2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Eklentiler

• IMG-20211023-WA0011.jpg
    IMG-20211023-WA0011.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 59
Yaaa bende geçen bunu reklamda görmüştüm nette gezerken... Baya ilgilerini çekiyor... Nerden aldn cnm?

Ahahaha cok iyiymiş ya :KK70:
Ohhh benm yerimede gez...
Bizim burda hava hala yaz.. Gezesm gelio ama çalıştşm için gezemiorm kızçemle..
Eşimde şehir dışında öğretmen :KK43:

29 ekimde kuzum

Aynen cnm♥️
Ben birkaç şeyde beğendim
Güle güle kullansn inşallah
Trendyoldan aldım canım bak linkini ekledim aşağıya incelemek istersen Karan çok sevdi 🥰

Kızlar bebeği suyu seven varsa ben bir oyuncak aldım çok güzel içine su koyup kullanıyorsunuz hem bebeğin gelişimi için ideal hem de çok ilgilerini çeker 40 dereceye kadar sıcak su koyulabiliyormus içine. Sonra bebisi at üstüne tepinsin dursun ne karın ağrısı kalır ne gaz 😂 Hem de çok güzel bir aktivite. Sizinle de paylaşayım dedim ☺️

Eki Görüntüle 2938584
Aaa ben bundan arayıp duruyordum nerden aldınız

Öyle canım Allah razı olsun inşallah düzeleceğim🤲🌸

Sağol canım evet bende hep sıcak suyla masaj yapıp sağıyorum aksamları özellikle eşim gelince bebeğe bakiyor. Sabahları bebek emiyor işte. İnsallah geçer 🤲🌸

Çok tesekkur ederim canım ters tutuşa bir bakacağım yatarak verdim öyle aldı sonunda memeyi baya uğraştırdı ama çok şükür emiyor şimdi. Hemşire de doktorda güzel dedi en son ama son kontrolden beri aynı geliyor anlamadım inşallah her şey yolundadır 🤲🌸

Ters pozisyona bakacağım canım çok sağol. Dün bebeğim emiyor dinleyerek çok güzel emdi hemde emmedigi mastitli memeyi. Çok şükür 🤲 Sütüm normale döndü sanırım ama ben pompayla sagarken sol göğsümden ip gibi iltihap aktı çok kötüydü acaba cocuk emerken de geliyor mu ki kafamı kurcalıyor 😔
Çok sevindim canım, zamanla daha da iyi olur inşallah 😊 çocuk emerken gelse de sorun olmaz bence ona göre sütün zararı gideriyordur 🌺

Çalışan anne olarak ilk haftam bitti ölüyorum yorgunluktan bir de çocuğumun huyu değişti sütü içtikten sonra çığlık çığlıya ağlıyor 😭

Memeden ayrıldığı için mi yoksa gaz mı yapıyor anlamadım .öğreniesen yazar mısın
Memeyi bırakıp ağlıyor, bir daha da zorla da olsa ağzına almıyor. Kaldırıp gazını üstten çıkarıyorum, sonra diğer memeyi emiyor yine aynı şey. Hala gazını kendi çıkarmayı öğrenemedi sanırım . Zor oluyor canım

Dün rota 2 ve menenjit 1 vurulduk
Ateşimiz çıkmadı ama huzursuzluj vardı
Yavrum hiç takati kalmamıştı
Bugn daha iyiyiz :KK43:
Canım bizde de ateş yapmadı cuma günü aşı olmuştuk ama dün bütün gün aşırı huysuzdu akşam sürekli ağladı durdu kucagimdan ayrılmak istemedi zorla uyuttum falan. Bacağı şişmişti ağrı yaptı sanırım aşı yeri kıyamam sürekli ağladı 😔 En son azıcık calpol verdim öyle sakinleşti uyudu. Size de bugün bacak ağrısı yaparsa bilgin olsun biz baya kötü geçirdik ikinci gününü. Bugün gayet iyi ama 🌸

Back