıl zorlanıyor dimi kıyamıyorum daAtak dönemleri ya canım. Benimki de şaştı uykuyu.
Aramızda 5 gün var kilosuda hemen hemen aynı bebeklerimizin çok az degilmi yaa ne yaptıysam aldıramadım kilo sağlıklı olsunda diyoruz ama.genede az biraz alsin diye düşünüyorumBenim kızım 3. Ayına girmeden oturmak için resmen zorluyordu kendini doktora söyledim o kendinş hazır hissediyorsa kkltuğa koyma ama kucağına oturt dedi. 4. Aya yeni girdik 1 haftadır koltuğa da destekli oturtuyorum ki kilosu5800
Canım yavrularımız bizlerin genlerini taşıyor. Benim oğlan da yarım kilo fazlaymış. Ben iriyim baba da iri. Ufak ve zayıf bir bebek çıkmazdı bizden. Canları sağ, sağlıklı olsunlar da zamanla gelişir kilo alır inşallahAramızda 5 gün var kilosuda hemen hemen aynı bebeklerimizin çok az degilmi yaa ne yaptıysam aldıramadım kilo sağlıklı olsunda diyoruz ama.genede az biraz alsin diye düşünüyorum
Evet canim öyle. Doktor direk sen de tedavi olacaksin dedi. Benimki gecti sayılır sadece yanaklarinin ic kisminda var hala biraz. Seninki de pamukcuga benziyor ilk zamanlar oglumun dili de öyle beyazdi. Insallah gecer seninki de hemenBen hiç böyle olduğunu duymamıştım canım daha çok bebeğin ağız içinde süt kalıntısı kaldığı için bi süre sonra pamukçuk olduğunu söylediler hep.yani göğsümün mantar olup bebeğe geçmiş olduğunu söylemediler.o yüzden şaşırdım.yine bi doktorumuzla görüşeyim ben.teşekkür ederim cevabın için
Sürüyorum canım
Oh yarasın kuzuyaBen varım 1 aydır tatırmaya başladım ben çünkü mamayı yemiyor biberonu almıyor sütüm de yetmiyor mecbur ufak tefek şeyler veriyorum
Cnm elmayla başlamak zor olmazmı katı gıdayla başlamakBiz bugün kontrole gittik ve doktor su vermeye başlattı yarın da 1 çay kaşığı elma vereceğim pütürlü ver dedi ama ben korkuyorum açıkçası o yüzden blenderdan geçireceğim. kimseyle ek gıda konuşamıyorum burada yaaa yok mu benim gibi anam babam usulü erken ek gıda verecek biri
Ahahhahaa kızzzzzz kahkahaya boğdun beniDoğumdan sonra doktor beni fazla dikmiş olabilir mi hala çok acı çekiyorum ilişki sırasında
Oyyyy 1 aymı maşallah..... Aldımı pekiBen varım 1 aydır tatırmaya başladım ben çünkü mamayı yemiyor biberonu almıyor sütüm de yetmiyor mecbur ufak tefek şeyler veriyorum
Biz daha 4. Ay ataklarına başlamadkMerhaba kızlar yaa bu 4 ay nasıl zormus bebeğim uykuya dalamıyor kıyamıyorum gözünden uyku akiyor ama uyuyamıyor elimden gelen herşeyi yapıyorum emziriyorum yok ağlıyor besikde sallıyorum ağlıyor en son kucağıma alıp omzumda uyuyor insallah bu şekil uyku kalıcı olmaz son bir kac gundur yiprandi siz neler yapiyorsunuz ??
Ooooo mincooo gözn aydn kızzzzzBirde biberonu aldı cok.sukur sevinsemmi bilemedim 2 gün önce 5 saatte yakin uğraştım sonra kendiliğinde bir çırpıda içti ama 5 saate ac kaldı 2 saat sonra biraz daha içti ama şimdi gene almıyor çok ac olacakda anca o şekilde zaten emzirme olayımız baştan beri yarı uykuluken emiyor bari hergun bir öğünü biberonla vereyim diyorum ama çok ac olması gerekiyor uykuya dalarken veririncede uyanıyor napmaliyim
bizden ufak bişey çıkmazdıCanım yavrularımız bizlerin genlerini taşıyor. Benim oğlan da yarım kilo fazlaymış. Ben iriyim baba da iri. Ufak ve zayıf bir bebek çıkmazdı bizden. Canları sağ, sağlıklı olsunlar da zamanla gelişir kilo alır inşallah
Haha sabah sabah güldürdüysem ne güzel bana sıkıntı ama hani doğumdan sonra bollaşıyordu insanlar daraltma operasyonu geçiryorduGünaydınnnnnnnnn
Yarın iş var, dinlenecem