Ah canım ya çok zor gerçekten biz de o süreçteydik baya düzelme sağladı. Süt ürünlerini diyetinden çıkarmayı denedin mi tamamen ama tek bir kaçak olmadan 1 hafta denemeni öneririmValla bunun adı kucağa alışmaksa evet,devamlı kucakta gezmek istiyor yüzü karşıya bakacak şekilde. Hiç bi yere koyamıyoruz. Eve daha şimdi girdik arabayla 4 saattir dolanıyoruz hoşaf olduk. Arabada uyuyor en azından.
Alerji uzmanı bi çocuk doktoruna giderek bu huzursuzluğu araştırmasını isteyin biz öyle yapmıştık. Kaka tahlili yapıyorlar bir şeye alerjisi olduğunu tespit ederlerse süt , dana eti, yumurta gibi sırayla deniyorsun. Benim oğlumda kakada kan yoktu ama lökosit vardı süt ürünlerini ve susamı kesip diyete %100 uyunca huzursuzluk olmuyorValla bunun adı kucağa alışmaksa evet,devamlı kucakta gezmek istiyor yüzü karşıya bakacak şekilde. Hiç bi yere koyamıyoruz. Eve daha şimdi girdik arabayla 4 saattir dolanıyoruz hoşaf olduk. Arabada uyuyor en azından.
Allah yardımcınız olsn cnmValla bunun adı kucağa alışmaksa evet,devamlı kucakta gezmek istiyor yüzü karşıya bakacak şekilde. Hiç bi yere koyamıyoruz. Eve daha şimdi girdik arabayla 4 saattir dolanıyoruz hoşaf olduk. Arabada uyuyor en azından.
Gerçekten ne kadar erken başlamış. Umarım kolay kolay çıkarır dişleri.Kızlar benm korktuğum başıma geldi bizim diş şeysi başlıor sanırım
Bugn deli gibi dişi kaşındı
Çareyi emzikle kaşımakta buldum
Erken die hazırlık yapmamştm
Erken ya da geç bir gün çıkacak o dişlerKızlar benm korktuğum başıma geldi bizim diş şeysi başlıor sanırım
Bende şimdilik 4 ay acısından korkuyorumKızlar benm korktuğum başıma geldi bizim diş şeysi başlıor sanırım
Ya sorma bi gramda veremedim bazen gaza gelip eğilip kalkıp büyük adımlar atıyorum sıkılaşmak içinAyyy ben ben beni anlatmışsın kucakta duruyor yüzü bana dönük olmicak şekilde tabi artık o kadar çok dolanıyorum kiOna rağmen kilomda gitmiyor anam bari kilo verseydim o kadar yürümeye evin içinde
Süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum ama kaçak oluyor dediğin gibi sıfır kaçak deneyeyim birde. Kaka testi yaptırdım alerji çıkmadı. Başlarda zaten birşey oldu sanıp doktora gidip duruyorduk. Bizde alıştık artık,bizim ki cazgır kabullendikAh canım ya çok zor gerçekten biz de o süreçteydik baya düzelme sağladı. Süt ürünlerini diyetinden çıkarmayı denedin mi tamamen ama tek bir kaçak olmadan 1 hafta denemeni öneririm
aynen cnm bizde şaşırdık.. bazı bebeklerin diş etleri hazırlanmaya erkenden başlarmışGerçekten ne kadar erken başlamış. Umarım kolay kolay çıkarır dişleri.
çıkacaktaErken ya da geç bir gün çıkacak o dişlerbugdaylari hazırla artık
valla 4. ay itibariyle herşey üst üste gelecek bence mincoşşşBende şimdilik 4 ay acısından korkuyoruminsalalh ağırsız sizisiz geçiririz
Ne güzel yine oyalanacak bir emziği var ben onu da tutturamadımaynen cnm bizde şaşırdık.. bazı bebeklerin diş etleri hazırlanmaya erkenden başlarmış
bazen bu kaşınma bi süre devam eder durulur, zamanı gelince devam edermiş
bazen ise taa diş patlayana kadar devam edermiş
biberonu veriorum mesela kafasını sağa sola oynatıp kendi kendine diş etlerini kaşıor
biberonu çıkarıom bir çığlık basıo.. çareyi emzikle oyalamakta buldum
ve huzursuz bi şekilde uyudu
çıkacaktabizimde canımız çıkacak gibi duruyor
valla 4. ay itibariyle herşey üst üste gelecek bence mincoşşş
avent denedinmi cnm e bebekteki personel bana bebeklerin yüzdelik olarak çarptığında en çoğu aventi alıyor demiştiNe güzel yine oyalanacak bir emziği var ben onu da tutturamadım
Aldım canım onu da tutmadı malesef şaşkın. 5 liralıktan avente kadar 6 çeşit emzik denedim hiçbirini tutmadı.avent denedinmi cnm e bebekteki personel bana bebeklerin yüzdelik olarak çarptığında en çoğu aventi alıyor demişti
bende avent almıştım
Merhaba Adana'da doktorunuz kimdi? Sonuç ne oldu acabaMeraba ben bugün başladım tup bebeğe adana da yaptiraniniz var mi kızlar ben adana da başladım öncesinde astalife ve q10 kullandım sadece bugün gittim başladık gonal f ve birsuru göbekten yapılan iğneler hepimizin pozitifi olsun inşallah
bu bebeler nie direnior emziğe bu kadar yaAldım canım onu da tutmadı malesef şaşkın. 5 liralıktan avente kadar 6 çeşit emzik denedim hiçbirini tutmadı.
Alıyor emzik yerine de onu alıyorbu bebeler nie direnior emziğe bu kadar ya
ama meme alıyor demi ?
çok şanslısın.. boşver emziği... keşke benmkide öyle olsaAlıyor emzik yerine de onu alıyorgünümüzün büyük çoğunluğu memede geçiyor.
Amiin cümlemizinAllah yardımcınız olsn cnm
Sizin bu iş nasıl çözülemedi bir türlü hayret ediyorum. Benimki de meme ağzına gelincem tutmuyor ama silikonla emiyor. Hep deniyor musunuz ara ara meme vermeyi belki büyüdükçe tutarçok şanslısın.. boşver emziği... keşke benmkide öyle olsa