Emzirdim zaten dayanamadımBana emzirebilirsin dedi . Takip ettiğim tüm uzmanlar da öyle diyor . Neye dayanarak emzirme demis ki![]()
Tuhaf olan sutu sağ at da demedi 3 saat sonra emzir dedi sadece ne dedikleri belli degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirdim zaten dayanamadımBana emzirebilirsin dedi . Takip ettiğim tüm uzmanlar da öyle diyor . Neye dayanarak emzirme demis ki![]()
Kızımın gittiği kreş ve gündüz bakimevinde 3.5 aylık bir bebek vardı. 7 8 aylık cok bebek var. Hatta bir gün kızımı beklerken serviste bekleyen 10 aylık bir bebek öğretmenini gördü asla durmadı serviste illa onun kucağına gidecekmişTeşekkür ederim canım cevabın içinBen göreve başladığımda oğlum 7 aylık olacak. Çok mu erken bir yaş bakımevine bırakmak için? Sadece 6 saat kalacak orda. 12 de bırakıp 18 de alacağım. Hatta çoğu zaman babası daha erken alabilir. Benim görev yerim uzak yarım saat sürüyor, eşimin 5 dk bile değil. Kendi memleketimizde değiliz, ama yaşadığımız şehrin iyi bir semtinde oturuyoruz. Çoğu bakımevi evimizin çevresinde. Peki araştırırken nelere dikkat etmeliyim? Hangi soruları sormalıyım? Bakımevinde yaşadığın sorunlar var mıydı? Burda bakıcı ücretleri 1000 tl civarında, bakımevi de aşağı yukarı o fiyattadır. Bizim için iyi bakılması önemli. Bazen diyorum keşke annem ya da kayınvalidem yanımda olsaydı diye ama maalesef 900 km uzakta
![]()
Aynen buna sükür tabi ama ona daha cok üzülüyorum uykusuz kalmasınaAynen belli bir saat sonrasında gozleri kızarıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor bugunlerimizede şükür diyorum biz ne gazlar sancılar atlattık dimi![]()
sende takma akışına bırak en güzeli bu ne bebeğin strese girer nede sen Sen strese girince sütünde etkileniyor hem miktarı hemde huzuru etkilenir(biri bana demistin sen gergin olursan sütüne geçer onu emen bebeğinde etkilenir demisti)
Gecmis olsun canim Rabbim korumus. Insan herseyden endiseleniyor annelik ne zormus bana uzaktan cok kolay gelirdi.1 saat önce kabus gibiydi. Sağ mememi emzirirken, sağ kolumun arkasındaki 1,5 litrelik açılmamış pet şişe yüzüne düştü. Çok yüksek değildi yani devrildi diyim. Alnının yanına dudağının yanına mı geldi anlamadım. Baktık durduk şişlik yok kafasında. Ağzının yanı bi çizilmiş kapaktan dolayı sanırım. Hemen doktoru aradık yarım saat geçtiyse sorun yok uyutabilirsiniz dedi. Zaten doktora ulaşmamız 45 dk yı buldu ben uyutmadım iki gülüştük kontrol ettm hep o ara. Kusması yok 3 kez üst üste kusarsa fışkırır tarzda götürürsünüz dedi. Bi ufak ağladı ama sonra emmeye devam etti kuzum. Çok korktum bende oturdum ağladım. Sakınan göze çöp batıyor yemin ederim.
Gecmis olsun. Oluyor böyle kazalar Allah beterinden saklasın1 saat önce kabus gibiydi. Sağ mememi emzirirken, sağ kolumun arkasındaki 1,5 litrelik açılmamış pet şişe yüzüne düştü. Çok yüksek değildi yani devrildi diyim. Alnının yanına dudağının yanına mı geldi anlamadım. Baktık durduk şişlik yok kafasında. Ağzının yanı bi çizilmiş kapaktan dolayı sanırım. Hemen doktoru aradık yarım saat geçtiyse sorun yok uyutabilirsiniz dedi. Zaten doktora ulaşmamız 45 dk yı buldu ben uyutmadım iki gülüştük kontrol ettm hep o ara. Kusması yok 3 kez üst üste kusarsa fışkırır tarzda götürürsünüz dedi. Bi ufak ağladı ama sonra emmeye devam etti kuzum. Çok korktum bende oturdum ağladım. Sakınan göze çöp batıyor yemin ederim.
Gecmis olsun canim Rabbim korumus. Insan herseyden endiseleniyor annelik ne zormus bana uzaktan cok kolay gelirdi.
TeşekkürlerGecmis olsun. Oluyor böyle kazalar Allah beterinden saklasın
Anladım canımBaşlıyorum işe ben canım rapor almadım
Ben de emzirdim canım. Peki kaç hafta sonra 2. Doz olucaksin?Emzirdim zaten dayanamadım
Tuhaf olan sutu sağ at da demedi 3 saat sonra emzir dedi sadece ne dedikleri belli degil
Geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz. Bebislerimiz çok güçlü emin ol1 saat önce kabus gibiydi. Sağ mememi emzirirken, sağ kolumun arkasındaki 1,5 litrelik açılmamış pet şişe yüzüne düştü. Çok yüksek değildi yani devrildi diyim. Alnının yanına dudağının yanına mı geldi anlamadım. Baktık durduk şişlik yok kafasında. Ağzının yanı bi çizilmiş kapaktan dolayı sanırım. Hemen doktoru aradık yarım saat geçtiyse sorun yok uyutabilirsiniz dedi. Zaten doktora ulaşmamız 45 dk yı buldu ben uyutmadım iki gülüştük kontrol ettm hep o ara. Kusması yok 3 kez üst üste kusarsa fışkırır tarzda götürürsünüz dedi. Bi ufak ağladı ama sonra emmeye devam etti kuzum. Çok korktum bende oturdum ağladım. Sakınan göze çöp batıyor yemin ederim.
Ben hamilelikte 2 doz sinovac olmuştum. Simdi 3. Doz biontech oldum canım.Ben de emzirdim canım. Peki kaç hafta sonra 2. Doz olucaksin?Gunesulas sen 2. Doz oldun mu canım
Yaaa çok iyiKızımın gittiği kreş ve gündüz bakimevinde 3.5 aylık bir bebek vardı. 7 8 aylık cok bebek var. Hatta bir gün kızımı beklerken serviste bekleyen 10 aylık bir bebek öğretmenini gördü asla durmadı serviste illa onun kucağına gidecekmişöğretmen kucağına aldı da sakinledi . Kreş seçerken oraya daha önce gidenlerden bilgi alabilirsin. Bakimverenle tanış mutlaka ve ona sor mesela yanlış bir davranışta nasıl tepki veriyorlar . Ödül cezaya bakışları nasıl. Oryantasyon sürecini nasıl yürütüyorlar. Sınıf kaç kişilik. Bahçesi var mı nasıl. Ne tarz etkinlikler yapıyorlar. Mesela bizim kreste o yas grubuna da İngilizce dersi var
. Gidip görüş hepsiyle zaten anlarsın tavırlarından. Bir de çok uygunmus yaşadığın yerde fiyatlar
Biz bu sene 1900 kadar vereceğiz tam güne. Sizin saatler yarim gün oluyor . Daha da uyguna gelir size
Sadece 10 kilo gitti 5 kg kaldı helede göbeğim koca teyzelerin göbeği gibi fingir figür oynuyorKızlar kilolarınızdan ne haber benim hep kaldı hatta alıyorum. Sezaryen göbeği nasıl gider
Adette olamadım normali nedir bilmiyorum ne zaman adet olunuyor? Bizim tedaviyle oldu diye korunmuyoruzda inşallah bir kaza çıkmaz. En azından şimdilik, yoksa ikinciyi istiyoruz çok ara vermeden![]()
İki çocuk arasında ne kadar ara vermeyi düşünüyorsunuzKızlar kilolarınızdan ne haber benim hep kaldı hatta alıyorum. Sezaryen göbeği nasıl gider
Adette olamadım normali nedir bilmiyorum ne zaman adet olunuyor? Bizim tedaviyle oldu diye korunmuyoruzda inşallah bir kaza çıkmaz. En azından şimdilik, yoksa ikinciyi istiyoruz çok ara vermeden![]()
Ayni durumdayim gece de duzgun uyumuyo gunduz de..bi rahatszlgi mi vardir dusunup duruyorum kbb ye faln mi gotursem nerde neyi var bilemyorm daBenim oglum da öyle. Gündüz uykusu hic yok. Ne yapacagim bilmiyorum iki gündür o kadar kafama taktim ki bunu sütüm cok azaldiyetmiyor yavruma. Kucakta uyumak istiyor sadece. Herkesin bebegi saatlerce uyuyor benimkinin uykusu da var aslinda ama uyumuyor bir türlü çok üzülüyorum. Normal mi gercekten bu. Bir tek ben mi bu kadar takiliyorum buna?
Onceki mamaniz neydi?Günaydın güzel anneleroğlum bu sabah kendi kendine kakasını yaptı. Aynı dertle uğraşan anneler için şimdilik şunları söyleyebilirim: bol bol masaj yaptım mama + süt gidiyoruz biz mamasını değiştirdim ve her mama verdiğimde zeytin yağı damlattım göz kararı. Uzun araştırmalarım sonucu bir annenin yazısına denk gelmiştim fitil yapmadan kakasını yapmayan oğlum bu mamaya geçince kendi yapmaya basladı demişti. Ben de denemek istemiştim ve tamamen onun sayesinde yaptıgını düşünüyorum. Bebelac gold kullanıyoruz artık. Umarım kendi yapar hep
![]()
Rica ederim. İnşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuzYaaa çok iyio zaman benim oğlan yalnız olmaz bakımevinde. Sosyallik ve dil gelişimini desteklemesi açısından bakımevi daha avantajlı geliyor. İngilizce de olsa süper olur ama burda sanmıyorum öyle bir eğitim vereceklerini. Tam emekleme çağında oluyor. Ek gıda verilmesi de çok avantajlı olacak. Mama da içiyor zaten. Beslenme konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Fiyatlarda da yarım gün bin tl civarında burda. Tam gün 2000 tl olabilir. Servis falan olmayacak ben bırakacağım alacağım o zaman daha uygun fiyat olabilir
Anlattıkların içimi rahatlattı çok teşekkür ederim
![]()
![]()
Hipp combiotic ile başladık aptamil ar a geçtik şimdi bebelac gold kullanıyoruzAyni durumdayim gece de duzgun uyumuyo gunduz de..bi rahatszlgi mi vardir dusunup duruyorum kbb ye faln mi gotursem nerde neyi var bilemyorm da
Onceki mamaniz neydi?