2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Acaba emzirirken bir iki günlük süt sagıp aşı olduğumuz gün ondan versek bebeler biberona alışıp memeyi bırakır mı

Canım hiçkorkma ben 5 ay mama takviyeliemzirme ile geçirdim. Oğlum 5. Ayda kendiliğinden mamayı da biberonu da bıraktı ama 22 ay emdi.

Yok haklısın canım çok sağol bilgilendirdigin için Aldım ilacı bekletiyorum yanımda ne olur ne olmaz diye. Ama hani normalde benim tansiyonum 12-8 falan çıkardı çok az bi yükselme var. O yüzden fazla kurcalamak istemiyorum ya da unutmak istiyorum bilemiyorum. inşallah birşey olmaz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İnşallah canım hepimiz

İyi geceler kızlar nasılsınız takip ettim bu gün ama pek katılamadım size Şiddetli baş ağrısı çekiyorum yetmiyormuş gibi belim ve kasıklarımda ağrıyor karnım çok ağır geliyor bana gram uyku yok ama uyumak istiyorum Şimdi parol içtim bir tame umarım geçer ağrılarım

Acaba emzirirken bir iki günlük süt sagıp aşı olduğumuz gün ondan versek bebeler biberona alışıp memeyi bırakır mı
Onu da düşünmedim değil ama bir yerde okumuştum.Sütle bebeğe antikor geçiyor diye yazıyordu.Eğer kesin öyleyse bırakmam emzirmeyi.Hamileyken aşı olmamanın nedeni de covid değil aslında.Yan etkilerinden biri yüksek ateşmiş.O da zararlı şu anda bize.Ondan çok korkmuyorum aşıdan açıkçası.Hastalıktan ve ağır geçirmekten daha çok korkuyorum.

Hmm iyi bari canım.bende hareket etme falan dedi diye öyle bişeymi düşündü acaba dedim.senin ilkide normaldi dimi canım
Evet normaldi ama dikişlerim vardı bunda oda olsun istemiyorum. Normal doğumdan sonra insan bir anda kuş gibi hafif oluyor. Bence muayne etse açılma bile vardır belki.zaten ikinci gebelikte 6 cm açıklık ile bir hafta gezen varmış. Riske atmamak için 37 yi görsün istiyor. Çünkü 36. Hafta doğan bebekte kuvez riski var dedi

Selam kizlar 33+2 deyim su an. Ksrnimin derisi agriyor resmen dizdede öylemi. Bu seferki biraz fazla sanki. Bide karnimin sag yukarisi agriyor valla hep. Cok fegil dayanilmiycak gibi degilde. Ama yaniyor sanki.. bu arada masalkzz sen dogum yaptibmi masaallaghh. Nasil gectii insaallah hersey yolundadir su an

Evet yaptım canım cok şükür iyi gecti bebegim biraz ufak doğdu ama toparlıyor o da

Kızlar günaydın, 5 te uyanıp uyuyamayanlardanım. Dün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim 3100 gram olmuş. 2-3 hafta önce 3 hafta önde gidiyordu ama toparlamış, 36 haftalık gösteriyor gelişimi dedi. Bende gebelik şekeri çıkmıştı, o olay bitmiş artık çok dikkat etmişsin, şeker etkilememiş bebeği dedi.Her şeyi normal Doğuma uygunmuş. Nst ye bağladı, günlük yaşadığım birkaç sancı doğum sancısı değil idrar yolu enfeksiyonuymuş. İlaç verdi, onları kullanmaya başlayacağım. Herkese güzel bir gün diliyorum, hayırlı haberler alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…