- 16 Ekim 2020
- 192
- 204
- 31
Başınız sağolsun canımK.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Başınız sağolsun Allah sabır versinK.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Başın saolsun cnmK.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Basin sagilsun cnmK.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
başınız sağolsun canımK.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Dün doğum yaptım canımasya_01 canım bugün doğumun vardı merak ettim.nasılsın,bebeğin nasıl?umarım herşey yolunda gitmiştir
aaa canım sağlıkla büyüt bebişiniDün doğum yaptım canımbiraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz
Fazla zaten göğsünde durdurursan bebisin gazı çoğalıyor... Sende bebisi 24 saat göğsünde bırakacak değilsin. Seni yalancı meme sanır.Aynen cidden herkes cok biliyor valla hiç yapmadım zaten söylediklerini ama sadece bazen psikolojik olarak yoruldum. Özellikle ilk günler herkesin memeni versen aslında emer demeleri sanki ben vermiyorum görüyorlarda veriyorum cocuk zorlanıyor hemen uguyakalıyor ac bırakırsan mecbur kalır faşanda dediler el kadar 2 günlük bebeyi ac bırakcam bide yani. Maşallah herkes eskiden kolayca emzirmiş biz yeni nesil beceriksiz cıktık heralde
Basın sagolsun cnm. Benim kayinb. Göremedi torunlarını. Allah günahlarını affetsin.K.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Ben de bugün 35+1 oldum canım artık önden de gitmiyor benimki tam haftasına uyumlu. Bir kaç gün bile beklese kâr diyorum dün gece aşırı sancım vardı da yine o yüzden sen de bu zamanlar doğurmuştun diye hatırlayınca sorayım dedim.35+0 canım yani 35 bitirdim 36 ya girdim doğurdum oldu ama ultrasonda hep1 hafta önde gidiyordu gelişimi ultrasona görede 36+1 cıkıyordu
Allah rahmet eylesin canım keşke torununu gorebilseydi...K.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinK.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Allah rahmet eylesinK.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahDün doğum yaptım canımbiraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydınDün doğum yaptım canımbiraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz.
Bilgilendirme ve onay sayfasinda sinovacin (inaktif aşı) gebeler ile ilgili hicbir arastirmasi olmadigi yaziyor canim ben zaten olmayacaktim da olmayi dusunsem bile onaylattiklari o yazi korkutucuGünaydın kızlar
işe başladım artık çok katilamiyorum şansıma da işler baya yoğun bide ön dişim ağrıyor direniyorum ama dayanılmaz olmaya başladı.
Bu arada aşı çıkmış doktorum sinovac ol demişti biontech dışında yokmuş aranızda biontech olan ya da doktoruna soran var mı?
Basiniz sagolsun canim. Rabbim sabir versin...K.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Ay basin sagolsun yaaa.. valla cok üzüldüm.
Başınız sagolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Aşı hemen hemen herkese çıktı sanırım, bende olmayı şuan düşünmüyorum ama kontrolum var bugün sorucam. İkinci doz doğum zamanına denk gelecek şimdi azcık beklesek bişi olmaz bence gibi geliyor bana
Başınız sağolsun canım
Başınız sağolsun Allah sabır versin
Başın saolsun cnm
Allah sabır versin
Basin sagilsun cnm
başınız sağolsun canım
Fazla zaten göğsünde durdurursan bebisin gazı çoğalıyor... Sende bebisi 24 saat göğsünde bırakacak değilsin. Seni yalancı meme sanır.
Ama su bir gerçek bebis emerse o kadarda süt üretiyor bedenin. Emesi içinde kulağınla oyna cnm o zmn cuk cuk geri başlıyorlar emeye.
Herkesin ağzı durmuyor zaten, sinir ediyorlar, çok bilmişler.
Sen danışmak istersen zaten sorarsın.
Ayy ıyiki kimseyi yanımda istemiyorum. Sanırım millet yüzünden sütüm bile kesilir
Bak aklımdayken sorayım sana. Yaz günü ya bebisi nasıl giyindiriyorsun? Benim. İki kızımda kış bebisimi o yüzden farketmefi ama şimdi yaz bebisi olacak inşallah.
Basın sagolsun cnm. Benim kayinb. Göremedi torunlarını. Allah günahlarını affetsin.
Ben de bugün 35+1 oldum canım artık önden de gitmiyor benimki tam haftasına uyumlu. Bir kaç gün bile beklese kâr diyorum dün gece aşırı sancım vardı da yine o yüzden sen de bu zamanlar doğurmuştun diye hatırlayınca sorayım dedim.
Allah rahmet eylesin canım keşke torununu gorebilseydi...
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesinbaşınız sağ olsun
Guzel babam gul babam trafik kazasinda vefat etti cok aci cekmemistir cok korkmamistir insallah kocamla babam cikti yola geceden beni goturmedi esim kaldim buralarda destek bile olamadim esime yavrumuzu dusun diye diye gittiBasiniz sagolsun canim. Rabbim sabir versin...
Cnm benm dr farketmez her ikisinide vurulabilirsin dediGünaydın kızlar
işe başladım artık çok katilamiyorum şansıma da işler baya yoğun bide ön dişim ağrıyor direniyorum ama dayanılmaz olmaya başladı.
Bu arada aşı çıkmış doktorum sinovac ol demişti biontech dışında yokmuş aranızda biontech olan ya da doktoruna soran var mı?
Cnmmm gözün aydınDün doğum yaptım canımbiraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz