2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Çok sağol canım, inşallah

İşte bende bişey diemiorm
2 bazen 3 haftada bir sadece 2 gn görüo

Keşke birgün babasının üstünü batırsa

Yok canım aşıdan bir saat sonra kafası ateşlendi huzursuzlaştı verdim 10 dk içinde etki etti zaten hemen uyudu enerjik uyandı

Ateşlenmeden vermeyin ilaç vücut alışıyor sonra ateşlenince etkisi olmuyor bizde 37.5 oldu sonra düştü herkeste ateş olcak diye bişey yok tedirgin olup veriyoruz boşu bosuna
Yok canım ateşlenmeden vermiyorum

Kızlar aranızda hiç pamukçuk ilacı kullanan oldumu?benim kızın ağzı pamukçuk oldu ilk zamanlar karbonatlı su ile temizliyodum baktım geçmedi eşime pamukçuk ilacı aldırdım eczacıda Aftoral diye bi sprey vermiş kaç gündür kullanıyorum ama geçeceği yerde sanki artmış gibi dili tamamen pamukçuk olmuş şimdi

Gecmis olsun canin. Ben kullaniyorum. Bitmek üzere benimki. Sen kendi göğsüne de ilac aldin mi? Eger sadece bebek için aldiysan bir ise yaramaz senin gögüslerinin de tedavi edilmesi lazim. Mantar oldugu icin bulasiyor bebek iyilesse de senin gögsünde hala enfeksiyon varsa yine bulasir bebege. Benimki damla şeklinde günde 4 kez 1 ml bebegin agzina sürüyorum emzirdikten sonra. Kendi gögüslerime de her emzirme sonrasi krem sürüyorum doktorumun verdigi.

DefneninAnnesi07 bir de sen o spreyi sadece sıkıyor musun? Ben elimi yikayip parmağımla bir dk falan sürüyorum heryerine. Öyle dedi doktorum.

Merhabalar, size bir şey danışıcam sevgili anneler. 3 ay 13 günlük olduk biz. Doktor destekli oturabilir yavaştan dedi. Ama erken gibide geldi bana. Bunun yanında doktorumuzuda severiz ve güveniriz ama her yerde 4 ay yazıyor. Acaba kucaktayken öyle tutun mu demek istedi tek kilomuz 6.600 , boy 63 cm biraz ilerde diyemi dedi acaba

Biz 4.ayımızı bitirdik. Kucakta tutarken bebek kendiliğinden oturma pozisyonunu alıyor. Ama koltukta yatakta yastıklarla destekleyip oturtmadım. Daha yeni yeni yattığı yerden kafasını kaldırmaya, ayakta durmaya çalışıyor . Bebeğinizin kilosu normal, ilerde değil

Kafasını kaldırıyo elimle sırtını tutup önüme oturttuğumda, doktor dedim belki bildiği için öyle demiş olabiir diye düşündüm ama bir yerde yazmayınca ikileme düştüm. Kucakta oturmaya devam ozaman

Ben hiç böyle olduğunu duymamıştım canım daha çok bebeğin ağız içinde süt kalıntısı kaldığı için bi süre sonra pamukçuk olduğunu söylediler hep.yani göğsümün mantar olup bebeğe geçmiş olduğunu söylemediler.o yüzden şaşırdım.yine bi doktorumuzla görüşeyim ben.teşekkür ederim cevabın için
DefneninAnnesi07 bir de sen o spreyi sadece sıkıyor musun? Ben elimi yikayip parmağımla bir dk falan sürüyorum heryerine. Öyle dedi doktorum.
Sürüyorum canım

Canım 3. Ay kontrolünde bende doktorumuza sormuştum dili beyazdı çünkü. Doktor bu ayda pamukçuk olmaz artık, onlar süt kalıntısı dilini koruyor dedi. Öyle bir şey olabilir mi sonra kendiliğinden geçti

Bilemedimki şimdi canım.birazdan resmini atayımda sende bi bak.gerçi benim büyük kızda ilk zamanlar olmamıştı 11.ayda olmuştu çok şaşırmıştık

Ben erken olduğunu düşünenlerdenim cnm
4 ay bitmeden oturtmam bende

gmz41 canım sünnet olacaktı senin oğlun sanki nasılsınız? Sünnet sürecimiz bizim çok zor geçmişti ama daha 3,5 haftalıktı. İnşallah rahat atlattınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…