2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
cnm hemen çıkmaz biliyorum ama kaşıntısı öyle bir tuttuki ne yapacağımı şaşırdım
diş kaşıyıcı bile almamıştm
emzikle halletmeye çalıştım
bugün temin etmem lazım
Kuzum kaşıntıdan da olur ama ağzını kesfettinden o normal 5 parmak ağızda kasıyor gibi degilmi ağzının suyuda sapir sapir önlük yetişmiyor bizim şok markete bak bunu aldım bu tarz alabilirsin

Eklentiler

• 20211105_114854.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 48
bu arlar genel anlamda hepimizde gündüzleri uyku gerilemesi var cnm
Hiç uyudu uyumadı olayına girmiyorum. Canı ne zaman isterse o zaman uyuyor, bebemin kararlarına saygı duyuyorum gece de babasıyla oynuyor, 23.00-23.30 arası ağzı ayrılıyor esnemekten, o zaman iki sallıyorum uyuyor. Hayatın yükü üzerinde, çok yoruluyor yavrum

Kızlar merhaba. Bebişimin öksürdüğünden bahsetmiştim. Doktor geniz akıntısı var demişti ama ben başka bir doktora daha götürdüm bugün. Bronşit olmuş bebeğim biraz daha ilerlese yatış vermemiz gerekecek, aşırı balgamlı ve hırıltılı öksürük dedi hava Makinesi aldık, ventolin ve antibiyotik verdi doktorumuz. Şifa olur inşallah

Geçmiş olsun Allah şifasını versin , bronşit salgını varmış ben de çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah

Geçmiş olsun

Kuzum kaşıntıdan da olur ama ağzını kesfettinden o normal 5 parmak ağızda kasıyor gibi degilmi ağzının suyuda sapir sapir önlük yetişmiyor bizim şok markete bak bunu aldım bu tarz alabilirsin
Ayy baktm şokta kalmamş
E bebeğe gider alırm artk
Ama iyi yakalamşsn cnm cok cici

Hahahaha kimsenin hayatına herkes karışamaz
Gece uykusunu düzene geçirmeye çalış ama bence cnm

Cok geçmiş olsn cnm
Eminim iyi gelecektir

Ben elimi yıkıyorum parmağımı veriyorum bayılıyor ısırmaya
Buda ayrı bir tat tabi

Gece uykusu iyi canım. 23.00-06.00 arası uyuyor. Bıraksak daha uyur da babası gitmeden dürtüyor bebeyi sonra alt üst değiştir , göbüşünü doyur derken 7buçuk oluyor, uyuyor , ben de uyuyorum saat 8.30-9.00 gibi güne başlıyoruz

Ah bu babalar
Bizimkide sürekli kızı dürtüo en son babasına aaayyyyy diye bir sesle kızdı

Ah bu babalar
Bizimkide sürekli kızı dürtüo en son babasına aaayyyyy diye bir sesle kızdı
Ahahaha haketmiş senin koca. Ben bir şey diyemiyorum ya. Sabah 6.30 da gidiyor akşam 6 da geliyor ( ama onu çekip kurtaracağım bu hayattan ) Hem uyanması iyi oluyor , göbüşüü tok olunca ikinci uykuya daha rahat yatıyor ve uzun uyuyor

Geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda atlatırsınız

Cok geçmiş olsun. Daha çok küçük olduklarından ilerliyor hemen hastalık ciğerlerine. Bizim doktor da cok kötü değil ciğerleri ama gidişat kötü deyip antibiyotik başladı. Sifa olsun inşallah

Dene valla bayılıyor en iyi diş kaşıyıcıdan daha iyi anne parmağı

Cok geçmiş olsun. Daha çok küçük olduklarından ilerliyor hemen hastalık ciğerlerine. Bizim doktor da cok kötü değil ciğerleri ama gidişat kötü deyip antibiyotik başladı. Sifa olsun inşallah
2 günde geniz akıntısı bronşite çevirmiş, ciğere inmeden antibiyotik de vermiyor doktorlar. Şifa olsun tüm bebişlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…