2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
eyttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK9::KK9::KK9::KK9:
bizim gündüz uykuları yarım saat felan... eskiden uzundu tersine döndü
gece uykularımız güzel düzene giriyoruz
bizim tek sıkıntımız sese cok duyarlı
o kadar ses ortamında vs bırakıorum ama yinede alışmıyor ne yapacam bilmiyoruım :KK14:
Davul çal uyanmayız mutfakta çay kasigi yere düşsün anında uyanırız anne karnında başladım ben müzik dinletmeye konuşmaya

Günaydın
Ben memnunum halimden gündüz uykularda düzene girdi şükür meme de oyun yorganında heryerde uyuyoruz artık gece hele 12 yatis ben dokunmasam 7 ye kadar uyku :KK68: arada emziriyorum sonra 10.30 kadar biraz takılıyoruz damlalar içiliyor tekrar uyku sadece gündüz uykuları 40dk falan 10dk la başlamıştık
Biz ses yani müzik tv sesi bizim seslerimiz öyle uyuyoruz altımız temiz olcak emmiş olcaz geceleride müzik pjamalar gece lambamız ve hep aynı saatte odaya geçiyoruz biraz oynuyoruz sonra emip uykuya aglatmamaya çalışıyorum uyku öncesi zaten uykumuz gelince artık esniyoruz biz aaaa diye :KK71:
Ikinci için hazırim temmuza kadar hamile kalmazsan dondurulmuslari almaya gideceğim 😍
Waauvvv çok cesaretli gördüm seni :KK70: :KK70:

Günaydın
Ben memnunum halimden gündüz uykularda düzene girdi şükür meme de oyun yorganında heryerde uyuyoruz artık gece hele 12 yatis ben dokunmasam 7 ye kadar uyku :KK68: arada emziriyorum sonra 10.30 kadar biraz takılıyoruz damlalar içiliyor tekrar uyku sadece gündüz uykuları 40dk falan 10dk la başlamıştık
Biz ses yani müzik tv sesi bizim seslerimiz öyle uyuyoruz altımız temiz olcak emmiş olcaz geceleride müzik pjamalar gece lambamız ve hep aynı saatte odaya geçiyoruz biraz oynuyoruz sonra emip uykuya aglatmamaya çalışıyorum uyku öncesi zaten uykumuz gelince artık esniyoruz biz aaaa diye :KK71:
Ikinci için hazırim temmuza kadar hamile kalmazsan dondurulmuslari almaya gideceğim 😍
Ne güzel enerji dolu bir mesaj 😍

Davul çal uyanmayız mutfakta çay kasigi yere düşsün anında uyanırız anne karnında başladım ben müzik dinletmeye konuşmaya
bende öyle anne karnında sürekli öyle
doğduktan sonra sürekli annemlerin terasında ( yol üzeri sürekli ses araba vs )
ama gel görki 3 aylıktan sonra hssasiyet başladı ve gitmior

Zaman su gibi akıor demi işe başlaynca

Cnm her yolu denemişsindirde ben yinede söyleyeym ben çözümü önce loş ışıkta daha snra tam karanlıkta ve saçını okşayarak uyutmakta buldum 🙈
Ya maşallah daim olsun huzurlu uykuları.
Benim kız doğduğundan beri uyumuyor. Ama çok uykusu var ve uyumak istiyor. Şimdi mesela yatak odasına adım atar atmaz ağlamaya başlıyor. Yatağa koymak zaten mümkün değil. Yatak odasına girebilmek için kapısında yarım saat dolaşıyoruz adım adım giriyoruz oraya😂

Kafası sıcaksa diş diyorlar yani bizdeki belirtiler hepsi diş sakin aniden ağlaması kalasının yeşil olması isal olması elinin ağzında olması falan işte diş için krm falan alabilirsin ben almıştım 1 ay önce kremin adı calgel orda pek belli çıkmamış🤦‍♀️
Bu saydığın belirtilerin hepsi bizde de var canım, dişler mi geliyor acaba 😣 ben de alıyım bari jellerden canım teşekkür ederim 😊

Cok iyi anliyorum canim sanki onlara kötülük yapmisim gibi geliyordu haksizlik etmisim gibi :KK43: neyseki o dusunceler gecti gitti biz de 4 kardesiz hep iyiki diyoruz onlar da büyüdüklerinde oyle diyecekler biliyorum 🤗
Aynen öyle canım zaten sırf bu sebeple bir kardeşi olsun istedim.yoksa hamilelik iyide bu lohusalık çekilecek gibi değil.şükür geçti gitti 😇bizde 4 kız kardeşiz.birimizin en ufak canı sıkılsa hepimiz onun yanında oluruz 🤗 onlarda inşallah öyle olurlar

Benim kız doğduğundan beri uyumuyor. Ama çok uykusu var ve uyumak istiyor. Şimdi mesela yatak odasına adım atar atmaz ağlamaya başlıyor. Yatağa koymak zaten mümkün değil. Yatak odasına girebilmek için kapısında yarım saat dolaşıyoruz adım adım giriyoruz oraya😂
Hiç çıkarma odadan canım 😅

2 doğar doğmaz biberonu dayiyacam ağzına ahada buraya yazıyorum antim olsun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Oyyy oyy.. Allah kolaylık versin canım. Daha önce hazırlayanlardan branşına uygun formları edinebilirsin. Bebekle sıfırdan hazırlamak çok zor olur. O hazırlanan evraklar varya hepsi israf. Benimki hala duruyor kocaman dosya. Dönem sonunda geri dönüşüme vereceğim
Bir arkadaşımdan aldım şükür ama yine de hazırlamam gereken yerler var tabi her derse uymuyor. Az kaldı inş biticek atanabilidiğim için mutluyum tabi çok ağlamıyım az daha kpss91 puanla açıkta kalıyordum

Öğretmenim yeni atandığım için bir sürü evrak işim var , yaşadığım yerden 1000 km uzaktayım, annemi alıp geldim eşimden ayrı kalcam 3 yıl, ev kiraladık eşyalı ama eksikler bitmiyor bir türlü, yeni şehre adapte olmaya çalışıyorum evin hem erkeği hem annesi oldum
Ayy nasıl da kendimi gördüm yazdıklarında 😔 Allah yardımcın olsun ben de aynı şeyleri yaşadım. İstanbulda yaşıyorum urfada görev yapıyorum, 3 yıl o yolları ne gittim geldim 😣 şimdi ücretsiz izindeyim kasım 14ünde bebişle ilk kez gidicem kısmetse ocakta tayin var 🤲🏼

Bir arkadaşımdan aldım şükür ama yine de hazırlamam gereken yerler var tabi her derse uymuyor. Az kaldı inş biticek atanabilidiğim için mutluyum tabi çok ağlamıyım az daha kpss91 puanla açıkta kalıyordum
Branşın ne canım. 91 le nasıl açıkta kalıyordun

Ayy nasıl da kendimi gördüm yazdıklarında 😔 Allah yardımcın olsun ben de aynı şeyleri yaşadım. İstanbulda yaşıyorum urfada görev yapıyorum, 3 yıl o yolları ne gittim geldim 😣 şimdi ücretsiz izindeyim kasım 14ünde bebişle ilk kez gidicem kısmetse ocakta tayin var 🤲🏼
Kız hangi ilçedensin :KK70: bizim de yaza tayin var inşallah. Bebek tek başına büyütülmüyor

Cnm kucağamı alıştırdnz?

X