2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Davul çal uyanmayız mutfakta çay kasigi yere düşsün anında uyanırız anne karnında başladım ben müzik dinletmeye konuşmaya

Waauvvv çok cesaretli gördüm seni

Ne güzel enerji dolu bir mesaj

Davul çal uyanmayız mutfakta çay kasigi yere düşsün anında uyanırız anne karnında başladım ben müzik dinletmeye konuşmaya
bende öyle anne karnında sürekli öyle
doğduktan sonra sürekli annemlerin terasında ( yol üzeri sürekli ses araba vs )
ama gel görki 3 aylıktan sonra hssasiyet başladı ve gitmior

Zaman su gibi akıor demi işe başlaynca

Cnm her yolu denemişsindirde ben yinede söyleyeym ben çözümü önce loş ışıkta daha snra tam karanlıkta ve saçını okşayarak uyutmakta buldum
Ya maşallah daim olsun huzurlu uykuları.
Benim kız doğduğundan beri uyumuyor. Ama çok uykusu var ve uyumak istiyor. Şimdi mesela yatak odasına adım atar atmaz ağlamaya başlıyor. Yatağa koymak zaten mümkün değil. Yatak odasına girebilmek için kapısında yarım saat dolaşıyoruz adım adım giriyoruz oraya

Bu saydığın belirtilerin hepsi bizde de var canım, dişler mi geliyor acaba ben de alıyım bari jellerden canım teşekkür ederim

Cok iyi anliyorum canim sanki onlara kötülük yapmisim gibi geliyordu haksizlik etmisim gibi neyseki o dusunceler gecti gitti biz de 4 kardesiz hep iyiki diyoruz onlar da büyüdüklerinde oyle diyecekler biliyorum
Aynen öyle canım zaten sırf bu sebeple bir kardeşi olsun istedim.yoksa hamilelik iyide bu lohusalık çekilecek gibi değil.şükür geçti gitti bizde 4 kız kardeşiz.birimizin en ufak canı sıkılsa hepimiz onun yanında oluruz onlarda inşallah öyle olurlar

Hiç çıkarma odadan canım

2 doğar doğmaz biberonu dayiyacam ağzına ahada buraya yazıyorum antim olsun
Bir arkadaşımdan aldım şükür ama yine de hazırlamam gereken yerler var tabi her derse uymuyor. Az kaldı inş biticek atanabilidiğim için mutluyum tabi çok ağlamıyım az daha kpss91 puanla açıkta kalıyordum

Ayy nasıl da kendimi gördüm yazdıklarında Allah yardımcın olsun ben de aynı şeyleri yaşadım. İstanbulda yaşıyorum urfada görev yapıyorum, 3 yıl o yolları ne gittim geldim şimdi ücretsiz izindeyim kasım 14ünde bebişle ilk kez gidicem kısmetse ocakta tayin var

Branşın ne canım. 91 le nasıl açıkta kalıyordun

Kız hangi ilçedensin bizim de yaza tayin var inşallah. Bebek tek başına büyütülmüyor

Cnm kucağamı alıştırdnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…