2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Valla bunun adı kucağa alışmaksa evet,devamlı kucakta gezmek istiyor yüzü karşıya bakacak şekilde. Hiç bi yere koyamıyoruz. Eve daha şimdi girdik arabayla 4 saattir dolanıyoruz hoşaf olduk. Arabada uyuyor en azından.
Ah canım ya çok zor gerçekten biz de o süreçteydik baya düzelme sağladı. Süt ürünlerini diyetinden çıkarmayı denedin mi tamamen ama tek bir kaçak olmadan 1 hafta denemeni öneririm

Valla bunun adı kucağa alışmaksa evet,devamlı kucakta gezmek istiyor yüzü karşıya bakacak şekilde. Hiç bi yere koyamıyoruz. Eve daha şimdi girdik arabayla 4 saattir dolanıyoruz hoşaf olduk. Arabada uyuyor en azından.
Alerji uzmanı bi çocuk doktoruna giderek bu huzursuzluğu araştırmasını isteyin biz öyle yapmıştık. Kaka tahlili yapıyorlar bir şeye alerjisi olduğunu tespit ederlerse süt , dana eti, yumurta gibi sırayla deniyorsun. Benim oğlumda kakada kan yoktu ama lökosit vardı süt ürünlerini ve susamı kesip diyete %100 uyunca huzursuzluk olmuyor

Kızlar benm korktuğum başıma geldi bizim diş şeysi başlıor sanırım
Bugn deli gibi dişi kaşındı
Çareyi emzikle kaşımakta buldum :KK43:
Erken die hazırlık yapmamştm :KK43:

Ayyy ben ben beni anlatmışsın kucakta duruyor yüzü bana dönük olmicak şekilde tabi artık o kadar çok dolanıyorum ki 🤷‍♀️Ona rağmen kilomda gitmiyor anam bari kilo verseydim o kadar yürümeye evin içinde 😅
Ya sorma bi gramda veremedim bazen gaza gelip eğilip kalkıp büyük adımlar atıyorum sıkılaşmak için😂

Ah canım ya çok zor gerçekten biz de o süreçteydik baya düzelme sağladı. Süt ürünlerini diyetinden çıkarmayı denedin mi tamamen ama tek bir kaçak olmadan 1 hafta denemeni öneririm
Süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum ama kaçak oluyor dediğin gibi sıfır kaçak deneyeyim birde. Kaka testi yaptırdım alerji çıkmadı. Başlarda zaten birşey oldu sanıp doktora gidip duruyorduk. Bizde alıştık artık,bizim ki cazgır kabullendik😂 benim endişem eğer ben beceremiyorsam çocuğu uyutmayı yavrum anası yüzünden uykusuz kalıyor

Gerçekten ne kadar erken başlamış. Umarım kolay kolay çıkarır dişleri.
aynen cnm bizde şaşırdık.. bazı bebeklerin diş etleri hazırlanmaya erkenden başlarmış
bazen bu kaşınma bi süre devam eder durulur, zamanı gelince devam edermiş
bazen ise taa diş patlayana kadar devam edermiş
biberonu veriorum mesela kafasını sağa sola oynatıp kendi kendine diş etlerini kaşıor
biberonu çıkarıom bir çığlık basıo.. çareyi emzikle oyalamakta buldum
ve huzursuz bi şekilde uyudu :olamaz:

Erken ya da geç bir gün çıkacak o dişler 😊 bugdaylari hazırla artık 😄
çıkacakta :KK70: bizimde canımız çıkacak gibi duruyor :KK70:

Bende şimdilik 4 ay acısından korkuyorum 🙄🙄🤔🤔 insalalh ağırsız sizisiz geçiririz 😔
valla 4. ay itibariyle herşey üst üste gelecek bence mincoşşş

aynen cnm bizde şaşırdık.. bazı bebeklerin diş etleri hazırlanmaya erkenden başlarmış
bazen bu kaşınma bi süre devam eder durulur, zamanı gelince devam edermiş
bazen ise taa diş patlayana kadar devam edermiş
biberonu veriorum mesela kafasını sağa sola oynatıp kendi kendine diş etlerini kaşıor
biberonu çıkarıom bir çığlık basıo.. çareyi emzikle oyalamakta buldum
ve huzursuz bi şekilde uyudu :olamaz:

çıkacakta :KK70: bizimde canımız çıkacak gibi duruyor :KK70:

valla 4. ay itibariyle herşey üst üste gelecek bence mincoşşş
Ne güzel yine oyalanacak bir emziği var ben onu da tutturamadım :KK43:

avent denedinmi cnm e bebekteki personel bana bebeklerin yüzdelik olarak çarptığında en çoğu aventi alıyor demişti
bende avent almıştım
Aldım canım onu da tutmadı malesef şaşkın. 5 liralıktan avente kadar 6 çeşit emzik denedim hiçbirini tutmadı.

Meraba ben bugün başladım tup bebeğe adana da yaptiraniniz var mi kızlar ben adana da başladım öncesinde astalife ve q10 kullandım sadece bugün gittim başladık gonal f ve birsuru göbekten yapılan iğneler hepimizin pozitifi olsun inşallah
Merhaba Adana'da doktorunuz kimdi? Sonuç ne oldu acaba 🤗

X