deniorum cnmSizin bu iş nasıl çözülemedi bir türlü hayret ediyorum. Benimki de meme ağzına gelincem tutmuyor ama silikonla emiyor. Hep deniyor musunuz ara ara meme vermeyi belki büyüdükçe tutar
Beni de dün aradılar 1 yıl ve üzeri alınca kadro okuldan düşüp ilçeye geçiyormuş. Göreve başlayacağın zaman yeniden ilçe içinde başka okula atama yapılıyormuş.Aa ücretsiz izin de öyle bir koşul mu varmış yeni öğrendimbir an evvel biter kavuşursunuz inşallah canım
Benimkilerin biri aynı dediğin gibi. Reflüden olduğunu düşünüyordum şimdiye kadar ama değil galiba. Zulumluk bunun adı.Valla bunun adı kucağa alışmaksa evet,devamlı kucakta gezmek istiyor yüzü karşıya bakacak şekilde. Hiç bi yere koyamıyoruz. Eve daha şimdi girdik arabayla 4 saattir dolanıyoruz hoşaf olduk. Arabada uyuyor en azından.
Aşıdan önce mi verdin canım?Ayyy biz Pazartesi olduk ama bizi çok etkiledi ateş olmadı calpol verdim çünkü ama hep huzursuzdu ağlıyordu inşallah sizde öyle olmaz yaa
Emzirmeye uğraşmak çok yıpratıcı baloncugum.deniorum cnm
özellik son zamanlarda elleri memeye gidiyor.. heralde dedm artık idrak ediyor biliyor felan
bekledim aç olmasını bekledim verdim eskiden kafasını çevirirdi
şimdi diliyle itiyor uyanık
Dik ve dışa dönük durmak istiyor demişsin ya direkt bizimki de öyle oluyor ben azıcık kaçak yaparsam mesela döner yedim kaç gün ağladı çocuk. Dönerde süt ürünü olur mu varmış tereyağ koyuyorlarmış. Dışarıdan hiçbir şey yemeden sadece kendi yaptıklarımı yiyorum artık. Aynı tavada bile olmaması gerek bir de senin belki süt değil dana eti ya da yumurta ya da susam başka bir şeye alerjisi vardır. Bu dışa dönük dik durma huyu aynı bizimde öyleydi. Kakada kan olmasa da lökosit var mı ona bakılıyor. Bir de 1 hafta dene bakalım ne olacak en kötü sen süt yememiş olursun.Süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum ama kaçak oluyor dediğin gibi sıfır kaçak deneyeyim birde. Kaka testi yaptırdım alerji çıkmadı. Başlarda zaten birşey oldu sanıp doktora gidip duruyorduk. Bizde alıştık artık,bizim ki cazgır kabullendikbenim endişem eğer ben beceremiyorsam çocuğu uyutmayı yavrum anası yüzünden uykusuz kalıyor
bende öyleyimEmzirmeye uğraşmak çok yıpratıcı baloncugum.
Tamam meme teklif etmicem diyorum ama içten içe vazgeçemiyorum
Evet aslında hep olmayanı istiyoruz galiba onu da almasa sağım yapmak bana çok zor gelmişti ilk zamanlar. Allah yardımcın olsun.çok şanslısın.. boşver emziği... keşke benmkide öyle olsa
saol kuzumEvet aslında hep olmayanı istiyoruz galiba onu da almasa sağım yapmak bana çok zor gelmişti ilk zamanlar. Allah yardımcın olsun.
Tutmayan tutmuyor , yemeyen yemiyor , emmeyen emmiyor, uyumayan uyumuyor bir bakıyoruz 5 ay olmuşAldım canım onu da tutmadı malesef şaşkın. 5 liralıktan avente kadar 6 çeşit emzik denedim hiçbirini tutmadı.
Sonrada eminim bu hallerini unutup bu günleri özlerizTutmayan tutmuyor , yemeyen yemiyor , emmeyen emmiyor, uyumayan uyumuyor bir bakıyoruz 5 ay olmuş
Ahahaha yeriim onuu ikiz bebeklerim olsun diye çok hayal ettim ama bakamazmışımBeni de dün aradılar 1 yıl ve üzeri alınca kadro okuldan düşüp ilçeye geçiyormuş. Göreve başlayacağın zaman yeniden ilçe içinde başka okula atama yapılıyormuş.
Benimkilerin biri aynı dediğin gibi. Reflüden olduğunu düşünüyordum şimdiye kadar ama değil galiba. Zulumluk bunun adı.
Seninki arabada uyuyormuş bari. Benim kuduz arabada daha çok ağlıyor çünkü sırtı yere değiyor.
Aşıdan önce mi verdin canım?
Yine çok uğraştınız sağıp verdiniz emeğinize sağlık bebiş inadına rağmen içti anne sütünü inşallah tutar kendiliğindendedeniorum cnm
özellik son zamanlarda elleri memeye gidiyor.. heralde dedm artık idrak ediyor biliyor felan
bekledim aç olmasını bekledim verdim eskiden kafasını çevirirdi
şimdi diliyle itiyor uyanık
pozitif dolu bir msjYine çok uğraştınız sağıp verdiniz emeğinize sağlık bebiş inadına rağmen içti anne sütünü inşallah tutar kendiliğindende
Emmeyen çocuk çok zormuş amabende öyleyim
sanırım annelik işgüdüsü
sen yine o hazzı yaşadın.. azda olsa emdiler
benm ki hiç emmedi.. ah kızım diorum ya bir kere em bari
büyüyünce yerlerdeki fayansları tek tek sildirecem eliyleEmmeyen çocuk çok zormuş ama
Ben hiç hayal etmemistim. Ikizlerim olmasın bakamam dedim. Sonuç olarak bakamıyorumAhahaha yeriim onuu ikiz bebeklerim olsun diye çok hayal ettim ama bakamazmışım
Sizi tebrik ediyorum allah güç kuvvet versin
Dış fırçasıyla tuvalet bile temizleririmbüyüyünce yerlerdeki fayansları tek tek sildirecem eliyle
al bezi eğil sil bana yaşattıkların bunlar diecem
bu arlar genel anlamda hepimizde gündüzleri uyku gerilemesi var cnmKızlar neredeyse hepimiz 3 ay içindeyiz.Nasil gidiyor bebeğinizde neler gözlemliyorsunuz mesela benim ki oyun halısı ve anakucaginda daha uzun süreyle duruyor artık gülmeleri arttı çok fazlaoyun halisinda ki oyuncaklara bilinçli eliyle uzanıyor dokunuyor gülüyor onlara çok hoşuma gidiyor kuzularimi artık büyüyor
Yanlız uyku durumunda sıkıntı var 4-5 saat uyuyabilen bebeğim 1.5 saatte bir uyanıyor
Sakin ol biz 2 aydır öyleyiz gelen giden yok oyuncakları kemiriyor resmen dün şokta vardı dış kaşıyici 12 lira var bizim singirdaklarda ama aldım benKızlar benm korktuğum başıma geldi bizim diş şeysi başlıor sanırım
Bugn deli gibi dişi kaşındı
Çareyi emzikle kaşımakta buldum
Erken die hazırlık yapmamştm
cnm hemen çıkmaz biliyorum ama kaşıntısı öyle bir tuttuki ne yapacağımı şaşırdımSakin ol biz 2 aydır öyleyiz gelen giden yok oyuncakları kemiriyor resmen dün şokta vardı dış kaşıyici 12 lira var bizim singirdaklarda ama aldım ben
Hazırlığa gerek yok sakin