Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trendyoldan aldım canım bak linkini ekledim aşağıya incelemek istersen Karan çok sevdiYaaa bende geçen bunu reklamda görmüştüm nette gezerken... Baya ilgilerini çekiyor... Nerden aldn cnm?
Ahahaha cok iyiymiş ya
Ohhh benm yerimede gez...
Bizim burda hava hala yaz.. Gezesm gelio ama çalıştşm için gezemiorm kızçemle..
Eşimde şehir dışında öğretmen
29 ekimde kuzum
Aynen cnm
Ben birkaç şeyde beğendim
Güle güle kullansn inşallah
Ay alalım bakalım ben sevdmTrendyoldan aldım canım bak linkini ekledim aşağıya incelemek istersen Karan çok sevdi
![]()
Elfobaby Oyun Matı Bebek Su Oyun Matı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
elfobaby Bebek Su Oyun Matı (TUMMY TİME) Aktivite Matı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hahahha evet bugün Karani üstüne attım ben elimle şıp şıp yapıp oynadım o baktıAy alalım bakalım ben sevdm
Lena oynamazsa ben oynarm![]()
![]()
![]()
Aaa ben bundan arayıp duruyordum nerden aldınızKızlar bebeği suyu seven varsa ben bir oyuncak aldım çok güzel içine su koyup kullanıyorsunuz hem bebeğin gelişimi için ideal hem de çok ilgilerini çeker 40 dereceye kadar sıcak su koyulabiliyormus içine. Sonra bebisi at üstüne tepinsin dursun ne karın ağrısı kalır ne gazHem de çok güzel bir aktivite. Sizinle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 2938584
Trendyoldan aldım canım elfobaby bebek su matı olarak geçiyorAaa ben bundan arayıp duruyordum nerden aldınız
ever gördüm sonradan teşekkür ederimTrendyoldan aldım canım elfobaby bebek su matı olarak geçiyorÖnceki sayfada linkini vermiştim oradan da ulaşabilirsin
![]()
Çok sevindim canım, zamanla daha da iyi olur inşallahÖyle canım Allah razı olsun inşallah düzeleceğim
Sağol canım evet bende hep sıcak suyla masaj yapıp sağıyorum aksamları özellikle eşim gelince bebeğe bakiyor. Sabahları bebek emiyor işte. İnsallah geçer
Çok tesekkur ederim canım ters tutuşa bir bakacağım yatarak verdim öyle aldı sonunda memeyi baya uğraştırdı ama çok şükür emiyor şimdi. Hemşire de doktorda güzel dedi en son ama son kontrolden beri aynı geliyor anlamadım inşallah her şey yolundadır
Ters pozisyona bakacağım canım çok sağol. Dün bebeğim emiyor dinleyerek çok güzel emdi hemde emmedigi mastitli memeyi. Çok şükürSütüm normale döndü sanırım ama ben pompayla sagarken sol göğsümden ip gibi iltihap aktı çok kötüydü acaba cocuk emerken de geliyor mu ki kafamı kurcalıyor
![]()
Bu durum bizde de var. Emdikten sonra ağlıyor. Sebebi ne olabilir kiÇalışan anne olarak ilk haftam bitti ölüyorum yorgunluktan bir de çocuğumun huyu değişti sütü içtikten sonra çığlık çığlıya ağlıyor![]()
Off haftaya ben de ben de başlıyorumÇalışan anne olarak ilk haftam bitti ölüyorum yorgunluktan bir de çocuğumun huyu değişti sütü içtikten sonra çığlık çığlıya ağlıyor![]()
Memeden ayrıldığı için mi yoksa gaz mı yapıyor anlamadım .öğreniesen yazar mısınBu durum bizde de var. Emdikten sonra ağlıyor. Sebebi ne olabilir ki
Gaz olabilir yada ayrı kaldınız için yapabilir gaz çıkmazsa kucağında tut kokla seni hissetsinÇalışan anne olarak ilk haftam bitti ölüyorum yorgunluktan bir de çocuğumun huyu değişti sütü içtikten sonra çığlık çığlıya ağlıyor![]()
Memeyi bırakıp ağlıyor, bir daha da zorla da olsa ağzına almıyor. Kaldırıp gazını üstten çıkarıyorum, sonra diğer memeyi emiyor yine aynı şey. Hala gazını kendi çıkarmayı öğrenemedi sanırım . Zor oluyor canımMemeden ayrıldığı için mi yoksa gaz mı yapıyor anlamadım .öğreniesen yazar mısın
Salgın var malesef canım 2 hafta öncede biz yakalandık. Cok gecmiş olsunEyvah benim büyük hastaydı simdi de küçüğün burnu tıkalı öksürüyor![]()
Bende 1 ay olacak bu hafta işe başlsyalı.. Gerçekten zor..Çalışan anne olarak ilk haftam bitti ölüyorum yorgunluktan bir de çocuğumun huyu değişti sütü içtikten sonra çığlık çığlıya ağlıyor![]()
Geçmiş olsn cnmEyvah benim büyük hastaydı simdi de küçüğün burnu tıkalı öksürüyor![]()
Canım bizde de ateş yapmadı cuma günü aşı olmuştuk ama dün bütün gün aşırı huysuzdu akşam sürekli ağladı durdu kucagimdan ayrılmak istemedi zorla uyuttum falan. Bacağı şişmişti ağrı yaptı sanırım aşı yeri kıyamam sürekli ağladıDün rota 2 ve menenjit 1 vurulduk
Ateşimiz çıkmadı ama huzursuzluj vardı
Yavrum hiç takati kalmamıştı
Bugn daha iyiyiz![]()