- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
Dogum esnasnda ya da sonrasında hastane ortamnda kapma riski de var. Beni bu cok tedrgin edyor. Benm dr da gonul rahatlgyla ol diyemem dedi ama osmn muftuoglu ve bicok dr olmayi oneryor. Aşıdan deil koronadan korkun dyorlar. Acaba tek doz yeterli olck mi tabi o da var. Cunku ikinci doz yetsmyck zaten.Cnm benm dr farketmez her ikisinide vurulabilirsin dedi
Ki zaten bende biontech vurulacam ama doğumdan sonra..
Doktorum her ne kdar vurulabilirsin desede, az kaldı.. Bekliecem.. Zaten evdeyim bi yere gittiğim yok, kendimi korumaya çalışıyorum elimden geldiğince
Aşı olduktan sonra komple kurtuldunuzda demiyorlar... Kapsa riskin devam ediyor..Dogum esnasnda ya da sonrasında hastane ortamnda kapma riski de var. Beni bu cok tedrgin edyor. Benm dr da gonul rahatlgyla ol diyemem dedi ama osmn muftuoglu ve bicok dr olmayi oneryor. Aşıdan deil koronadan korkun dyorlar. Acaba tek doz yeterli olck mi tabi o da var. Cunku ikinci doz yetsmyck zaten.
Kac gundr bi randevu alym dyorum sonra yine vazgecyorum. Bebk de antikorlu doğar diye dsnyorm bazen..acaba emzirirkn de gecer mi antikor? Keske gecyor olsa..gelen gidene engel olablrz insallah insanlari kirmadan ..bakalm..cvp icn tesekkur ederim.Aşı olduktan sonra komple kurtuldunuzda demiyorlar... Kapsa riskin devam ediyor..
Yani hiç birşeyin garantisini vermiolar kuzum
Kaldıki dediğin gibi 2. Doza yetişmiyoruz..
Onuda geçtim ateşlenme riskide var.. O bizim için iyi olmaz.. Şahsen ben öyle düşünüyorum
Bu konuda benim de çok kafam karışık ya biliyorsunuz bu ara sürekli hastanedeyim ya yatış veriyor ya sürekli kontrole çağırıyor bu saatten sonra doğana kadar böyle olacak kontrol altında olucam hastanede virüs kapmaktan da korkuyorum çok. Yani aşı olmam lazim gibi hissediyorum ama dediğiniz gibi ikinci doz zaten yetişmez. Bir de aşı olur da yan etki yaparsa doğumu tetiklemekten de korkuyorum. Kafamda deli sorular.Aşı olduktan sonra komple kurtuldunuzda demiyorlar... Kapsa riskin devam ediyor..
Onuda geçtim ateşlenme riskide var.. O bizim için iyi olmaz.. Şahsen ben öyle düşünüyorum
Emzirirkende geçiyormuş diyen doktorları dinledim denk geldiğim videoda ama ne kadar doğru bilemem cnmKac gundr bi randevu alym dyorum sonra yine vazgecyorum. Bebk de antikorlu doğar diye dsnyorm bazen..acaba emzirirkn de gecer mi antikor? Keske gecyor olsa..gelen gidene engel olablrz insallah insanlari kirmadan ..bakalm..cvp icn tesekkur ederim.
Cnm çift maske tak.. Yanında sürekli şu küçük şişe spreyli dezenfektanları kullan..Bu konuda benim de çok kafam karışık ya biliyorsunuz bu ara sürekli hastanedeyim ya yatış veriyor ya sürekli kontrole çağırıyor bu saatten sonra doğana kadar böyle olacak kontrol altında olucam hastanede virüs kapmaktan da korkuyorum çok. Yani aşı olmam lazim gibi hissediyorum ama dediğiniz gibi ikinci doz zaten yetişmez. Bir de aşı olur da yan etki yaparsa doğumu tetiklemekten de korkuyorum. Kafamda deli sorular.
Başınız sağ olsun. Ölümün her türlüsü kötü ama ani ölümler daha çok insanı etkiliyor. Çok üzüldüm. Benim babam da 2 hafta önce kalp krizi gecirdi şimdi çok şükür iyi ama ona bişey olsa ne yapardım bilmiyorum. Bebeğini düşün canım kendine moral vermeye çalış.K.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Dün hep aklımdaydın. İkinci sezeryan zor diyorlar. Benim de dikiş yerlerim acıyor artık. Neyse ki saglikla bebeğin ile birlikte taburcu oluyorsunuzDün doğum yaptım canımbiraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz
Yanımda kolonya oluyor sürekli canım ama maskeyle nefes alamıyorum kalp atışım hızlanıyor bu sefer nstde sancı çıkıyor onu farkettim. O yüzden maske takamiyorum mesela Nst olurken. Bu da risk. Hastane içinde asla açmıyorum maskemi ama iki gun yattığımda odada takamadim hiç mesela. 3 gün boyunca maskeyle duramam ki sonuçta nefesimi çok etkiliyor bebeğe de yazık ama gelen gidenden virüs de kapabilirim.Cnm çift maske tak.. Yanında sürekli şu küçük şişe spreyli dezenfektanları kullan..
Bem hastaneye gittiğimde öyle yapıyorum mecburen
Offf evet maske takınca nefesm daralıo benmde.. Mecbur katlanıorm ama sen 3 gn kalıncz o kadar haklısınki..Yanımda kolonya oluyor sürekli canım ama maskeyle nefes alamıyorum kalp atışım hızlanıyor bu sefer nstde sancı çıkıyor onu farkettim. O yüzden maske takamiyorum mesela Nst olurken. Bu da risk. Hastane içinde asla açmıyorum maskemi ama iki gun yattığımda odada takamadim hiç mesela. 3 gün boyunca maskeyle duramam ki sonuçta nefesimi çok etkiliyor bebeğe de yazık ama gelen gidenden virüs de kapabilirim.
Bn de nstde cok zorlndm cift maskeyle. Acaba siperlik ise yarar mi diye dsnmye basladmYanımda kolonya oluyor sürekli canım ama maskeyle nefes alamıyorum kalp atışım hızlanıyor bu sefer nstde sancı çıkıyor onu farkettim. O yüzden maske takamiyorum mesela Nst olurken. Bu da risk. Hastane içinde asla açmıyorum maskemi ama iki gun yattığımda odada takamadim hiç mesela. 3 gün boyunca maskeyle duramam ki sonuçta nefesimi çok etkiliyor bebeğe de yazık ama gelen gidenden virüs de kapabilirim.
Bugün Nst için gidicem yine canım kontrolüm var sorucam doktoruma bakalım ne diyecek.Offf evet maske takınca nefesm daralıo benmde.. Mecbur katlanıorm ama sen 3 gn kalıncz o kadar haklısınki..
Benin doktor cok rahat.. Vurulun diyor..
Ama ben risk alamıorm
Bide 2. Dozu alamayacaz zaten..
Hani ben kesin kararlıyım olmamakta
Ama szi bilemedim
Sadece siperliğin pek koruyuculuğu yok diye biliyorum malesef canım, artık nstde maskeyi açıp Allah'a dua edicez virüs kapmamak için başka çarem kalmadı benimBn de nstde cok zorlndm cift maskeyle. Acaba siperlik ise yarar mi diye dsnmye basladmhic yoktansa biraz korunuyorz hissi verir mi ki :)
Ben hala doğuracağına inanmıormBugün Nst için gidicem yine canım kontrolüm var sorucam doktoruma bakalım ne diyecek.
Bu arada dün gece aşırı sancım vardı yine kızlar zor uyudum
Geçmiş olsun cnm allah analı babalı büyüsün ins vatanina milletine anasina bbasina hayrli evlat olsunDün doğum yaptım canımbiraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz
Allah’ım sabırlar versin canım kendini sakin tut bebeğin içinGuzel babam gul babam trafik kazasinda vefat etti cok aci cekmemistir cok korkmamistir insallah kocamla babam cikti yola geceden beni goturmedi esim kaldim buralarda destek bile olamadim esime yavrumuzu dusun diye diye gitti
E nabızda mı görünüyor aşı çıktığı bende görünmüyorAşı olduktan sonra komple kurtuldunuzda demiyorlar... Kapsa riskin devam ediyor..
Gözün aydın sağlıkla büyüt insallah bebeğiniDün doğum yaptım canımbiraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz
Bana 1-2 haftaya doğacak gibi geliyor artıkBen hala doğuracağına inanmıorm
İnşallah herşey gönlüne göre olur canımEvet normaldi ama dikişlerim vardı bunda oda olsun istemiyorum. Normal doğumdan sonra insan bir anda kuş gibi hafif oluyor. Bence muayne etse açılma bile vardır belki.zaten ikinci gebelikte 6 cm açıklık ile bir hafta gezen varmış. Riske atmamak için 37 yi görsün istiyor. Çünkü 36. Hafta doğan bebekte kuvez riski var dedi
Çok şükür canım gözün aydınDün doğum yaptım canımbiraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz