2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İyi pazarlaar hanımlaar,
Son zamanlarda kızımla dışarı çıkmaya çalışıyoruz,insanları görmeye başladık sokaklarda,kızımı herkes erkek sanıyor😂 bende hiç şekilli şukullı giydirmiyordum baktım böyle olmayacak bastım pembişleri,hala erkek sanıyorlar.😂 kafasına da bişi taktırmıyor. Kız anaları sizin bebeler kıza benziyor mu
Bizde de tam tersi.Bizim oğlanı kız sanıyorlar🤦🏼‍♀️

Öyle istememezlik gibi bi durum olmadı canım.o resimdeki yeri bezi ve ilacıyla sildikçe geçti ama dilinin arka kısmında da var o beyazlıktan orayı silmeye çalıştıkça öğürüyor baya ileride onu napıcam bilmiyorum
Bilemedim bende canım. İlk kızımda bir ilaç kullanmıştık iyi gelmişti ama neydi hatırlamıyorum bende.

İyi pazarlaar hanımlaar,
Son zamanlarda kızımla dışarı çıkmaya çalışıyoruz,insanları görmeye başladık sokaklarda,kızımı herkes erkek sanıyor😂 bende hiç şekilli şukullı giydirmiyordum baktım böyle olmayacak bastım pembişleri,hala erkek sanıyorlar.😂 kafasına da bişi taktırmıyor. Kız anaları sizin bebeler kıza benziyor mu
Benimki babaya benziyor. Bende kıza benzesin diye süslü şapka takıyorum 😂😂 ilkinde de bandana takardım dışarı çıkarken 🤣 değilse ben bile oğlan sanıyordum :KK70: :KK70: :KK70: ama merak etme büyüdükçe çok güzel oluyorlar:-)🥰

Benimki babaya benziyor. Bende kıza benzesin diye süslü şapka takıyorum 😂😂 ilkinde de bandana takardım dışarı çıkarken 🤣 değilse ben bile oğlan sanıyordum :KK70: :KK70: :KK70: ama merak etme büyüdükçe çok güzel oluyorlar:-)🥰
Bende heves ettim saç bandı aldım şapka aldım ama nafile bu soğuklarda kel kafamız açık dolaşıyoruz,taktırmıyor. Bakalım neye benzicek ileride görücez

6.aydan sonra 5-6 yaşına kadar yaptırmayı önermiyor doktorlar canım bilgin olsun ya hemen yaptiracaksin ya da buyuyene kadar bekleyeceksin yani öyle oluyormuş☺️
BEnim doktor galiba iyi değil değiştirsem iyi olucak bana erken doğuduğu için sünnetini 6 aydan sonra yap dedi ve ben 6 ayı bekliyorum şuan çok sinir oldum ya

Biz bugün kontrole gittik ve doktor su vermeye başlattı yarın da 1 çay kaşığı elma vereceğim pütürlü ver dedi ama ben korkuyorum açıkçası o yüzden blenderdan geçireceğim. kimseyle ek gıda konuşamıyorum burada yaaa 🥺🥺🥺 yok mu benim gibi anam babam usulü erken ek gıda verecek biri :KK43:
Benim bebelere ek gıda başladım. İlk yoğurt verdim. Ağız burun büktüler ama yediler. Sonra kabak muz havuç verdim. Blenderdan hiç geçirmedim. Çatalla ezdim. Az da olsa pütürlü alışsınlar diye. Alıştılar da. Meyveli yoğurt falan veriyorum. Bakalım. ek gıda ya geçişte ki 3 gün kuralı vs. Uygulayamiyorum. Zaten ikizlerle su içmek için bile çok vakit olmuyor. 🙈
BEnim doktor galiba iyi değil değiştirsem iyi olucak bana erken doğuduğu için sünnetini 6 aydan sonra yap dedi ve ben 6 ayı bekliyorum şuan çok sinir oldum ya
Canım ben 31+4 te doğurdum. Ama tam 5 aylıkken bebeğim fıtık+sünnet ameliyat oldu. Sanırım hastanede enfeksiyon kaptı. İki gece ateşi oldu. Sonra da hırıltılı solunum öksürük. Kardeşine bulaştı. İlaçla bir haftada toparladık. Yara yerlerinde bu sıkıntı yaşamadık yani.

X