- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 27
Gecmis olsun cnm iiiyiz cok sukur bi problemimiz yokIyiyim kuzum biraz bel agrım vardı bugün korktum ama geçti sonra :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun cnm iiiyiz cok sukur bi problemimiz yokIyiyim kuzum biraz bel agrım vardı bugün korktum ama geçti sonra :)
Sadece biraz siskinligim var szdede var mi acabaGecmis olsun cnm iiiyiz cok sukur bi problemimiz yok
Siskinlik derken gaz mıSadece biraz siskinligim var szdede var mi acaba
Evet ya çok korkuyorum sonra geciyo :)Benimde arada geliyor bel kasık agrısı valla korkutuyo insanı
Bende de var kuzumSadece biraz siskinligim var szdede var mi acaba
Hayırlısıyla bi ilk 3 ayı atlatırsak sonra içimiz rahatlarEvet ya çok korkuyorum sonra geciyo :)
Bende de var kuzum
Benimde agrım cabuk olıyo ondan genelde uzanıyorum. Acaba diyorum ikiz mi beni bu kadar zorluyorBen azıcık iş yapsam hemen karın ağrım oluyor. Kendimi çok zorlamadan yapmaya çalışıyorum. Kızımla bazen çok ani hareketler yapıyoruz korkuyorum. Kucaklamam tuvalete götürmem yatırmam gerekiyor. Hem dikkat ede ede yapmaya çalışıyorum
Gaz degil cnm yaa karnim cok sis hissedyrumSiskinlik derken gaz mı
Kesinlikle ya bi kalp atışını da duysaydık:)Hayırlısıyla bi ilk 3 ayı atlatırsak sonra içimiz rahatlar
Çok dikkatli ol kuzumBen azıcık iş yapsam hemen karın ağrım oluyor. Kendimi çok zorlamadan yapmaya çalışıyorum. Kızımla bazen çok ani hareketler yapıyoruz korkuyorum. Kucaklamam tuvalete götürmem yatırmam gerekiyor. Hem dikkat ede ede yapmaya çalışıyorum
Yaa ikiz olsa ne iyi olur. Var mı sizdeBenimde agrım cabuk olıyo ondan genelde uzanıyorum. Acaba diyorum ikiz mi beni bu kadar zorluyor
Yok kuzum ailede hiç belki ilk bende plurYaa ikiz olsa ne iyi olur. Var mı sizde
İnşallah gönlüne göre versin rabbim.Yok kuzum ailede hiç belki ilk bende plur
Teşekkür ederim canım kızımda ilk 4 ay çok şiddetli kusmalarım vardı sonraki aylar da bel bacak ağrısı zorladı iyi dileklerin için teşekkür ederimHayırlı olsun canım Kızında neden zordu? İnşallah bu sefer cok rahat gecirirsin
Ben kızım da 5 ay boyunca kusmuştum. İlaçlar işe yaramıyordu. Ahh çok zordu. Acaba bu nasıl olacak. Cinsiyetle alakalı değil ama hamilelikler farklı olabiliyor. İnşallah bu hamileliğimiz rahat geçer.Teşekkür ederim canım kızımda ilk 4 ay çok şiddetli kusmalarım vardı sonraki aylar da bel bacak ağrısı zorladı iyi dileklerin için teşekkür ederim
İnşallah ya kızınız kaç yaşındaBen kızım da 5 ay boyunca kusmuştum. İlaçlar işe yaramıyordu. Ahh çok zordu. Acaba bu nasıl olacak. Cinsiyetle alakalı değil ama hamilelikler farklı olabiliyor. İnşallah bu hamileliğimiz rahat geçer.
3,5 yaşında martın 2 sinde 4 olacak. 2017 mart annesiyim. ❤İnşallah ya kızınız kaç yaşında
Amin canım inşallahİnşallah gönlüne göre versin rabbim.
Allah bağışlasın Bende 30 haziran 2016 da aldım kucağıma prensesimi bizim 4.5 yaşında hayırlısıyla ikinci yavrumu da aynı vakitlerde alırım kucağıma herşeyin hayırlısı tabiki3,5 yaşında martın 2 sinde 4 olacak. 2017 mart annesiyim. ❤
Aminn canım.❤Allah bağışlasın Bende 30 haziran 2016 da aldım kucağıma prensesimi bizim 4.5 yaşında hayırlısıyla ikinci yavrumu da aynı vakitlerde alırım kucağıma herşeyin hayırlısı tabiki