2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar aşırı belim ağrıyor doğum sancısına benziyor. Gece uykumdan uyandırdı evin içinde gezdim biraz kemikler açılıyor hazırlık yapıyor galiba ama baya şiddetli

Guzel babam gul babam trafik kazasinda vefat etti cok aci cekmemistir cok korkmamistir insallah kocamla babam cikti yola geceden beni goturmedi esim kaldim buralarda destek bile olamadim esime yavrumuzu dusun diye diye gitti
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.üzülmemek elde değil biliyorum ama bebeğini düşün,elden ne çare gelir.Canı verende Allah alanda.arkasından dua etmekten başka çare yok maalesef.

Fazla zaten göğsünde durdurursan bebisin gazı çoğalıyor... Sende bebisi 24 saat göğsünde bırakacak değilsin. Seni yalancı meme sanır.
Ama su bir gerçek bebis emerse o kadarda süt üretiyor bedenin. Emesi içinde kulağınla oyna cnm o zmn cuk cuk geri başlıyorlar emeye.
Herkesin ağzı durmuyor zaten, sinir ediyorlar, çok bilmişler.
Sen danışmak istersen zaten sorarsın.
Ayy ıyiki kimseyi yanımda istemiyorum. Sanırım millet yüzünden sütüm bile kesilir 🤭🤭🤭

Bak aklımdayken sorayım sana. Yaz günü ya bebisi nasıl giyindiriyorsun? Benim. İki kızımda kış bebisimi o yüzden farketmefi ama şimdi yaz bebisi olacak inşallah.

Basın sagolsun cnm. Benim kayinb. Göremedi torunlarını. Allah günahlarını affetsin.
Tek olmak en güzeli canım cidden eşin destekse eğer. Canım içten zıbın cıtcıtlı üstüne hastane cıkısının yelek gibileri var ya ondan alta patikli alt giydiriyorum ya da zıbın üstüne tek bir tulum. İlk 1 hafta eldiven ve sapkada kullandım bi haftadan sonra onları bıraktım. Doktorda bu şekilde giydirmemi ideal buldugunu söyledi ama tabi kararsız kalıyor insan sıcaklıyor mu gibisine o zamanda ensesinden elimle kontrol ediyorum

Guzel babam gul babam trafik kazasinda vefat etti cok aci cekmemistir cok korkmamistir insallah kocamla babam cikti yola geceden beni goturmedi esim kaldim buralarda destek bile olamadim esime yavrumuzu dusun diye diye gitti
Trafik kazası mı😥Ani ölümler çok yıpratıcı oluyo.Her ölüm zor elbette ama😢Eşim de ağabeyini trafik kazasında kaybetti seneler oldu ama hala toparlandı diyemem.Allah yardımcınız olsun,Rabbim sabır versin.Mekanı cennet olsun ...

Ben de bugün 35+1 oldum canım artık önden de gitmiyor benimki tam haftasına uyumlu. Bir kaç gün bile beklese kâr diyorum dün gece aşırı sancım vardı da yine o yüzden sen de bu zamanlar doğurmuştun diye hatırlayınca sorayım dedim.

Allah rahmet eylesin canım keşke torununu gorebilseydi...
Ciğer geliştirici olduysan bebişinde 2500 üstüyse korkma bence canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Dün doğum yaptım canım 🤲 biraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz
Çok şükür çok sevindim canım gözün aydın bebeğinle mutlu mutlu günlere inşallah 🖤

Allah tekrardan rahmet eylesin ölümlü dünya işte zamanı gelen gidiyor Allah kalanlara sabır versin canım sende çok üzülmemeye çalış 😔

Kızlar dün akşam ağrım vardı sırtım ve kasığım ağrıyordu kasıklarım hala ağrıypr dün gece parol içip uyudum saat 4 te uyandım ama bebeğimin hareketleri çok az hatta acaba hareket etmiyormu benmi yanlış anlıyorum diyorum tedirgin oldum 🥺

Doktorum çok kesin konuştu.Ol dedi Hatta.Gerçekten risk oluyor diğer türlüsü.Açıklamalarda da yazıyor.Gebelikte bir şey diyemiyorlar ama emzirirken diğer aşıların verdiği yan etkiyi verir en kötü.Hasta olup bebişten uzak kalmak ya da ona da bulaştırmak daha kötü.
Ben ilk dozumu oldum geçen hafta arkadaşlar. Bana da doktorum hemen ol diye tavsiye etti. Şimdi covid geçirirsen daha tehlikeli dedi. Gebeler üzerinde yapılan araştırmalarda aşının bebeği etkilediğine dair birşey yok dedi bende tereddütsüz oldum. Bir yan etkisi olmadı sadece 1 gün kolum ağrıdı o da tetanoz kadar değildi.

Canım valla müdahele etmeye calısıyor cevre ben izin vermedim bebegimi aldım odama gectim o uyudukca uyuyor bakımını falan herseyini düzenimi odamda kurdum öyle yapıyorum bi iki sinirlendim karısmayın diye agladıgımda oldu şimdi beni kendi halime saldılar🤣 cünkü yok sarılık oldu sekerli su içir sarımsak bagla yok göbeğine kahve dök suratını sütünle sil bebeği bize bırak söyle giydir böyle yap İnsan daralıyır her söylenenide dinlersek bebek oyuncaga dönecek
Bunları yaparsak bebek kendi hasta olur valla sen iyi tavrını koymuşsun, benim kaynanayi da görümceler sıkıştırmış geline karışma diye 😂
K.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar 😭😭
Basın sağ olsun kuzum Rabbim kalanlara sabır versin

asya_01 asya_01 gözün aydın canım nasilsiniz bebek nasıl

Günaydın kızlar 🌸
işe başladım artık çok katilamiyorum şansıma da işler baya yoğun bide ön dişim ağrıyor
direniyorum ama dayanılmaz olmaya başladı.
Bu arada aşı çıkmış doktorum sinovac ol demişti biontech dışında yokmuş aranızda biontech olan ya da doktoruna soran var mı?
Ben biontech oldum doktor farketmez ikisini de olabilirsin demişti

X