Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynen öyle yapıyorum kafam hep rahatTermometre tasıyırum canım yanımda ona göre ayarlıyorum kıyafetini kafa karısıklıgı yasamamak için cok rahat oluyor
Hiç termometre taşıyamamKız ben de öyle yapıyorum dışarda falan çok rahat oluyor evde de oda oda dolaşıyorum onla kafam rahat oluyorMinicik bişey zaten benimki.
Kız biz sürekli disaridayiz ya gittiğim yerlerin sıcaklığına emin olamiyorum o yüzden çok işime yarıyorHiç termometre taşıyamam
O anasına anasıda ona alışsm
Ama sıkıntılı bir memlekette yaşamıorm belki ondandır
Unutmuşummmm senii doğruuuKız biz sürekli disaridayiz ya gittiğim yerlerin sıcaklığına emin olamiyorum o yüzden çok işime yarıyor![]()
Kız o kadar çok geziyoruz ki artık mekanlarda oğlumu tanıyorlarUnutmuşummmm senii doğruuu
Sana lakap buldum
Pırpır![]()
![]()
Çok güzelmiş canım. Yazın balkonda keyifle oynarlarKızlar bebeği suyu seven varsa ben bir oyuncak aldım çok güzel içine su koyup kullanıyorsunuz hem bebeğin gelişimi için ideal hem de çok ilgilerini çeker 40 dereceye kadar sıcak su koyulabiliyormus içine. Sonra bebisi at üstüne tepinsin dursun ne karın ağrısı kalır ne gazHem de çok güzel bir aktivite. Sizinle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 2938584
Evet büyük canım bizim oyun matımızla aynı boyutta üstüne yatabilir bile yaniÇok güzelmiş canım. Yazın balkonda keyifle oynarlarEbatları nasıl büyük mü
Ben de bimden almıştım birkaç takım, organik pamuk. Çok memnun kaldım. Ne zaman geliyormuş ? Kapısında sıraya gireyimKızlar bime bebek eşyaları geliyor
Ben A101i hiç beğenmiorm ama Bim kaliteli oluyor
29 ekim kataloğu bi göz gezdirin ihtiyaç olan bişey varsa alın derim :)
Ananeye resimleri attım o ayırtır mama onlukleri güzelKızlar bime bebek eşyaları geliyor
Ben A101i hiç beğenmiorm ama Bim kaliteli oluyor
29 ekim kataloğu bi göz gezdirin ihtiyaç olan bişey varsa alın derim :)
Yaaa bende geçen bunu reklamda görmüştüm nette gezerken... Baya ilgilerini çekiyor... Nerden aldn cnm?Kızlar bebeği suyu seven varsa ben bir oyuncak aldım çok güzel içine su koyup kullanıyorsunuz hem bebeğin gelişimi için ideal hem de çok ilgilerini çeker 40 dereceye kadar sıcak su koyulabiliyormus içine. Sonra bebisi at üstüne tepinsin dursun ne karın ağrısı kalır ne gazHem de çok güzel bir aktivite. Sizinle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 2938584
Ahahaha cok iyiymiş yaKız o kadar çok geziyoruz ki artık mekanlarda oğlumu tanıyorlarSürekli gittiğimiz bir restoran var baya da meşhur bir yer geçen oraya gittik Karan arabasında uyusun diye ileri geri yapıp duruyordum en sonunda mekanın sahibi geldi sen yemeğini ye ben yaparım dedi yan masamıza oturdu Karan'ın arabasini sallaya sallaya çocuğu uyuttu
O seviyeye geldik yani mekanlarda tanınır oldu artık oğlum
![]()
29 ekimde kuzumBen de bimden almıştım birkaç takım, organik pamuk. Çok memnun kaldım. Ne zaman geliyormuş ? Kapısında sıraya gireyim![]()
Aynen cnmAnaneye resimleri attım o ayırtır mama onlukleri güzel![]()
29 Ekim’de Hatay’da olacağız. Artık orda bulurum bir tane bimYaaa bende geçen bunu reklamda görmüştüm nette gezerken... Baya ilgilerini çekiyor... Nerden aldn cnm?
Ahahaha cok iyiymiş ya
Ohhh benm yerimede gez...
Bizim burda hava hala yaz.. Gezesm gelio ama çalıştşm için gezemiorm kızçemle..
Eşimde şehir dışında öğretmen
29 ekimde kuzum
Aynen cnm
Ben birkaç şeyde beğendim
Güle güle kullansn inşallah
Kahveye gellll29 Ekim’de Hatay’da olacağız. Artık orda bulurum bir tane bimpijama takımları güzel oluyor. En çok kullandığım ve bebeğimin rahat ettiği pijama takımları BİM’den
![]()
Yemediğimi mi sanıyosunKız o kdar şey etme.. Valla kafayı yer insan öle.. Eneeeeeeee![]()
Daha geniş bir zamanda içelim kahveyiKahveye gellll![]()
Sözünü randevu defterime yazıorm bakDaha geniş bir zamanda içelim kahveyihem ben Antakya’nın yollarını da öğrenmiş olurum o zamana, hem de benim oğlan otokoltukta oturabilecek duruma gelir
O oturamadığı için yarım saatten fazla süren yollarda eşime muhtacım
Bu sefer görümcemlerle geleceğiz, akika kurbanını keseceğiz inşallah
![]()
Tabiki yaz deftereSözünü randevu defterime yazıorm bak
Allah kabul etsin cnm
Beni istifata zorlamaTabiki yaz deftereBu seneyi kapattık zaten, ikinciyi de yapıp 2 yaşına getirene kadar ev hanımıyım
Vaktim bol yani
![]()