Mrna yarılanma süresi 4-20 saat diye okudum vsYa ben 1.5 gün emzirmedim sütü de sağıp sakladım buzlukta. 3 gün emzirmemekti niyetim ama bebek asla durmadı aşırı meme istedi..
Herkes emziriyor bişey olmaz diyorlar.
Bir kaç makale baktım süt üzerinde etkisi 3 güne geçiyor diye gördüm mesela bazısında azalma yapmış vs vs
Muhtemelen bişey olmaz içine sinen şekilde hareket edersin sen de
Biontech oldum . Hemşire bebeğimi gördüğü halde emzirme demedi. Eve gelince de emzirdim. Gruplarda aşı olup da emzirebilirsin denilen anneler gördüm. Yine de sen bilirsin canımKızlar acil cevap verin bugün asi oldum kovid hemşire 3 saat emzirme dedi daha önce olanlar vardı siz naptınız alman aşısı oldum
Bende emziririm diye sağmamıştım mama vermekte istemiyorumBiontech oldum . Hemşire bebeğimi gördüğü halde emzirme demedi. Eve gelince de emzirdim. Gruplarda aşı olup da emzirebilirsin denilen anneler gördüm. Yine de sen bilirsin canım
Kız zeytnin kokusu nie kötü anlamadm zZeytin koy diş üzerine. Kötü bir kokusu olur ama rahatlatır
Ayy inşallah cnm.. Cnkü aşırı ağrm var dayanamıırmGeçmiş olsun canım. Doktorla bir görüş bence. Emzirirken kullanılabilen antibiyotikler var. Ben hastanede yatarken hep antibiyotik aldım. Daha sonrasında da tedavinin devamında kullandım. Doktorum emzirmende sakınca yok demişti. Hep emdi o süreçte.
Cnm emmiyor benim minnoş biliyorsnSenin sütün nasıl oldu şu an düzeldi mı? Her şey yolundaysa bi dene merak ettim sonucu
Yaa kıyamam.. Allah yardımcın olsun cnm..Sevgili çalışan anneler.. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Gündüz bakımevleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İkinci dönem çalışmaya başlayacağım çok yüksek ihtimal. Bebeğim de o zaman 7 aylık olmuş olacak. Bakımevi-kreş e bebeğini bırakan var mı? Memnun mu? Ne bakıcıya ne de bakımevine bırakmaya gönlüm razı değil ama mecbur böyle olması gerekiyor
24 saat boyunca sağıp döktümKızlar acil cevap verin bugün asi oldum kovid hemşire 3 saat emzirme dedi daha önce olanlar vardı siz naptınız alman aşısı oldum
Canım benim doktorum gece 5-6 saate kadar uyanmiyorsa sıkıntı değil ama daha fazla olmasın dediSelam canım ben de doktoruma sorucam ama bıraksam 6 saat uyuyacak. Gece 4 saatte bir emzirmeye başladım çok mu acaba ya
Evet son süt yağlı deniyor herkes bende deniyorum 15 dakika bir göğsü 15 dakika diyer göğsü ama bırakınca memeyi geri almıyor diğer göğsü veremiyorumİlk süt sulu son süt yağlı diye biliyorum yani tek memeyi sonuna kadar emmesi lazım
Başlıyorum işe ben canım rapor almadımCanım rapor mu aldın nasıl yaptın
Çok teşekkür ederim canım cevap için :)Canım benim doktorum gece 5-6 saate kadar uyanmiyorsa sıkıntı değil ama daha fazla olmasın dedi
Ben gece 6 saate kadar bekliyorum uyansın diye bazen arada kendi uyanıyor uyanmazsa ben uyandırıyorum. Kilo alımı iyiyse sorun olmaz dedi benim doktorum.
Geçmiş olsun darısı başıma hala karar veremedim Hiç yaptırmasam keşkeDoktora yaptırmadık. Bu şehirde özel yeri olan sünnetçiler var . Aslında sağlıkçılar hepsi , işlerinde uzmanlar. Onlardan birine yaptırdık.Uyuşturucu sprey sıktı, iğne yaptı. Yapılışını görmedim ben. İlk gece ağladı yavrum yandı çişinden sanırım. Akşam 7 gibi yaptırdık. 3-4 saat çok iyiydi. Sonraki 5-6 saat çok ağladı sürekli krem sürdük. Gece 4 te ağlamayı bi bıraktı ve sonra hiç ağlamadı. Yani oldu da bitti maşallah
o kendi bırakmıyor mu memeyi 15 dk diye şartlanmasan mı acabaEvet son süt yağlı deniyor herkes bende deniyorum 15 dakika bir göğsü 15 dakika diyer göğsü ama bırakınca memeyi geri almıyor diğer göğsü veremiyorum
Benim oglum da öyle. Gündüz uykusu hic yok. Ne yapacagim bilmiyorum iki gündür o kadar kafama taktim ki bunu sütüm cok azaldiMerhaba kızlar size bir sorum olacak bebeğim uykuya dalamıyor sabah 11 de uyanıp akşam 11 kadar sadece aralarda 30 ile 44 dakika uyuyor sizce bir sorunmu var derin uykuya dalamıyor aynı sorunu yaşayan varmi??
Kendi zaten sadece 15 dakika emiyorsa emiyor bırakınca iki memeyide almıyorGeçmiş olsun darısı başıma hala karar veremedim Hiç yaptırmasam keşke
o kendi bırakmıyor mu memeyi 15 dk diye şartlanmasan mı acaba
Aynen belli bir saat sonrasında gozleri kızarıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor bugunlerimizede şükür diyorum biz ne gazlar sancılar atlattık dimiBenim oglum da öyle. Gündüz uykusu hic yok. Ne yapacagim bilmiyorum iki gündür o kadar kafama taktim ki bunu sütüm cok azaldiyetmiyor yavruma. Kucakta uyumak istiyor sadece. Herkesin bebegi saatlerce uyuyor benimkinin uykusu da var aslinda ama uyumuyor bir türlü çok üzülüyorum. Normal mi gercekten bu. Bir tek ben mi bu kadar takiliyorum buna?
İyi çpk şükür gözünüz aydın olsun.Doktora yaptırmadık. Bu şehirde özel yeri olan sünnetçiler var . Aslında sağlıkçılar hepsi , işlerinde uzmanlar. Onlardan birine yaptırdık.Uyuşturucu sprey sıktı, iğne yaptı. Yapılışını görmedim ben. İlk gece ağladı yavrum yandı çişinden sanırım. Akşam 7 gibi yaptırdık. 3-4 saat çok iyiydi. Sonraki 5-6 saat çok ağladı sürekli krem sürdük. Gece 4 te ağlamayı bi bıraktı ve sonra hiç ağlamadı. Yani oldu da bitti maşallah
Teşekkür ederizGeçmiş olsun darısı başıma hala karar veremedim Hiç yaptırmasam keşke
Ben büyük kızımda hem bakici hem babanne 3 yaşında da gündüz bakimevi deneyimledim. Bakiciya bıraktığımda 1 yaşındaydı. Su an ki aklım olsa kesinlikle gündüz bakimevine verirdim. Cok daha güvenilir, ilgilenen kişiler eğitimli, cocuk akranlariyla ilişki kurabiliyor, güzel güzel oyunlar oynayıp etkinlikler yapabiliyor . Ben tabii yaşadıklarımdan yola çıkarak yazıyorum. Bakicinin kaprisi , cahil cahil konuşmaları, guvenmiyorsan bırakalım diye alttan alta tehdit edişi, istememe rağmen ekran maruziyetiSevgili çalışan anneler.. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Gündüz bakımevleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İkinci dönem çalışmaya başlayacağım çok yüksek ihtimal. Bebeğim de o zaman 7 aylık olmuş olacak. Bakımevi-kreş e bebeğini bırakan var mı? Memnun mu? Ne bakıcıya ne de bakımevine bırakmaya gönlüm razı değil ama mecbur böyle olması gerekiyor
Bana emzirebilirsin dedi . Takip ettiğim tüm uzmanlar da öyle diyor . Neye dayanarak emzirme demis kiKızlar acil cevap verin bugün asi oldum kovid hemşire 3 saat emzirme dedi daha önce olanlar vardı siz naptınız alman aşısı oldum
Teşekkür ederim canım cevabın içinBen büyük kızımda hem bakici hem babanne 3 yaşında da gündüz bakimevi deneyimledim. Bakiciya bıraktığımda 1 yaşındaydı. Su an ki aklım olsa kesinlikle gündüz bakimevine verirdim. Cok daha güvenilir, ilgilenen kişiler eğitimli, cocuk akranlariyla ilişki kurabiliyor, güzel güzel oyunlar oynayıp etkinlikler yapabiliyor . Ben tabii yaşadıklarımdan yola çıkarak yazıyorum. Bakicinin kaprisi , cahil cahil konuşmaları, guvenmiyorsan bırakalım diye alttan alta tehdit edişi, istememe rağmen ekran maruziyetiüstelik o zamanlar bizim kresin iki katı ücret alışı. Çekilecek dert değil bakici (yine bana gore) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?