Bereketiyle gelmiş minnoşİş hayatına da yeni başlamasaydım bana da iyi gelirdi çalışmak ama hayatım 180 derece değişti . Neyse bebiş uğurlu geldi hamile olduğumu öğrendiğim hafta atandığımı öğrendim. Atanamıyorum madem çocuk yapalım demiştiksizi de bizi de Allah kavuştursun
2 doğar doğmaz biberonu dayiyacam ağzına ahada buraya yazıyorum antim olsunTemmuz analarııııııııığğğğğğğğ
Sizden 2. Bebe anası olmazzzz
Şimdiden bebeler sizi pert etti
AllahhhBisey diyimmi ilk bebekte öyle oluyor da ikinci gelince insan bir aydinlanma yasiyor sanki tek bebekle niye zorlanmisimki diyorhele 3. Yü hic soylemiyim
Minco beben biberpn tuttuğunda kurdele kesip tatlı dağıtalım2 doğar doğmaz biberonu dayiyacam ağzına ahada buraya yazıyorum antim olsun
Ben ilkinde öyle yaptım, biberonu dayadım ağzına2 doğar doğmaz biberonu dayiyacam ağzına ahada buraya yazıyorum antim olsun
Aynı benAllahhhben bazen ev işi yapıp bebeğimde ugrasmadigim zaman vicdan azabı çekiyorum 2 de 3 de bu değişecekmi
Allah o minik kuzucukları sana ve eşine bağışlasın canımBisey diyimmi ilk bebekte öyle oluyor da ikinci gelince insan bir aydinlanma yasiyor sanki tek bebekle niye zorlanmisimki diyorhele 3. Yü hic soylemiyim
Oyyy oyy.. Allah kolaylık versin canım. Daha önce hazırlayanlardan branşına uygun formları edinebilirsin. Bebekle sıfırdan hazırlamak çok zor olur. O hazırlanan evraklar varya hepsi israf. Benimki hala duruyor kocaman dosya. Dönem sonunda geri dönüşüme vereceğimÖğretmenim yeni atandığım için bir sürü evrak işim var , yaşadığım yerden 1000 km uzaktayım, annemi alıp geldim eşimden ayrı kalcam 3 yıl, ev kiraladık eşyalı ama eksikler bitmiyor bir türlü, yeni şehre adapte olmaya çalışıyorum evin hem erkeği hem annesi oldum
Yokk o hic değişmeyecek çünkü biriyle ilgilenirken digerleri icin vicdan azabi cekeceksinAllahhhben bazen ev işi yapıp bebeğimde ugrasmadigim zaman vicdan azabı çekiyorum 2 de 3 de bu değişecekmi
Aminn hepimizin yavrusunu bagislasin insallahh canimAllah o minik kuzucukları sana ve eşine bağışlasın canımben her bebeden sonra 2 yıl ücretsiz izin almayı planlıyorum ancak kendime gelirim
Ayy aynı benYokk o hic değişmeyecek çünkü biriyle ilgilenirken digerleri icin vicdan azabi cekeceksinlohusa depresyonunun kiyisindan döndüm sirf bu sebepten
Cok iyi anliyorum canim sanki onlara kötülük yapmisim gibi geliyordu haksizlik etmisim gibiAyy aynı benküçükle ilgileniyorum büyüğüyle ilgilenemiyorum diye kafayı yicektim.Lohusa dönemim çok kötüydü bu sebeple.sürekli ağladım durdum.birde büyük hastalanmıştı hahh dedim işte ilgilenemedim ya ondan hastalandı diye yas tuttum günlerce
Zaman su gibi akıor demi işe başlaynca
Cnm her yolu denemişsindirde ben yinede söyleyeym ben çözümü önce loş ışıkta daha snra tam karanlıkta ve saçını okşayarak uyutmakta buldum
Ben de ben de çok zorlandım. Hala öyle. İşte şimdi büyük hasta uyandi küçük uyandi emmek istiyor uyumak istiyor diğeri de beni de uyut diyor büyüğü babasına verdimYokk o hic değişmeyecek çünkü biriyle ilgilenirken digerleri icin vicdan azabi cekeceksinlohusa depresyonunun kiyisindan döndüm sirf bu sebepten
Kiyamam ya bir an önce iyilesir inşallah kuzucukBen de ben de çok zorlandım. Hala öyle. İşte şimdi büyük hasta uyandi küçük uyandi emmek istiyor uyumak istiyor diğeri de beni de uyut diyor büyüğü babasına verdim
GünaydınTemmuz analarııııııııığğğğğğğğ
Sizden 2. Bebe anası olmazzzz
Şimdiden bebeler sizi pert etti
eyttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeGünaydın
Ben memnunum halimden gündüz uykularda düzene girdi şükür meme de oyun yorganında heryerde uyuyoruz artık gece hele 12 yatis ben dokunmasam 7 ye kadar uykuarada emziriyorum sonra 10.30 kadar biraz takılıyoruz damlalar içiliyor tekrar uyku sadece gündüz uykuları 40dk falan 10dk la başlamıştık
Biz ses yani müzik tv sesi bizim seslerimiz öyle uyuyoruz altımız temiz olcak emmiş olcaz geceleride müzik pjamalar gece lambamız ve hep aynı saatte odaya geçiyoruz biraz oynuyoruz sonra emip uykuya aglatmamaya çalışıyorum uyku öncesi zaten uykumuz gelince artık esniyoruz biz aaaa diye
Ikinci için hazırim temmuza kadar hamile kalmazsan dondurulmuslari almaya gideceğim