2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben azıcık iş yapsam hemen karın ağrım oluyor. Kendimi çok zorlamadan yapmaya çalışıyorum. Kızımla bazen çok ani hareketler yapıyoruz korkuyorum. Kucaklamam tuvalete götürmem yatırmam gerekiyor. Hem dikkat ede ede yapmaya çalışıyorum

Ben azıcık iş yapsam hemen karın ağrım oluyor. Kendimi çok zorlamadan yapmaya çalışıyorum. Kızımla bazen çok ani hareketler yapıyoruz korkuyorum. Kucaklamam tuvalete götürmem yatırmam gerekiyor. Hem dikkat ede ede yapmaya çalışıyorum
Benimde agrım cabuk olıyo ondan genelde uzanıyorum. Acaba diyorum ikiz mi beni bu kadar zorluyor :KK53:

Hayırlısıyla bi ilk 3 ayı atlatırsak sonra içimiz rahatlar🙏🏻😊
Kesinlikle ya bi kalp atışını da duysaydık:)
Çok dikkatli ol kuzum

Nasılsınız kızlar. Biz şuan arabada gidiyoruz ve benim kasıklar fena ağrıyor. Aşırı şiddetli değil ama Kendini belli eden bir kasılma var

Teşekkür ederim canım 🙏kızımda ilk 4 ay çok şiddetli kusmalarım vardı sonraki aylar da bel bacak ağrısı zorladı iyi dileklerin için teşekkür ederim 😍🙏
Ben kızım da 5 ay boyunca kusmuştum. İlaçlar işe yaramıyordu. Ahh çok zordu. Acaba bu nasıl olacak. Cinsiyetle alakalı değil ama hamilelikler farklı olabiliyor. İnşallah bu hamileliğimiz rahat geçer.

Allah bağışlasın 🙏Bende 30 haziran 2016 da aldım kucağıma prensesimi bizim 4.5 yaşında hayırlısıyla ikinci yavrumu da aynı vakitlerde alırım kucağıma herşeyin hayırlısı tabiki
Aminn canım.❤

X