Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins kmysl yda dis gebelik dgildir cnm bir kac gun sonra kn ver tkrar artmis mi arttiysa kac kat artmis bakarsinkızlar benim bir kızım var bu ikini olacak eşimle birlikte olduğum günleri işaretliyordum baktım yumurtama gününde kaçak olmuş aha dedim hamile olabilirim hastalığından 4 gün önce kan geldi aha dedim hasta oldum ama baktım kan devam etmedi arkadaşlarım yerleşme kanaması olabilir dedi bende test yaptım ama 2 teste negatif çıktı sonrasında kan vereyim dedim çok merak ettim planlı bir şey değildi test bi çıktı 26 arkadaş sordu bi kadın doğumcuya hamile ama daha 1.5 2 haftalık bsy kımyasal gebelık dıs gebelıkte olabılır haftaya yenıletsın demiş
bu arada ankaradayım :)
Bu bnm 3.hamileligim 2si dustu ins bunda bi sorun olmaz ama 3dede farkli belirtiler yasadimbenim adet olacak mışım gibi inanılmaz ağrım var kasıklarım çok ağrıyor ilk kızımda adet günüme yakın ağrımıştı sonra kesilmişti bunda 2 gün geçişme oldu suan ama hala agrı var
ınsallah canım allah gonlune gore versınBu bnm 3.hamileligim 2si dustu ins bunda bi sorun olmaz ama 3dede farkli belirtiler yasadim
ankara canim.Kizlar bi arada nerelisiniz yakinmiyiz acaba birbirimize
Amin cnm ilki 3.5 4 hftalikti ikincisi 2.5 aylikti bnde yuksek oranda kan pihtilasmadi var tatlimG GazininGamzesi merhaba mesajlarınızı okudum da bende bir kimyasal ıkı kalp durması nedeniyle bebeklerimi kaybettim sımdı yine hamıleym benım mthfr 1298c hetezigot sadece. Kimi doktor igne kullanmam gerektiğini kimi ise kullanmamam gerektiğini soyledi. Bu gebeliğimi ögrenir ögrenmez iğneye basladık 10 gün oloyır kese gördük cok şükür 14 kasım kalp atısı için gidecegz. Senın hangi genler de problem vardı kacıncı haftalarda kaybettin bebegini. Bu arada Allah sabır versin
Benım de biri ıkı bucuk aylık biri bir bucuk aylıktı birinde kalbi duyduk birinde duyulmamıstı ınsallah saglıkla kucagımıza alırızAmin cnm ilki 3.5 4 hftalikti ikincisi 2.5 aylikti bnde yuksek oranda kan pihtilasmadi var tatlim
Amin cnm ins rabbim evlat konusunda kimseyi sinamasinBenım de biri ıkı bucuk aylık biri bir bucuk aylıktı birinde kalbi duyduk birinde duyulmamıstı ınsallah saglıkla kucagımıza alırız
Amin amin cok zor. Bende 100 lük corasprın 4 bınlık oksoparAmin cnm ins rabbim evlat konusunda kimseyi sinamasin
Bata kaç gün vardı test yaptirdigindamerhabalar arkadaşlar sanırım bende 2021 temmuz annesiyim regli oladan kan vermiştim beta 26 çıktı bakalım artacak mı
Bnde bir kac gun onu kullndm 1000lik ve oksopar kendi doktorum doluymus hemn igneye baslamam lazmdi baska doktora giitm onlari verdi carsamba gunu kendi doktoruma gittim bunlar yetersiz 1500luk asprin baslayalm senin degerlerine bu yetersz dediAmin amin cok zor. Bende 100 lük corasprın 4 bınlık oksopar
İyilik canım sende ne var ne yokIyi akşamlar hanımlar:) nasılsınız ne var ne yok :)
Iyiyim kuzum biraz bel agrım vardı bugün korktum ama geçti sonra :)İyilik canım sende ne var ne yok
Benimde arada geliyor bel kasık agrısı valla korkutuyo insanıIyiyim kuzum biraz bel agrım vardı bugün korktum ama geçti sonra :)