- 4 Aralık 2013
- 1.143
- 1.880
Kuzum kaşıntıdan da olur ama ağzını kesfettinden o normal 5 parmak ağızda kasıyor gibi degilmi ağzının suyuda sapir sapir önlük yetişmiyor bizim şok markete bak bunu aldım bu tarz alabilirsincnm hemen çıkmaz biliyorum ama kaşıntısı öyle bir tuttuki ne yapacağımı şaşırdım
diş kaşıyıcı bile almamıştm
emzikle halletmeye çalıştım
bugün temin etmem lazım
Hiç uyudu uyumadı olayına girmiyorum. Canı ne zaman isterse o zaman uyuyor, bebemin kararlarına saygı duyuyorumbu arlar genel anlamda hepimizde gündüzleri uyku gerilemesi var cnm
Ben elimi yıkıyorum parmağımı veriyorum bayılıyor ısırmayacnm hemen çıkmaz biliyorum ama kaşıntısı öyle bir tuttuki ne yapacağımı şaşırdım
diş kaşıyıcı bile almamıştm
emzikle halletmeye çalıştım
bugün temin etmem lazım
Geçmiş olsun Allah şifasını versin , bronşit salgını varmış ben de çok korkuyorumKızlar merhaba. Bebişimin öksürdüğünden bahsetmiştim. Doktor geniz akıntısı var demişti ama ben başka bir doktora daha götürdüm bugün. Bronşit olmuş bebeğimbiraz daha ilerlese yatış vermemiz gerekecek, aşırı balgamlı ve hırıltılı öksürük dedi hava Makinesi aldık, ventolin ve antibiyotik verdi doktorumuz. Şifa olur inşallah
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallahKızlar merhaba. Bebişimin öksürdüğünden bahsetmiştim. Doktor geniz akıntısı var demişti ama ben başka bir doktora daha götürdüm bugün. Bronşit olmuş bebeğimbiraz daha ilerlese yatış vermemiz gerekecek, aşırı balgamlı ve hırıltılı öksürük dedi hava Makinesi aldık, ventolin ve antibiyotik verdi doktorumuz. Şifa olur inşallah
Biz geçen ay almıştık diş kaşıyıcı, ama pek beğenmedi bizim oğlan. Parmağım ve oyuncakları daha lezzetli geliyorBen elimi yıkıyorum parmağımı veriyorum bayılıyor ısırmaya
Geçmiş olsunKızlar merhaba. Bebişimin öksürdüğünden bahsetmiştim. Doktor geniz akıntısı var demişti ama ben başka bir doktora daha götürdüm bugün. Bronşit olmuş bebeğimbiraz daha ilerlese yatış vermemiz gerekecek, aşırı balgamlı ve hırıltılı öksürük dedi hava Makinesi aldık, ventolin ve antibiyotik verdi doktorumuz. Şifa olur inşallah
Ayy baktm şokta kalmamşKuzum kaşıntıdan da olur ama ağzını kesfettinden o normal 5 parmak ağızda kasıyor gibi degilmi ağzının suyuda sapir sapir önlük yetişmiyor bizim şok markete bak bunu aldım bu tarz alabilirsin
Hahahaha kimsenin hayatına herkes karışamazHiç uyudu uyumadı olayına girmiyorum. Canı ne zaman isterse o zaman uyuyor, bebemin kararlarına saygı duyuyorumgece de babasıyla oynuyor, 23.00-23.30 arası ağzı ayrılıyor esnemekten, o zaman iki sallıyorum uyuyor. Hayatın yükü üzerinde, çok yoruluyor yavrum
Cok geçmiş olsn cnmKızlar merhaba. Bebişimin öksürdüğünden bahsetmiştim. Doktor geniz akıntısı var demişti ama ben başka bir doktora daha götürdüm bugün. Bronşit olmuş bebeğimbiraz daha ilerlese yatış vermemiz gerekecek, aşırı balgamlı ve hırıltılı öksürük dedi hava Makinesi aldık, ventolin ve antibiyotik verdi doktorumuz. Şifa olur inşallah
Buda ayrı bir tat tabiBen elimi yıkıyorum parmağımı veriyorum bayılıyor ısırmaya
Gece uykusu iyi canım. 23.00-06.00 arası uyuyor. Bıraksak daha uyur da babası gitmeden dürtüyor bebeyiAyy baktm şokta kalmamş
E bebeğe gider alırm artk
Ama iyi yakalamşsn cnm cok cici
Hahahaha kimsenin hayatına herkes karışamaz
Gece uykusunu düzene geçirmeye çalış ama bence cnm
Cok geçmiş olsn cnm
Eminim iyi gelecektir
Buda ayrı bir tat tabi
Ah bu babalarGece uykusu iyi canım. 23.00-06.00 arası uyuyor. Bıraksak daha uyur da babası gitmeden dürtüyor bebeyisonra alt üst değiştir , göbüşünü doyur derken 7buçuk oluyor, uyuyor , ben de uyuyorum saat 8.30-9.00 gibi güne başlıyoruz
AhahahaAh bu babalar
Bizimkide sürekli kızı dürtüo en son babasına aaayyyyy diye bir sesle kızdı
Geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda atlatırsınızKızlar merhaba. Bebişimin öksürdüğünden bahsetmiştim. Doktor geniz akıntısı var demişti ama ben başka bir doktora daha götürdüm bugün. Bronşit olmuş bebeğimbiraz daha ilerlese yatış vermemiz gerekecek, aşırı balgamlı ve hırıltılı öksürük dedi hava Makinesi aldık, ventolin ve antibiyotik verdi doktorumuz. Şifa olur inşallah
Cok geçmiş olsun. Daha çok küçük olduklarından ilerliyor hemen hastalık ciğerlerine. Bizim doktor da cok kötü değil ciğerleri ama gidişat kötü deyip antibiyotik başladı. Sifa olsun inşallahKızlar merhaba. Bebişimin öksürdüğünden bahsetmiştim. Doktor geniz akıntısı var demişti ama ben başka bir doktora daha götürdüm bugün. Bronşit olmuş bebeğimbiraz daha ilerlese yatış vermemiz gerekecek, aşırı balgamlı ve hırıltılı öksürük dedi hava Makinesi aldık, ventolin ve antibiyotik verdi doktorumuz. Şifa olur inşallah
Kusmadı miAh bu babalar
Bizimkide sürekli kızı dürtüo en son babasına aaayyyyy diye bir sesle kızdı
Dene valla bayılıyor en iyi diş kaşıyıcıdan daha iyi anne parmağıAyy baktm şokta kalmamş
E bebeğe gider alırm artk
Ama iyi yakalamşsn cnm cok cici
Hahahaha kimsenin hayatına herkes karışamaz
Gece uykusunu düzene geçirmeye çalış ama bence cnm
Cok geçmiş olsn cnm
Eminim iyi gelecektir
Buda ayrı bir tat tabi
Çok sağol canım, Allah korusun tüm bebişleri. Bi öksürüyo insanın içi parçalanıyorGeçmiş olsun Allah şifasını versin , bronşit salgını varmış ben de çok korkuyorum
Amiin canım çok sağolGeçmiş olsun canım.umarım tez zamanda atlatırsınız
2 günde geniz akıntısı bronşite çevirmiş, ciğere inmeden antibiyotik de vermiyor doktorlar. Şifa olsun tüm bebişlere inşallahCok geçmiş olsun. Daha çok küçük olduklarından ilerliyor hemen hastalık ciğerlerine. Bizim doktor da cok kötü değil ciğerleri ama gidişat kötü deyip antibiyotik başladı. Sifa olsun inşallah
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun