2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kız ben de öyle yapıyorum dışarda falan çok rahat oluyor evde de oda oda dolaşıyorum onla kafam rahat oluyor 😂😂 Minicik bişey zaten benimki.
Hiç termometre taşıyamam :D
O anasına anasıda ona alışsm :D
Ama sıkıntılı bir memlekette yaşamıorm belki ondandır

Kızlar bebeği suyu seven varsa ben bir oyuncak aldım çok güzel içine su koyup kullanıyorsunuz hem bebeğin gelişimi için ideal hem de çok ilgilerini çeker 40 dereceye kadar sıcak su koyulabiliyormus içine. Sonra bebisi at üstüne tepinsin dursun ne karın ağrısı kalır ne gaz 😂 Hem de çok güzel bir aktivite. Sizinle de paylaşayım dedim ☺️

IMG_20211023_131326.jpg

Unutmuşummmm senii doğruuu
Sana lakap buldum :KK70:
Pırpır :KK70: :KK70:
Kız o kadar çok geziyoruz ki artık mekanlarda oğlumu tanıyorlar 😂😂 Sürekli gittiğimiz bir restoran var baya da meşhur bir yer geçen oraya gittik Karan arabasında uyusun diye ileri geri yapıp duruyordum en sonunda mekanın sahibi geldi sen yemeğini ye ben yaparım dedi yan masamıza oturdu Karan'ın arabasini sallaya sallaya çocuğu uyuttu 😂 O seviyeye geldik yani mekanlarda tanınır oldu artık oğlum 🙈😂😂😂

Kızlar bebeği suyu seven varsa ben bir oyuncak aldım çok güzel içine su koyup kullanıyorsunuz hem bebeğin gelişimi için ideal hem de çok ilgilerini çeker 40 dereceye kadar sıcak su koyulabiliyormus içine. Sonra bebisi at üstüne tepinsin dursun ne karın ağrısı kalır ne gaz 😂 Hem de çok güzel bir aktivite. Sizinle de paylaşayım dedim ☺️

Eki Görüntüle 2938584
Çok güzelmiş canım. Yazın balkonda keyifle oynarlar ☺️ Ebatları nasıl büyük mü

Kızlar bime bebek eşyaları geliyor
Ben A101i hiç beğenmiorm ama Bim kaliteli oluyor
29 ekim kataloğu bi göz gezdirin ihtiyaç olan bişey varsa alın derim :)
Ben de bimden almıştım birkaç takım, organik pamuk. Çok memnun kaldım. Ne zaman geliyormuş ? Kapısında sıraya gireyim :KK70:

Eki Görüntüle 2938584
Yaaa bende geçen bunu reklamda görmüştüm nette gezerken... Baya ilgilerini çekiyor... Nerden aldn cnm?

Kız o kadar çok geziyoruz ki artık mekanlarda oğlumu tanıyorlar 😂😂 Sürekli gittiğimiz bir restoran var baya da meşhur bir yer geçen oraya gittik Karan arabasında uyusun diye ileri geri yapıp duruyordum en sonunda mekanın sahibi geldi sen yemeğini ye ben yaparım dedi yan masamıza oturdu Karan'ın arabasini sallaya sallaya çocuğu uyuttu 😂 O seviyeye geldik yani mekanlarda tanınır oldu artık oğlum 🙈😂😂😂
Ahahaha cok iyiymiş ya :D
Ohhh benm yerimede gez...
Bizim burda hava hala yaz.. Gezesm gelio ama çalıştşm için gezemiorm kızçemle..
Eşimde şehir dışında öğretmen :(

Ben de bimden almıştım birkaç takım, organik pamuk. Çok memnun kaldım. Ne zaman geliyormuş ? Kapısında sıraya gireyim :KK70:
29 ekimde kuzum

Ananeye resimleri attım o ayırtır mama onlukleri güzel 😍
Aynen cnm♥️
Ben birkaç şeyde beğendim
Güle güle kullansn inşallah

Yaaa bende geçen bunu reklamda görmüştüm nette gezerken... Baya ilgilerini çekiyor... Nerden aldn cnm?

Ahahaha cok iyiymiş ya :KK70:
Ohhh benm yerimede gez...
Bizim burda hava hala yaz.. Gezesm gelio ama çalıştşm için gezemiorm kızçemle..
Eşimde şehir dışında öğretmen :KK43:

29 ekimde kuzum

Aynen cnm♥️
Ben birkaç şeyde beğendim
Güle güle kullansn inşallah
29 Ekim’de Hatay’da olacağız. Artık orda bulurum bir tane bim 🙃 pijama takımları güzel oluyor. En çok kullandığım ve bebeğimin rahat ettiği pijama takımları BİM’den :KK70:

Daha geniş bir zamanda içelim kahveyi :kahve: hem ben Antakya’nın yollarını da öğrenmiş olurum o zamana, hem de benim oğlan otokoltukta oturabilecek duruma gelir ☺️ O oturamadığı için yarım saatten fazla süren yollarda eşime muhtacım ☺️ Bu sefer görümcemlerle geleceğiz, akika kurbanını keseceğiz inşallah :dua:

Daha geniş bir zamanda içelim kahveyi :kahve: hem ben Antakya’nın yollarını da öğrenmiş olurum o zamana, hem de benim oğlan otokoltukta oturabilecek duruma gelir ☺️ O oturamadığı için yarım saatten fazla süren yollarda eşime muhtacım ☺️ Bu sefer görümcemlerle geleceğiz, akika kurbanını keseceğiz inşallah :dua:
Sözünü randevu defterime yazıorm bak🙈
Allah kabul etsin cnm

Back