- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bata 12 gün kala cok erken bence zaten bata 14 varken yumırtluyoruz 2 günde yerleşmesi mümkün değilKızlar aranızda bata 12 gün kalan var mı? Test yaptırdınız mı ya da ne gibi belirtileriniz var ? Ben oğlumda ilk kendim anlamıştım hatta ilişkiden 17 gün sonra öğrenmiştim ilk değerim 21.33dü aradan 4 sene geçti şimdi bilemiyorum :)) o yüzden danışmak istiyorum
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağınaAllah nasip ederse, beta değerlerim artmaya devam ederse ben de temmuz annesi görünüyorum . Inşallah yolunda ilerler her şey
İnşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Nasibinde dünya ya gelmek varsa spiralli de olsan gebe kalabilirsin ki örnekleri var bnce evde Bi test yap için rahat etsinslm kızlar.Allah yavrularinizi sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin.
benim 1 oglum var.25 aylik olacak.
oğlum 10 aylıkken spiral taktirmistim.
en son ekimin 2 sinde adet olmustum.bugün 30 gün oluyor.
dün adet olacakmisim gibi hafif sancilarim oldu ama ne gelen var ne giden.
eğer hamileysem sevinirim.ama spiral varken bebege zarar verir endisesindeyim.
bikaç gundür ates basiyor geceleri.
göbeğimin altinda hafif sanci gibi bisey var.
bunun disinda belirti yok.
sizce var midir biseyler?
orasi öyle.benim.endisem spiral tehlike arz edebiliyormuş.şuan icin bebek planimiz yoktu.ama olsa da olur.cocugum 2 yasina geldi cünkü.ikisine de bakabilirim.Nasibinde dünya ya gelmek varsa spiralli de olsan gebe kalabilirsin ki örnekleri var bnce evde Bi test yap için rahat etsin
ben tekrarlamıyorum. Şöyle ki başımdan bir düşük, bir de düşük ihtimalli bir gebelik geçti. Dünya'ya gelecek olan gelir kafasına eriştim. o yüzden siz de boşuna o testlere para vermeyin. 6 haftayı bekleyin gidin kesenize baktırın.Her iki gun de bir bhcg testini tekrarliyormusunuz
Salı günü tekrar vericem ona gore hastaneden randevu alicam ben canımHer iki gun de bir bhcg testini tekrarliyormusunuz
Canım bitki caylarından bazıları düşüğe sebep olabiliyor içmemeni tavsiye ederimKızlar selam :) Hamileliğin ilk haftalarında nasıl beslenmek gerek ,mesela bitki çayları faydalı mi olur zararlı mi
Öyle mi kuzum o zaman içmeyim :)Canım bitki caylarından bazıları düşüğe sebep olabiliyor içmemeni tavsiye ederim
Aynen canım bazı bitkiler rahimde kasılmaya sebep olup düşüğe sebep olabiliyormus Allah korusun yaniÖyle mi kuzum o zaman içmeyim :)
Allah korusun kuzum , ya bel agrım oluyor arada normal demi, bir de benim geçmiş dönemlerde d vitamini, demir ve b12 eksikliğim oluyordu bunlara baktırmak icin bir kaç hafta beklesem sorun olur mu sence yoksa bu hafta gitsem mi doktoraAynen canım bazı bitkiler rahimde kasılmaya sebep olup düşüğe sebep olabiliyormus Allah korusun yani
Hayırlı olsun cnm rahat ol en buyuk sıkıntı stres. Yaklaşık 3 haftalıktır bnce. bnm akıntım yok ama genelde gebelerde akıntı olur adet belirtileri ve gebelik belirtileri neredeyse aynı zaten rahat ol meleğin seninledir inşallahMerhabalar kızlar. Biliyorum yazmak için erken. Aşılamanın 13.gunu bugün dayanamadım test yaptım. Beta HCG 34,5. Çıktı. Bata 5 gün var. Doktora pztsi gorunebilecegim şuan en yakın. Sizce kaç günlüktür. Benim gibi olan var mı? Akıntım ve adet sancısı gibi sancım var normal mi? Doktora gidene kadar catlayacagim meraktan ve endişeden
Canım daha çok yenidir 2 3 haftalık falan, 3 gün sonra tekrar test ver insallah düzenli artar :) Akıntı ve sanci normalMerhabalar kızlar. Biliyorum yazmak için erken. Aşılamanın 13.gunu bugün dayanamadım test yaptım. Beta HCG 34,5. Çıktı. Bata 5 gün var. Doktora pztsi gorunebilecegim şuan en yakın. Sizce kaç günlüktür. Benim gibi olan var mı? Akıntım ve adet sancısı gibi sancım var normal mi? Doktora gidene kadar catlayacagim meraktan ve endişeden
Genelde önerilmez cnm maydanoz nane kekik özellikleKızlar selam :) Hamileliğin ilk haftalarında nasıl beslenmek gerek ,mesela bitki çayları faydalı mi olur zararlı mi
Öyle mi kuzum teşekkür ederim hic içmeyeyim ben en iyisiGenelde önerilmez cnm maydanoz nane kekik özellikle