- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
Evet çift 5.gun embriyosuydu ama hamileliğim de zor geçti doğumum da çok zor oldu bilsem çift koydurmazdimMerhaba sizin çift embriyo 5 gün embriyosunuydu benim doktorumda cift kolyalım diyor donduruldu şu an blast 5. Fün embriyosu napayım bilmiyorum
Canım ben tam zamanı bilmiyorum ama sağ ayağım bayağı bi şişmişti korkmuştum 1. Haftadan sonra geçti hangi gün hatırlamıyorum ama normal sanırım çok kişide oldu çünkiKizlar benim sol ayağım davul gibi şişti hamileyken bu kadar ödem yapmamıştı. Bi de şiştikçe uyuşuyor doğum yapanlar ödemleriniz ne zaman geçti?
Kuzum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sanada çok geçmiş olsun ay bizim yerimizede kokla kuzucuğunuVe son mesaji ben atim gece itibariyle kizlar bende dogumumu yaptim sezeryan oldum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin insAllah sag salim doguramayan arkadaslar da tez zamanda dogurur
Yok ya sanmam. Bol bol su içersen yavaş yavaş atarsın yakinda . Bir de kızım yoğun bakımda yatmisti . O zaman lactamil di galiba adı. Onu içmiştim. Hem sütü arttiriyormus hem sütun kalitesini . Ona da bak istersen canım.ZATen aşırı susuyorum ağzım buğazım çok kuruyorÇok ödemimde var 41 numara ayakkabı giyorum hala Eşimin terlikleriyle dolanıyrum etrafta penguen gibi bulgur acaba ödemimi bana kilo yapar mı ya
Aynen canim buyuk nimetSancini çok hissetmeden 6 cm ulasman çok güzel ama tekrar sancıların basladigi anda 2-3 saat içinde doğuracaksinBende de kasılma çok var bu akşam sırtım da çok ağrıyor belki de sancım var hissetmiyorum
Benim canim normalde pek tatliydi ama masallah diyeyim kendimeHayırlısı olsun kuzum ne diyelim.farketmeden açılırsa diye dedim şurada kalmış 3 4 cm in ondan sonra zaten bebek rahatlıkla doğuyor.benim acı eşiğim yüksek olduğu için çok yüksek sancılarımı bile hissetmemiştim
BendeBen de ped koydum ne olur ne olmaz diye
Teşekkür ederim Canım bakarımYok ya sanmam. Bol bol su içersen yavaş yavaş atarsın yakinda . Bir de kızım yoğun bakımda yatmisti . O zaman lactamil di galiba adı. Onu içmiştim. Hem sütü arttiriyormus hem sütun kalitesini . Ona da bak istersen canım.
Ne güzel yazmışsın canım. Benim ilk dogumumda bebeğim kuvozdeydi. Doğumdan sonra emzirme hemşiresi geldi. Aman allahim ne pozitif enerji dolu bir kadındı. Ben bitmiş haldeydim. Ben binlerce meme gördüm gercekten ugrasildiginda süt gelmeyen meme görmedim demisti . Sen de sagacaksin ve gelecek dedi . Uğraştım uğraştım gelmedi . Tam 24 saatin sonunda yoğun bakımdan telefon açtılar. Bebeğin süte ihtiyacı var damla da olsa gönderin dedi hemşire. O sırada ben de sağıyordum zaten ve 2 3 damla süt gelmeye başladı. Sonra buzlukta yer kalmadı süt paketlerinden . Yani inanıp sagmaya ya da emzirmeye devam ettiğinde süt her türlü geliyorKuzum ben ilk sütüm gittiğinde doktor bana karnını mamayla doyur ama emzirmeyide bırakma dedi anne sütü mucize bişey bebek emdikçe gelir evlat edinip emziren anneler var dedi ve ben sağarken 1 damla bile gelmeyen sütüm bebeğim emdikten sonra kendim sıkınca geliyordu sakın sütün gelmicek diye korkma ben hep korktum ve buyüzden hiç sağarak getiremedim bebek aldığında geldi ama baya stresli günler geçirdim taş gibi göğüslerim birden damarları ata ata indi gözümün önünde onuda kafaya taktım üzülmem bebek istiyo ben veremitodum diyodum daha çok etkiledi beni sonra bebeğim emmeyi bırakınca rahatladım en azından o piskolojiden kurtuldum mama veriyorum hep ama kilomuz iyi nasibinde senin sütün yoksa mamaylada büyür öyle düşün ve gerçekten doktorun dediği mucize torununu emziren anneanne babaanneler bile var yeterki sen emzirmek iste ve bebeğin bırakmasın dediğim gibi bıraksa dahi şimdi benim kızım beni emmiyo ama mamayla doyduktan sonra göğsümü ağzına almadanda uyumuyo resmen aranıyo başta aç sanıp mama yapıyodum almıyodu aranmaya devam ediyodu göğsüme alınca ağzını açıyo meme ağzında ağzı açık uyuyo kuşum hemen emmiyo ama inatcı emse yine gelicek sütümönemli olan bağımız kopmasın diyorum bende böyleside güzel belki kötü bi örnek olmuşumdur şuan sana ama kafana takarsan çok yıpranırsın be ki Allah korusun aylarca bebeği yoğunbakımda kalıp o sürede hergün düzenli sütünü sağan çıktığında emzirmeye devam eden anneler çooookkkk sen bebişine odaklan hep kavuştuğunu düşün mutlu ol yanında olmasa bile o sana hayla bağlı hissediyor emin ol güzel anne
Hepsi de gaz yapan şeylerKızlar emzirme döneminde ne süt yapar diye soran arkadaşlarımız vardı.bende böyle bi yazıya denk geldim.sizinle paylaşayım dedimEki Görüntüle 2882089
Oyy kuzular
Ay yerim onları ben. Maşallah. Ne güzeler. Aynı karında aynı zamanda yaptılar. Allah ayırmasın hiç bir zaman. Hep el ele olsunlar inşallah.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Ve son mesaji ben atim gece itibariyle kizlar bende dogumumu yaptim sezeryan oldum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin insAllah sag salim doguramayan arkadaslar da tez zamanda dogurur
Yaaa kıyamam Allah o elleri hiç ayırmasn
Kızlar kocacımla gündüz odadan odaya watsap konuşmamız
Olabilir birkaç yerde okumuştumBu doğum belirtisi mi acabaNolur öyle olsun
Birinciyim
Canım doğuma yakın vücut kendini temizlemek için ishal yapıyormuş normal yani bugün ben de olmuşum