Canım salgın var. Bizde hırıltı öksürük burun akması huysuzlukkk. İlaçla 1 hafta da toparladık. Dişten olduğunu sanmıyorum.Bu saydığın belirtilerin hepsi bizde de var canım, dişler mi geliyor acababen de alıyım bari jellerden canım teşekkür ederim
Canım Kırıkhan a gittik , hep ordaydık. Bir ara Antakya’ya gidelim dedik ama eltim davet etti gidemedik bir yere. Pazar günü de yola çıktık. Bundan önceki gidişlerimizde Arsuz, ab-ı hayat ağacı, mağaralar, soğukoluk oralara gittik. Sadece Harbiye kaldı gitmediğim.Normalde eşimle gezeriz de bu defa gezemedik, artık bir dahaki sefere
Orayada benmle gidersinCanım Kırıkhan a gittik , hep ordaydık. Bir ara Antakya’ya gidelim dedik ama eltim davet etti gidemedik bir yere. Pazar günü de yola çıktık. Bundan önceki gidişlerimizde Arsuz, ab-ı hayat ağacı, mağaralar, soğukoluk oralara gittik. Sadece Harbiye kaldı gitmediğim.Normalde eşimle gezeriz de bu defa gezemedik, artık bir dahaki sefere
Bebeleri alır giderizOrayada benmle gidersin
Oh az kalmış şükür bana ücretsiz izin de vermediler bir senem dolmadı diye ama iyi oldu bir bakıma bebiş küçükken bitsin bu süreçAyy nasıl da kendimi gördüm yazdıklarındaAllah yardımcın olsun ben de aynı şeyleri yaşadım. İstanbulda yaşıyorum urfada görev yapıyorum, 3 yıl o yolları ne gittim geldim şimdi ücretsiz izindeyim kasım 14ünde bebişle ilk kez gidicem kısmetse ocakta tayin var
Meslek öğretmeniyim mühendislikten öğretmenliğe geçtim alımlar çok az olduğu için çok zor atanılıyorBranşın ne canım. 91 le nasıl açıkta kalıyordun
Yaaaa.. şükür o zamanMeslek öğretmeniyim mühendislikten öğretmenliğe geçtim alımlar çok az olduğu için çok zor atanılıyor
Ağustos’ta oradayız inşallahGideriz valla
Sen gelde
Ayyyy bebişlerde büyümüş olcakAğustos’ta oradayız inşallah
Seninki cok fenaYetişin bu cadı sırt üstü yatarken kalkcam diye uğraşıyo kafa omuzlar tm göbüs kalkmiyo
Kalkamayınca benle homur homur kavga ediyor bir konuşsa yandım ben
Birde çoraplara taktik pacamizdan bacağı çekiyoruz ucundan tutup çorap hop ağıza doymuyo bu çocuk ya
Çok geçmiş olsun canım. Bize doktor geniz akıntısı var dedi ama ben yarın başka bir doktora daha götürcem. Bizim de geçer inşallah tez zamandaCanım salgın var. Bizde hırıltı öksürük burun akması huysuzlukkk. İlaçla 1 hafta da toparladık. Dişten olduğunu sanmıyorum.
Aa ücretsiz izin de öyle bir koşul mu varmış yeni öğrendimOh az kalmış şükür bana ücretsiz izin de vermediler bir senem dolmadı diye ama iyi oldu bir bakıma bebiş küçükken bitsin bu süreç
Eheheh vallahi en güzel çözümHiç çıkarma odadan canım
Valla bunun adı kucağa alışmaksa evet,devamlı kucakta gezmek istiyor yüzü karşıya bakacak şekilde. Hiç bi yere koyamıyoruz. Eve daha şimdi girdik arabayla 4 saattir dolanıyoruz hoşaf olduk. Arabada uyuyor en azından.Cnm kucağamı alıştırdnz?
Rica ederim ne demekBu saydığın belirtilerin hepsi bizde de var canım, dişler mi geliyor acababen de alıyım bari jellerden canım teşekkür ederim
Ayyy biz Pazartesi olduk ama bizi çok etkiledi ateş olmadı calpol verdim çünkü ama hep huzursuzdu ağlıyordu inşallah sizde öyle olmaz yaaBizim yarın 4.ay aşılarımız var
Ayyy ben ben beni anlatmışsın kucakta duruyor yüzü bana dönük olmicak şekilde tabi artık o kadar çok dolanıyorum kiValla bunun adı kucağa alışmaksa evet,devamlı kucakta gezmek istiyor yüzü karşıya bakacak şekilde. Hiç bi yere koyamıyoruz. Eve daha şimdi girdik arabayla 4 saattir dolanıyoruz hoşaf olduk. Arabada uyuyor en azından.
Ateşlenmeden vermeyin ilaç vücut alışıyor sonra ateşlenince etkisi olmuyor bizde 37.5 oldu sonra düştü herkeste ateş olcak diye bişey yok tedirgin olup veriyoruz boşu bosunaAyyy biz Pazartesi olduk ama bizi çok etkiledi ateş olmadı calpol verdim çünkü ama hep huzursuzdu ağlıyordu inşallah sizde öyle olmaz yaa