İnan ben de öyle.2 dk yanından ayrılsam özlüyorum sevmeye doyamıyorum.Çok yorulsam bile bi of demiyorum.Ama sebepsiz yere ağlamasına anlam veremiyorum.Ağırına gitmesin her çocuk farklı bir karakter. Sen de yavrunu al kucağına gezdir sev konuş onunla . Onu istiyor bence. Benim oğlum da sürekli bunları istiyor. Tüm işleri bırakıp onunla ilgileniyorum, hiçbir şey ondan daha kıymetli değil. Mutfakta yanımda uzansın ben de yemek yapayım diyorum her şey yarim kalıyor. Kalsın ne yapayım, her an’ın tadını çıkarmak lazım . Başta bunalıyordum ama sonra keyif almaya baktım. Sen sakin olunca bebeğin de sakinleşecek emin ol
Yok aşure olsa ben geçen hafta hergün yedim yine yoktu sadece bu 2 gündür böyle vallaBen asıl suçluyu biliyorum. 3 4 kaşık aşure yemistim 3 4 gün çektik onun gazını
Evet ya nerede bu millet arada bı yazın da aklımız kalmasın
Ahhhhh cnm bnde bilmiyom nerelerde oldugumu sagligimiz yerinde cok sukur gaziydi aglamasiydi emmesiydi kusmasiydi altina yapmasiydi rutin ev isleri derken vakit nasıl geciyo bilmiyom sizlerde ne var yok bebisler nasillar
İns vardir cnm rabbim kucagini bos koymasin hayrli uzun ömürlü evlat nasip etsin ama catlatma ignesinin etkiside olabilir yarin kan ver 2gun sonra tekrar kan ver o zmn belli olur biliyorum beklemesi çok zor ama garanti olur4. Gün transferin Buda testim. Öğlen 4 te yaptım
12 gün önce çatlatma iğnesi oldum etkisi bitmiş midir
İnşallh canımİns vardir cnm rabbim kucagini bos koymasin hayrli uzun ömürlü evlat nasip etsin ama catlatma ignesinin etkiside olabilir yarin kan ver 2gun sonra tekrar kan ver o zmn belli olur biliyorum beklemesi çok zor ama garanti olur
Sağsaniz?Kızlar merhaba size bi sorum olcak… benim bebeğim 4 gün sonra 2 ayını tamamlayacak. 5 gündür gece uyku eğitimi vermeye başladım ve 3 gündür çok güzel uyuyor maşallahAma o uyurken gögüslerim çok şişiyor ve artık süt akmaya başlıyor. Sizce uyandırıp emzirmeli miyim yoksa uyanmasını mı bekleyeyim. 4 gün önce uyandırıp emzirdim hem çok az çekti hem de uykusunu bölmüş oldum zor uyuttum ondan sonra yatağa her koyduğumda uyanıp ağladı baya uğraştım. Uyandırıp emzirmesem sütüm azalcak diye de korkuyorum. Bi ara azalmıştı çaylarla vitaminlerle damlalarla zar zor çoğalttım yine aynı şeyi yaşamak da istemiyorum. Sizce ne yapalıyım?
Canım uyku eğitimi için erken değil mi sence.en ideal vaktin 5.ve 6.aydan itibaren olduğunu söylüyorlar.benim bebeğimde 2.ayını doldurdu bikaç saat uyuduğunda bile göğüslerim şişip ağrıyo zaten ozaman anlıyorum bebeğimin acıktığını yanına gittiğimde uyanmak üzere olduğunu görüyorumKızlar merhaba size bi sorum olcak… benim bebeğim 4 gün sonra 2 ayını tamamlayacak. 5 gündür gece uyku eğitimi vermeye başladım ve 3 gündür çok güzel uyuyor maşallahAma o uyurken gögüslerim çok şişiyor ve artık süt akmaya başlıyor. Sizce uyandırıp emzirmeli miyim yoksa uyanmasını mı bekleyeyim. 4 gün önce uyandırıp emzirdim hem çok az çekti hem de uykusunu bölmüş oldum zor uyuttum ondan sonra yatağa her koyduğumda uyanıp ağladı baya uğraştım. Uyandırıp emzirmesem sütüm azalcak diye de korkuyorum. Bi ara azalmıştı çaylarla vitaminlerle damlalarla zar zor çoğalttım yine aynı şeyi yaşamak da istemiyorum. Sizce ne yapalıyım?
Onu da düşündüm ama bu sefer de bebeğim uyancak bu sefer gögüslerimde onu doyurcak kadar süt kalmıycak endişesi oluyorSağsaniz?
Uyku düzeninden önce gündüzleri sürekli ağlıyordu hep kucağımda uyumak istiyordu gece de hep ağlıyordu ve huzursuzdu mecburen geçtim gibi oldu. Şimdi mutlu çok şükür ama ben endişeliyim bu sefer de acaba acıkıyor mu uyurken diye içim içimi yiyoCanım uyku eğitimi için erken değil mi sence.en ideal vaktin 5.ve 6.aydan itibaren olduğunu söylüyorlar.benim bebeğimde 2.ayını doldurdu bikaç saat uyuduğunda bile göğüslerim şişip ağrıyo zaten ozaman anlıyorum bebeğimin acıktığını yanına gittiğimde uyanmak üzere olduğunu görüyorum
Bilemedimki şimdi ama dediğim gibi göğüslerim gündüzde olsa gecede olsa daha bebeğim uyanmadan ağrımaya başlıyor ozmn anlıyorum bende acıktığını.bi bakıyorum bebeğim uyku halinde meme arıyor.bende hemen emziriyorum bazen gözünü açıp öyle emiyor emerken memede uyuyor bazen hiç açmadan emiyor uykuya dalınca memeyi bırakıyorUyku düzeninden önce gündüzleri sürekli ağlıyordu hep kucağımda uyumak istiyordu gece de hep ağlıyordu ve huzursuzdu mecburen geçtim gibi oldu. Şimdi mutlu çok şükür ama ben endişeliyim bu sefer de acaba acıkıyor mu uyurken diye içim içimi yiyo
Sağ canım o zamanKızlar merhaba size bi sorum olcak… benim bebeğim 4 gün sonra 2 ayını tamamlayacak. 5 gündür gece uyku eğitimi vermeye başladım ve 3 gündür çok güzel uyuyor maşallahAma o uyurken gögüslerim çok şişiyor ve artık süt akmaya başlıyor. Sizce uyandırıp emzirmeli miyim yoksa uyanmasını mı bekleyeyim. 4 gün önce uyandırıp emzirdim hem çok az çekti hem de uykusunu bölmüş oldum zor uyuttum ondan sonra yatağa her koyduğumda uyanıp ağladı baya uğraştım. Uyandırıp emzirmesem sütüm azalcak diye de korkuyorum. Bi ara azalmıştı çaylarla vitaminlerle damlalarla zar zor çoğalttım yine aynı şeyi yaşamak da istemiyorum. Sizce ne yapalıyım?
Uyandığında göğsündeki yetmezse hemen sağdığını takviye girersinOnu da düşündüm ama bu sefer de bebeğim uyancak bu sefer gögüslerimde onu doyurcak kadar süt kalmıycak endişesi oluyorçok karmaşığım anlıycağınız… çok mu takıyorum acaba
Burdayız canım ben genel giriyorum okuyorum coğu seyi sende kurtuluyosun galiba kaynanalardan cok sükür valla ben rahatladım gitmelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?