Bizde de tam tersi.Bizim oğlanı kız sanıyorlarİyi pazarlaar hanımlaar,
Son zamanlarda kızımla dışarı çıkmaya çalışıyoruz,insanları görmeye başladık sokaklarda,kızımı herkes erkek sanıyorbende hiç şekilli şukullı giydirmiyordum baktım böyle olmayacak bastım pembişleri,hala erkek sanıyorlar. kafasına da bişi taktırmıyor. Kız anaları sizin bebeler kıza benziyor mu
Bilemedim bende canım. İlk kızımda bir ilaç kullanmıştık iyi gelmişti ama neydi hatırlamıyorum bende.Öyle istememezlik gibi bi durum olmadı canım.o resimdeki yeri bezi ve ilacıyla sildikçe geçti ama dilinin arka kısmında da var o beyazlıktan orayı silmeye çalıştıkça öğürüyor baya ileride onu napıcam bilmiyorum
Benimki babaya benziyor. Bende kıza benzesin diye süslü şapka takıyorumİyi pazarlaar hanımlaar,
Son zamanlarda kızımla dışarı çıkmaya çalışıyoruz,insanları görmeye başladık sokaklarda,kızımı herkes erkek sanıyorbende hiç şekilli şukullı giydirmiyordum baktım böyle olmayacak bastım pembişleri,hala erkek sanıyorlar. kafasına da bişi taktırmıyor. Kız anaları sizin bebeler kıza benziyor mu
Ehehe yerim onu ,saçlarınıda uzat annesi tam olsunBizde de tam tersi.Bizim oğlanı kız sanıyorlar
Bende heves ettim saç bandı aldım şapka aldım ama nafile bu soğuklarda kel kafamız açık dolaşıyoruz,taktırmıyor. Bakalım neye benzicek ileride görücezBenimki babaya benziyor. Bende kıza benzesin diye süslü şapka takıyorumilkinde de bandana takardım dışarı çıkarken değilse ben bile oğlan sanıyordum ama merak etme büyüdükçe çok güzel oluyorlar
Uzun zatenEhehe yerim onu ,saçlarınıda uzat annesi tam olsun
İnşallah canım sağolOnu da bir sor canım doktoruna. Cok illet birsey 2 haftadir ugrasiyorum ben de gecirmek için. Insallah iyilesirler bir an önce
Anladım canım sağolBilemedim bende canım. İlk kızımda bir ilaç kullanmıştık iyi gelmişti ama neydi hatırlamıyorum bende.
Sağlık ocağında yapılıyor canım.ben yarın yaptırıcamKızlar 4. Ay aşısı nerden yapılıyor
Neresinden yapılıyor acaba canım bacak mi kol mu kıyafet ayarlayacaktim kolaylık olsun diyeSağlık ocağında yapılıyor canım.ben yarın yaptırıcam
6.aydan sonra 5-6 yaşına kadar yaptırmayı önermiyor doktorlar canım bilgin olsun ya hemen yaptiracaksin ya da buyuyene kadar bekleyeceksin yani öyle oluyormuşBende sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum bakalım nasıl bir süreç bizi bekliyor
BEnim doktor galiba iyi değil değiştirsem iyi olucak bana erken doğuduğu için sünnetini 6 aydan sonra yap dedi ve ben 6 ayı bekliyorum şuan çok sinir oldum ya6.aydan sonra 5-6 yaşına kadar yaptırmayı önermiyor doktorlar canım bilgin olsun ya hemen yaptiracaksin ya da buyuyene kadar bekleyeceksin yani öyle oluyormuş
Benim bebelere ek gıda başladım. İlk yoğurt verdim. Ağız burun büktüler ama yediler. Sonra kabak muz havuç verdim. Blenderdan hiç geçirmedim. Çatalla ezdim. Az da olsa pütürlü alışsınlar diye. Alıştılar da. Meyveli yoğurt falan veriyorum. Bakalım. ek gıda ya geçişte ki 3 gün kuralı vs. Uygulayamiyorum. Zaten ikizlerle su içmek için bile çok vakit olmuyor.Biz bugün kontrole gittik ve doktor su vermeye başlattı yarın da 1 çay kaşığı elma vereceğim pütürlü ver dedi ama ben korkuyorum açıkçası o yüzden blenderdan geçireceğim. kimseyle ek gıda konuşamıyorum burada yaaayok mu benim gibi anam babam usulü erken ek gıda verecek biri
Canım ben 31+4 te doğurdum. Ama tam 5 aylıkken bebeğim fıtık+sünnet ameliyat oldu. Sanırım hastanede enfeksiyon kaptı. İki gece ateşi oldu. Sonra da hırıltılı solunum öksürük. Kardeşine bulaştı. İlaçla bir haftada toparladık. Yara yerlerinde bu sıkıntı yaşamadık yani.BEnim doktor galiba iyi değil değiştirsem iyi olucak bana erken doğuduğu için sünnetini 6 aydan sonra yap dedi ve ben 6 ayı bekliyorum şuan çok sinir oldum ya
Bacaktan yapacaklar canım.zaten verem aşısı dışındaki aşılar bacaktan yapılıyo diye biliyorumNeresinden yapılıyor acaba canım bacak mi kol mu kıyafet ayarlayacaktim kolaylık olsun diye
İki bacaktan yapılıyor canım. Pijama giydirsen iyi olur. Hem kolay olur hem de bebeğinin aşı yerlerini rahatsız etmezKızlar 4. Ay aşısı nerden yapılıyor
Hoşgeldiiiin ben de ağustos annesiyim ama ruhum temmuzMerhaba kizlar ben de 14 temmuz da doğum yapmış bir temmuz annesi olarak buraya ilişebilir miyim
HosbulllduuuummmHoşgeldiiiin ben de ağustos annesiyim ama ruhum temmuzgeç doğunca