2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bu saydığın belirtilerin hepsi bizde de var canım, dişler mi geliyor acaba ben de alıyım bari jellerden canım teşekkür ederim
Canım salgın var. Bizde hırıltı öksürük burun akması huysuzlukkk. İlaçla 1 hafta da toparladık. Dişten olduğunu sanmıyorum.

She-Raa yediğin içtiğin senin olsn
Tatilde ne ettn anlatmadn
Canım Kırıkhan a gittik , hep ordaydık. Bir ara Antakya’ya gidelim dedik ama eltim davet etti gidemedik bir yere. Pazar günü de yola çıktık. Bundan önceki gidişlerimizde Arsuz, ab-ı hayat ağacı, mağaralar, soğukoluk oralara gittik. Sadece Harbiye kaldı gitmediğim.Normalde eşimle gezeriz de bu defa gezemedik, artık bir dahaki sefere

Orayada benmle gidersin

Oh az kalmış şükür bana ücretsiz izin de vermediler bir senem dolmadı diye ama iyi oldu bir bakıma bebiş küçükken bitsin bu süreç

Meslek öğretmeniyim mühendislikten öğretmenliğe geçtim alımlar çok az olduğu için çok zor atanılıyor
Yaaaa.. şükür o zaman Meslek öğretmenlerini dava yolu açılmasın diye 1 kişi aldıkları zamanı bilirim. Tebrik ederim

Yetişin bu cadı sırt üstü yatarken kalkcam diye uğraşıyo kafa omuzlar tm göbüs kalkmiyo
Kalkamayınca benle homur homur kavga ediyor bir konuşsa yandım ben
Birde çoraplara taktik pacamizdan bacağı çekiyoruz ucundan tutup çorap hop ağıza doymuyo bu çocuk ya

Ağustos’ta oradayız inşallah
Ayyyy bebişlerde büyümüş olcak

Seninki cok fena

Canım salgın var. Bizde hırıltı öksürük burun akması huysuzlukkk. İlaçla 1 hafta da toparladık. Dişten olduğunu sanmıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Bize doktor geniz akıntısı var dedi ama ben yarın başka bir doktora daha götürcem. Bizim de geçer inşallah tez zamanda

Ayyy ben ben beni anlatmışsın kucakta duruyor yüzü bana dönük olmicak şekilde tabi artık o kadar çok dolanıyorum ki Ona rağmen kilomda gitmiyor anam bari kilo verseydim o kadar yürümeye evin içinde

Ayyy biz Pazartesi olduk ama bizi çok etkiledi ateş olmadı calpol verdim çünkü ama hep huzursuzdu ağlıyordu inşallah sizde öyle olmaz yaa
Ateşlenmeden vermeyin ilaç vücut alışıyor sonra ateşlenince etkisi olmuyor bizde 37.5 oldu sonra düştü herkeste ateş olcak diye bişey yok tedirgin olup veriyoruz boşu bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…