- 4 Aralık 2013
- 1.143
- 1.880
Davul çal uyanmayız mutfakta çay kasigi yere düşsün anında uyanırız anne karnında başladım ben müzik dinletmeye konuşmayaeyttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizim gündüz uykuları yarım saat felan... eskiden uzundu tersine döndü
gece uykularımız güzel düzene giriyoruz
bizim tek sıkıntımız sese cok duyarlı
o kadar ses ortamında vs bırakıorum ama yinede alışmıyor ne yapacam bilmiyoruım
Waauvvv çok cesaretli gördüm seniGünaydın
Ben memnunum halimden gündüz uykularda düzene girdi şükür meme de oyun yorganında heryerde uyuyoruz artık gece hele 12 yatis ben dokunmasam 7 ye kadar uykuarada emziriyorum sonra 10.30 kadar biraz takılıyoruz damlalar içiliyor tekrar uyku sadece gündüz uykuları 40dk falan 10dk la başlamıştık
Biz ses yani müzik tv sesi bizim seslerimiz öyle uyuyoruz altımız temiz olcak emmiş olcaz geceleride müzik pjamalar gece lambamız ve hep aynı saatte odaya geçiyoruz biraz oynuyoruz sonra emip uykuya aglatmamaya çalışıyorum uyku öncesi zaten uykumuz gelince artık esniyoruz biz aaaa diye
Ikinci için hazırim temmuza kadar hamile kalmazsan dondurulmuslari almaya gideceğim
Çok doğru hastayken Çok daha zor . Hem onlara üzülüyor insan hem çok yoruluyoruz .Kiyamam ya bir an önce iyilesir inşallah kuzucuk3 hafta önce biz de öyleydik bir büyüğe koş bir küçüğe ağladım sinirimden sonra hasta olmadıkları zamanki yorgunluga şükrettim
Tünaydın canımnie kimse günaydın dememiş
ne ayıp,
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne güzel enerji dolu bir mesajGünaydın
Ben memnunum halimden gündüz uykularda düzene girdi şükür meme de oyun yorganında heryerde uyuyoruz artık gece hele 12 yatis ben dokunmasam 7 ye kadar uykuarada emziriyorum sonra 10.30 kadar biraz takılıyoruz damlalar içiliyor tekrar uyku sadece gündüz uykuları 40dk falan 10dk la başlamıştık
Biz ses yani müzik tv sesi bizim seslerimiz öyle uyuyoruz altımız temiz olcak emmiş olcaz geceleride müzik pjamalar gece lambamız ve hep aynı saatte odaya geçiyoruz biraz oynuyoruz sonra emip uykuya aglatmamaya çalışıyorum uyku öncesi zaten uykumuz gelince artık esniyoruz biz aaaa diye
Ikinci için hazırim temmuza kadar hamile kalmazsan dondurulmuslari almaya gideceğim
bende öyle anne karnında sürekli öyleDavul çal uyanmayız mutfakta çay kasigi yere düşsün anında uyanırız anne karnında başladım ben müzik dinletmeye konuşmaya
Kardeş iyidir birde babamız tam destek o yüzden bu cesaretimWaauvvv çok cesaretli gördüm seni
Ya maşallah daim olsun huzurlu uykuları.Zaman su gibi akıor demi işe başlaynca
Cnm her yolu denemişsindirde ben yinede söyleyeym ben çözümü önce loş ışıkta daha snra tam karanlıkta ve saçını okşayarak uyutmakta buldum
Ya benimki de öyle canım, yarın başka bir doktora götüreceğim,inşallah bir an evvel geçerAteş olmamıştı öksürükle atlattılar. Ama baya bildiğin hırıltılı öksürüktü
Bu saydığın belirtilerin hepsi bizde de var canım, dişler mi geliyor acabaKafası sıcaksa diş diyorlar yani bizdeki belirtiler hepsi diş sakin aniden ağlaması kalasının yeşil olması isal olması elinin ağzında olması falan işte diş için krm falan alabilirsin ben almıştım 1 ay önce kremin adı calgel orda pek belli çıkmamış
Aynen öyle canım zaten sırf bu sebeple bir kardeşi olsun istedim.yoksa hamilelik iyide bu lohusalık çekilecek gibi değil.şükür geçti gittiCok iyi anliyorum canim sanki onlara kötülük yapmisim gibi geliyordu haksizlik etmisim gibineyseki o dusunceler gecti gitti biz de 4 kardesiz hep iyiki diyoruz onlar da büyüdüklerinde oyle diyecekler biliyorum
Canım 24 haftalık hamilelere idari izin hala devam ediyormuşKardeş iyidir birde babamız tam destek o yüzden bu cesaretim
Hiç çıkarma odadan canımYa maşallah daim olsun huzurlu uykuları.
Benim kız doğduğundan beri uyumuyor. Ama çok uykusu var ve uyumak istiyor. Şimdi mesela yatak odasına adım atar atmaz ağlamaya başlıyor. Yatağa koymak zaten mümkün değil. Yatak odasına girebilmek için kapısında yarım saat dolaşıyoruz adım adım giriyoruz oraya
Onu hiç dusunmemistimCanım 24 haftalık hamilelere idari izin hala devam ediyormuş24.haftayı Eylül’e denk getirmek ne güzel olur demi
2 doğar doğmaz biberonu dayiyacam ağzına ahada buraya yazıyorum antim olsun
Bir arkadaşımdan aldım şükür ama yine de hazırlamam gereken yerler var tabi her derse uymuyor. Az kaldı inş biticek atanabilidiğim için mutluyum tabi çok ağlamıyım az daha kpss91 puanla açıkta kalıyordumOyyy oyy.. Allah kolaylık versin canım. Daha önce hazırlayanlardan branşına uygun formları edinebilirsin. Bebekle sıfırdan hazırlamak çok zor olur. O hazırlanan evraklar varya hepsi israf. Benimki hala duruyor kocaman dosya. Dönem sonunda geri dönüşüme vereceğim
Ayy nasıl da kendimi gördüm yazdıklarındaÖğretmenim yeni atandığım için bir sürü evrak işim var , yaşadığım yerden 1000 km uzaktayım, annemi alıp geldim eşimden ayrı kalcam 3 yıl, ev kiraladık eşyalı ama eksikler bitmiyor bir türlü, yeni şehre adapte olmaya çalışıyorum evin hem erkeği hem annesi oldum
Branşın ne canım. 91 le nasıl açıkta kalıyordunBir arkadaşımdan aldım şükür ama yine de hazırlamam gereken yerler var tabi her derse uymuyor. Az kaldı inş biticek atanabilidiğim için mutluyum tabi çok ağlamıyım az daha kpss91 puanla açıkta kalıyordum
Kız hangi ilçedensinAyy nasıl da kendimi gördüm yazdıklarındaAllah yardımcın olsun ben de aynı şeyleri yaşadım. İstanbulda yaşıyorum urfada görev yapıyorum, 3 yıl o yolları ne gittim geldim şimdi ücretsiz izindeyim kasım 14ünde bebişle ilk kez gidicem kısmetse ocakta tayin var
Cnm kucağamı alıştırdnz?Ya maşallah daim olsun huzurlu uykuları.
Benim kız doğduğundan beri uyumuyor. Ama çok uykusu var ve uyumak istiyor. Şimdi mesela yatak odasına adım atar atmaz ağlamaya başlıyor. Yatağa koymak zaten mümkün değil. Yatak odasına girebilmek için kapısında yarım saat dolaşıyoruz adım adım giriyoruz oraya