2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım bizde de ateş yapmadı cuma günü aşı olmuştuk ama dün bütün gün aşırı huysuzdu akşam sürekli ağladı durdu kucagimdan ayrılmak istemedi zorla uyuttum falan. Bacağı şişmişti ağrı yaptı sanırım aşı yeri kıyamam sürekli ağladı 😔 En son azıcık calpol verdim öyle sakinleşti uyudu. Size de bugün bacak ağrısı yaparsa bilgin olsun biz baya kötü geçirdik ikinci gününü. Bugün gayet iyi ama 🌸
Yavrum benm ya kıyamam yakışıklıya..
Geçmiş olsun cnm sizede
48 saat geçtimi rahatlarız inşallah

Kızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı 🤔 Karan 13 haftalık şu an 2-3 gündür dönüyor. Yüzüstü yatarken sırt üstü dönüyor, sırtüstü yatarken yan dönüyor sadece. Ama dönünce de çok şaşırıyor ben naptım şimdi diye 😂😂

Kızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı 🤔 Karan 13 haftalık şu an 2-3 gündür dönüyor. Yüzüstü yatarken sırt üstü dönüyor, sırtüstü yatarken yan dönüyor sadece. Ama dönünce de çok şaşırıyor ben naptım şimdi diye 😂😂
Sırt üstü dönerken hafif yana dönmeler oluyor arada ama yüzüstü yatarken sırtı bilmiorm cnkü nefret edior yüz üstü kalmaktan :D
Bebekken hep öyle kalmak isterdi şimdi çığlık çığlığa kalıyor

Sırt üstü dönerken hafif yana dönmeler oluyor arada ama yüzüstü yatarken sırtı bilmiorm cnkü nefret edior yüz üstü kalmaktan :KK70:
Bebekken hep öyle kalmak isterdi şimdi çığlık çığlığa kalıyor
İlk zamanlar benimki de pek sevmiyordu ama zamanla sevdirdim şu an çok hoşuna gidiyor senin kızın da zamanı var demek ki illa ki sevecek 😄

Kızlarrrr birde şeyler var.. Ben kağıt tüketimine önem veririm.. Bankamatikte bile makbuz almam e mail attırırım mesela... Yazık gerçekten cok gereksiz tüketimler oluyor hayatta..
Yıkanabilir defterler çıkmış.. Çocuk istediği gibi çiziyor oynuyor, sonra suyun altında yıkıyorsunuz defteri kurutuyorsunuz bembeyaz.. Cok ilgimi çekmişti 🙈 tam benlik 🙈
Bu tarz şeyler cok hoşuma gidiyor.. Elimden geldiğince böyle çevreye zarar vermeyen şeyler almayı düşünüyorum
Araştırınca çok şeyler çıkıyor ♥️ sadece araştırmak gerek
Ama eğitici ve bu tarz çevre dostu olan oyuncaklar aşırı pahalı.. Onada üzülüorum.. Aksine talep artsın diye daha uygun olmalı bence..
Yine cok konuştm biri fişimi çeksin :KK70:
Bi de tablet gibi kalemli tahtalar var siyah..sanrm bimde vardi. Yazyorsn tek tuşla siliniyor.
Evet bende solda az süt geliyordu ama bu sefer sanki hiç yok bastırıyorum bastırıyorum zorla bir damla çıkıyor makineyle çektim çıkmadı 😔
Masaj yaptnz mi sıkmadan ya da sağmadan önce ?

Iste o instlasmalarla başladı vurmaya dönüyor bazen. Kardeşin üstüne çok düşmeler de kıskançlık ve dikkat çekme bence . Dikkat çekmek için her şeyi yapıyorlar. 4 yas sendromu da var . Var oğlu var 😊
Ben 8 yaşımda yumurtalık ameliyatı oldum. Yumurtaligim kendi etrafında dönmüş kangren olmuş onu aldılar. Ilk öyle başladı üstüne de 3 sezeryan doğum.
Bakalım canım yaşayıp görcez artık 🤦🏻‍♀️😊 en hafif şekilde atlatmak dileğiyle inşallah 🤲🏻😁 anladım canım insan neyle karşılaşacağını bilmiyor ya daha birde 8 yaşındayken Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

Uykuya geçişler eziyet gibi olmaya başladı. çok direndim ama salıncak gibi ileri geri sallanan bir şeye ihtiyacım var. hamak gibi yana doğru olanlar değil, çünkü yatar pozisyonda sallanmayı sevmiyor. oturur gibi durup öne geri sallanacak bunu şu an pilates topu üzerinde yapıyoruz. Öyle bir salıncak öneriniz var mı

Bakalım canım yaşayıp görcez artık 🤦🏻‍♀️😊 en hafif şekilde atlatmak dileğiyle inşallah 🤲🏻😁 anladım canım insan neyle karşılaşacağını bilmiyor ya daha birde 8 yaşındayken Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
Nerde enteresan hastalıklar beni bulur . Dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin . Tek yumurtalikla bir sürü hamilelik oldu 😊

Benim gibi sadece sütünü sağan yok demi..
Malum emmedi hep sağıorm tabi göğüsler pert fakat bana hametan iyi geldi sürüorm
Haliyle her sağımda mutlaka suyla yıkıorm.. Şuan burda havalar iyi ama yavaştan soğuyacak
Soğuklar başlaynca ne yapacam hç bilmiorm :(

Nerde enteresan hastalıklar beni bulur . Dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin . Tek yumurtalikla bir sürü hamilelik oldu 😊
Rabbim nasip ettikten sonra olur canım.bizim burda bi tanıdık var kadında da adamda da hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen 9 yıl boyunca hiç çocukları olmadı.ne denedilerse de tutmadı.en sonunda evlat edindiler

Eyvah benim büyük hastaydı simdi de küçüğün burnu tıkalı öksürüyor 😩
Geçen bizim büyükte aynıydı canım küçüğede bulaştırmıştı 🥺 ilk önce ikisini ayrı odalarda tuttum gün içinde sık sık odalarını havalandırdım.büyüğe hemen ilaç başladım tarhana çorbası yapıp içirdim.ben kendimde içtim sütümden küçüğede geçsin diye.sarımsak yuttum,ballı zencefil,karabiber,zerdeçal yapıp yedim öyle yapıp sık sık emzirdim.toparladılar hemen

Benim gibi sadece sütünü sağan yok demi..
Malum emmedi hep sağıorm tabi göğüsler pert fakat bana hametan iyi geldi sürüorm
Haliyle her sağımda mutlaka suyla yıkıorm.. Şuan burda havalar iyi ama yavaştan soğuyacak
Soğuklar başlaynca ne yapacam hç bilmiorm :KK43:
Olmaz mı 😩😩benim de öyle uçları yara değil şu an i ama garmastan iyi gelmişti bu arada ben sürekli gümüş kapak takıyorum, gümüş kapaktan önce çok yara oluyordu.

Canım sen hangi marka sağma makinası kullanıyorsun? Memnun musun ? Ben de işe başlayacağım alayım diyorum birtane öğle arası bari sağarım.
cnm bende philips avent vardı trde herkes memnun ondan ama ben onu kullanamadım...
kuzenm yurtdışından bitane getirdi onu kullanıorum.. burada yok ondan

Back