2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ah canım ya çok zor gerçekten biz de o süreçteydik baya düzelme sağladı. Süt ürünlerini diyetinden çıkarmayı denedin mi tamamen ama tek bir kaçak olmadan 1 hafta denemeni öneririm

Alerji uzmanı bi çocuk doktoruna giderek bu huzursuzluğu araştırmasını isteyin biz öyle yapmıştık. Kaka tahlili yapıyorlar bir şeye alerjisi olduğunu tespit ederlerse süt , dana eti, yumurta gibi sırayla deniyorsun. Benim oğlumda kakada kan yoktu ama lökosit vardı süt ürünlerini ve susamı kesip diyete %100 uyunca huzursuzluk olmuyor

Kızlar benm korktuğum başıma geldi bizim diş şeysi başlıor sanırım
Bugn deli gibi dişi kaşındı
Çareyi emzikle kaşımakta buldum
Erken die hazırlık yapmamştm

Ayyy ben ben beni anlatmışsın kucakta duruyor yüzü bana dönük olmicak şekilde tabi artık o kadar çok dolanıyorum ki Ona rağmen kilomda gitmiyor anam bari kilo verseydim o kadar yürümeye evin içinde
Ya sorma bi gramda veremedim bazen gaza gelip eğilip kalkıp büyük adımlar atıyorum sıkılaşmak için

Ah canım ya çok zor gerçekten biz de o süreçteydik baya düzelme sağladı. Süt ürünlerini diyetinden çıkarmayı denedin mi tamamen ama tek bir kaçak olmadan 1 hafta denemeni öneririm
Süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum ama kaçak oluyor dediğin gibi sıfır kaçak deneyeyim birde. Kaka testi yaptırdım alerji çıkmadı. Başlarda zaten birşey oldu sanıp doktora gidip duruyorduk. Bizde alıştık artık,bizim ki cazgır kabullendik benim endişem eğer ben beceremiyorsam çocuğu uyutmayı yavrum anası yüzünden uykusuz kalıyor

Gerçekten ne kadar erken başlamış. Umarım kolay kolay çıkarır dişleri.
aynen cnm bizde şaşırdık.. bazı bebeklerin diş etleri hazırlanmaya erkenden başlarmış
bazen bu kaşınma bi süre devam eder durulur, zamanı gelince devam edermiş
bazen ise taa diş patlayana kadar devam edermiş
biberonu veriorum mesela kafasını sağa sola oynatıp kendi kendine diş etlerini kaşıor
biberonu çıkarıom bir çığlık basıo.. çareyi emzikle oyalamakta buldum
ve huzursuz bi şekilde uyudu

Erken ya da geç bir gün çıkacak o dişler bugdaylari hazırla artık
çıkacakta bizimde canımız çıkacak gibi duruyor

Bende şimdilik 4 ay acısından korkuyorum insalalh ağırsız sizisiz geçiririz
valla 4. ay itibariyle herşey üst üste gelecek bence mincoşşş

Ne güzel yine oyalanacak bir emziği var ben onu da tutturamadım

avent denedinmi cnm e bebekteki personel bana bebeklerin yüzdelik olarak çarptığında en çoğu aventi alıyor demişti
bende avent almıştım
Aldım canım onu da tutmadı malesef şaşkın. 5 liralıktan avente kadar 6 çeşit emzik denedim hiçbirini tutmadı.

Merhaba Adana'da doktorunuz kimdi? Sonuç ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…