- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Bana da direne direne aşağı inmeye çalışıyor gibi geliyor. Bi de böyle sanki bişey olacak ve foşş diye suyum gelecek gibiBenim öğlen başladı akşama kadar ama sonra geçtiyani azaldı diyelim tam bitmedi de neyin nesi anlayamadım çünkü hareketleri kısıtlıydı son zamanlarda yeri dar olduğu için normal diyordum. Bugün çıldırdı canımı da yaktı yani hareketleri baya
Benim yaptığım seylermiş zaten doğal olarak.aksam yürüyüş yapıyorum eve 3 kat cikiyorum merdivenle sonrada ılık duşKızlar şimdi böyle bir yazı gördüm ben pazartesiden itibaren 38+0 oluyorum zorlamaya başlayacağım doğum için bunları da denerim herkesin bildiği şeyler ama yine de sizinle paylaşayım dedim
Gerçi normal doğum yapacak fazla kişi kalmadı sanırım sezeryan tarihini aldı çoğu kişi farklı sebeplerle benim bildiğim bir 1 1992Sevda bir ben varımOnun da zaten 6 cm açılması var
Eki Görüntüle 2882074
Ben de normal doğumu bekliyorum canım.Kızlar şimdi böyle bir yazı gördüm ben pazartesiden itibaren 38+0 oluyorum zorlamaya başlayacağım doğum için bunları da denerim herkesin bildiği şeyler ama yine de sizinle paylaşayım dedim
Gerçi normal doğum yapacak fazla kişi kalmadı sanırım sezeryan tarihini aldı çoğu kişi farklı sebeplerle benim bildiğim bir 1 1992Sevda bir ben varımOnun da zaten 6 cm açılması var
Eki Görüntüle 2882074
Ayyy aylardır kabızlık çeken ben 9 ay sonra bugün ishal oldumBu doğum belirtisi mi acabaNolur öyle olsun
Birinciyim
Canım doğuma yakın vücut kendini temizlemek için ishal yapıyormuş normal yani bugün ben de olmuşum
Aa evet seni unuttum
Ben de bir anda su gelecek gibi hissediyorum sürekli ya hatta koltukta otururken durup durup ayağa kalkıyorum koltuk batmasın diyeBana da direne direne aşağı inmeye çalışıyor gibi geliyor. Bi de böyle sanki bişey olacak ve foşş diye suyum gelecek gibi
Nişanım ilk geldiğinde doğurucam sanıp kolay olsun diye ben de hepsini yaptım ama sonra baktım dogmuyo zorlamiyim daha zamanı var dedimBenim yaptığım seylermiş zaten doğal olarak.aksam yürüyüş yapıyorum eve 3 kat cikiyorum merdivenle sonrada ılık duşpilates topuyla da hareket yapıyorum nefes egzersizi de var bakalım pazartesi açıklığa bakacakmi. Ama sancı çıkmazsa nst de bakmaz çünkü geçen sancın gözükmüyor acilman artmamistir dedi bakmadi
Oo sayımız artıyorBen de normal doğumu bekliyorum canım.
Ben de uzun zamandır ilk defa ishal oldum bugün hadi inşallah doğum belirtisidirAyyy aylardır kabızlık çeken ben 9 ay sonra bugün ishal oldum
Ben de ped koydum ne olur ne olmaz diyeAa evet seni unuttum
Ben de bir anda su gelecek gibi hissediyorum sürekli ya hatta koltukta otururken durup durup ayağa kalkıyorum koltuk batmasın diye
Nişanım ilk geldiğinde doğurucam sanıp kolay olsun diye ben de hepsini yaptım ama sonra baktım dogmuyo zorlamiyim daha zamanı var dedimAma pazartesiden itibaren tekrar başlıyorum tempoya hadi bakalım Perşembe gittiğimde nstde fazla sancı çıkmamıştı o yüzden benim açıklığa da bakmadılar artmamistir diye. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım ne olacak
Su gelirse ped işe yaramaz sanırım ya öyle değil miBen de ped koydum ne olur ne olmaz diye
Aaaa ikimizin doğum tarihleri de aynıOo sayımız artıyor
Ben de uzun zamandır ilk defa ishal oldum bugün hadi inşallah doğum belirtisidir
Depend işe yaramadi kizlar haberiniz olsunSu gelirse ped işe yaramaz sanırım ya öyle değil mi
Ortalık batacak zaten onu kabullendimDepend işe yaramadi kizlar haberiniz olsuneşim arkamdan yerleri siliyodu
Hayırlısı olsun kuzum ne diyelim.farketmeden açılırsa diye dedim şurada kalmış 3 4 cm in ondan sonra zaten bebek rahatlıkla doğuyor.benim acı eşiğim yüksek olduğu için çok yüksek sancılarımı bile hissetmemiştimValla artis olmuyor canim o aciklikta nasil oldu bilmiyorum ki kuzenime baktirdim bugun ayni degisim yok
Ay inan yoğun bakımda sabaha kadar bebeklerimi almak için nasıl kalkacagimi düşündüm yatakta dönemiyordum bile ama ertesi gün bana bebeklerini görmek istiyor musun dediler o halde üst kattaki yenidoğan yoğun bakım servisine çıktım. Insan gerçekten tüm ağrıları acıları unutuyor o anİnşallahh canımçok farklı duygular kucağına aldığın an hayat bambaşka oluyor
Merhaba sizin çift embriyo 5 gün embriyosunuydu benim doktorumda cift kolyalım diyor donduruldu şu an blast 5. Fün embriyosu napayım bilmiyorumYok bi daha 2 embriyo koydurma gibi bi hata yapmam. O zaman tutmaz dedik şansı arttıralım dedik 2 tane koydurduk. Tamam çok güzel ama her günüm korkuyla panikle geçti erken doğurursam diye. 2 tane dondurulmuşum var eşim diyor onları da çift koyduralim çok istiyorsan kendine transfer ettir 2 tane diyorum
Çok şükür canım. Rabbim hakkınızda en hayırlı en kolay doğumu nasip etsinn. Sağ sağlim kavuşsun herkes yavrusunaGüçlü kuzular ne güzel toparladılar bak çok şükür canım inşallah oğlunda hayırlısıyla atlatır küçük yaşlarda erkenden tedavi olunca çok daha kolay düzeliyor çocuklarbizler kurbanlık koyun gibi bekliyoruz çok kişi doğurdu artık darısı başımıza
Sağolasın. Allah hepimizin yardımcısı olsunBen takmıyorum artık ya deyip deyip duruyorikiz zordur allah yardım etsin canım