2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar selam. Ekim başında işe başlayacağım süt sağıp buzluğa atmaya başladım bugün itibariyle. Benim gibi işe başlayacak olan var mı acaba süt sağıyor musunuz?

Kızlar selam. Ekim başında işe başlayacağım süt sağıp buzluğa atmaya başladım bugün itibariyle. Benim gibi işe başlayacak olan var mı acaba süt sağıyor musunuz?
Ben sagip atmak istiyorum ama o kadar sütüm olmuyor anca 50 ml falan. Siz mesela saat üçte sagdiniz daha sonra 6da sagdiniz iki sütü birleştiriyor musunuz? Yoksa tek öğünde sagdiginizi mi atıyorsunuz? 15-20 ml de atsam ne atmasam ne diyorum.

Ahhhhh cnm bnde bilmiyom nerelerde oldugumu sagligimiz yerinde cok sukur gaziydi aglamasiydi emmesiydi kusmasiydi altina yapmasiydi rutin ev isleri derken vakit nasıl geciyo bilmiyom sizlerde ne var yok bebisler nasillar
Aman saglığınız yerinde olsun da gerisi bir şekilde halloluyor Bizde aynıyız canım tam gazımız bitti akşam ağlamaları bitti derken gaz yeniden başladı sürekli de sıkınıyor kusma da cabası ev işi dersen afedersin bok götürüyor desem yeridir misafirlerim gitti çok şükür ama evimden çekirge sürüsü geçmiş gibi oğlandan fırsat bulup yapamadım

Kurtuldum canım çok şükür evimden çekirge sürüsü geçmiş gibi oğlandan fırsat bulup hiçbir iş yapamadım bizim de az kaldı 3 aya ben de kv inat kendi annemgili çağırdım azcık da siz gelin beni kimsesiz sanmasınlar diye eşim de azcık anlasın bakalım ailemin yanında ne kadar rahat olabilecek benimkiler yazık iş görmeye geliyorlar ev berbat durumda yedi içti süslendi gittiler annemgil gelince temizliğe girişecem benim oğlum da baya hareketlendi gülücükler saçıyor ama ben hala psikolojimi düzeltip yavrumla yeteri kadar ilgilenemiyorum o da alışmış kalabalığa benden sürekli kucak istiyor

Ben işe başlamayacağım 6 ay ücretsiz izin alıcam ama geceleri bebeğin uzun uykusunda kalkıp süt sağıyorum canım. Dışarı çıkarken veya büyüme ataklarında çok iştahlıyken kullanmak için iyi oluyor buzlukta hazır süt olması. Sen hangi vakitlerde sağım yapıyorsun?

Sütleri birleştirmekte sakınca yok ama birleştirirken biri buzdolabında bekliyor ise ikinciyi de önce soğutup öyle birleştirmek gerekiyor. 15 ml bile değerli, soğutup soğutup akşam en son hepsini birleştirip buzluğa atabilirsin bence

Benim 40 ımın sonuna doğru adet oldum. Dediğin gibi tam kesildi derkem çamur gibi bişry geldi. Sonra adet devam etti. Lohusa kokusuyla adet kokusu bile farklı geldi bana. Bir ay sonra bi daha oldum. Şimdi döngüye girdim. Yine oldum çünkü. Bide ben emziremediğim için erken oldum sanıyordum. Senin emzirmen nasıl ?

Bu bebisler bizi napcaklar böyle bn bilmiyorum valla

Kızlar rotavirus aşısı yaptıran var mı? Yaptırmayı, Yaptırmamayı düşünen var mı? İshal gibi yan etkisi oluyormuş tedirgin oldum açıkçası.

Ayyy ne guzel bnde adet olmak istyrum yaaa lohusa kanim 7 8gun surdu sonra kesildi bitti lekelenme falan olmadı hic smdide adeti taktim kafaya bi olsam rahatlicam sıkıntı veriyo artik vucudum sisiyo adet olmadikca oluversem rahatlayivercem gibi hissediyorum gecen biryerde okudum bazilarinda sattan bir yil sonra ayni gun olurmus bnkide 26eylul sat bakalım onu bekliyom olmazsam genel kontrol icin bi dr a gitcem

Ben 40 ın sonunda olmuştum geçen hafta da ikinciyi oldum

İyi canım gözün aydın bi daha uzun süre gelmezler inşallah. Dediğin gini sende annenlerle kalda eşin anlasın

Valla misafirler gidince kafam rahat etti ama bebiş beni bişeylere benzetecek gittikçe zayıflıyorum bakalım nereye kadar gidecez inşallah hastenelik falan olmam yoksa benim çekirge sürüsü geri gelir mazallah
Gozun aydin cnm aman kendine dikkat et bn dogumdan sonra bir kez tartildim sonra tartilmadim dogum kilom bi gitse bna yetcek yarisi gitti ama

Drma sordum bende olunca dün erken mi diye de normal dedi 40 n cıktıktan sonra baslayabilir dedi düzen bekleme dedi yani su an olup 3 ay olmayabilirmişiz 15 gün sonra tekrar da olabilirmişiz emzirdiğimiz için
Kişiden kişiye değişiyormuş zaten benimki de böyle oldu demek canım.
Yok canim uyandırma yatın uyuyun ne güzel. ilk 15 20 gün geçerli 2 3 saatte 1 uyandırmak.
Ben de öyle biliyorum canım ama doktora danisacagim yine de
Evet gece emmeyi azaltinca gaz problemi de azaldı ben de farkettim.
Emzirmeyle alakası olduğunu bilmiyordum canım ben emziriyorum sürekli.
Kızlar rotavirus aşısı yaptıran var mı? Yaptırmayı, Yaptırmamayı düşünen var mı? İshal gibi yan etkisi oluyormuş tedirgin oldum açıkçası.
Ben yaptırmayı düşünüyorum canım bizim doktorumuz destekliyor yaptırın diye.
Hiç kafaya takma canım 6-7 ay olmayan varmış normal bişey yani vücut ne zaman yeniden hamile kalmaya hazır olursa o zaman adet başlıyor sanırım. Benimki de nasıl vücutmuş 50 günde hazır hissetti kendini
Ben 40 ın sonunda olmuştum geçen hafta da ikinciyi oldum
Normal demek ki ya sadece ben değilmişim

Ya adet olmayi o kadar çok istemeyin bence kızlar. Ben de ilk kizimda 7 ay olmamıştım. Niye olmuyorum diye kafaya takmıştım. Sonra hayıt tohumu çayı iç iki gün üst üste olursun dediler. İçtim oldum.. ama pişman oldum sütüm azaldı olduktan sonra

Adet olunca süt mü azalıyor ben de bugün adet oldum

Gozun aydin cnm aman kendine dikkat et bn dogumdan sonra bir kez tartildim sonra tartilmadim dogum kilom bi gitse bna yetcek yarisi gitti ama
Gider canım zamanla bebişler büyüyene kadar fazlası bile gider ben hamileyken 14 kilo almıştım doğumdan 3 gün sonra tartıldığımda hepsi gitmişti şimdi devam ediyor gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…