2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar aşırı belim ağrıyor doğum sancısına benziyor. Gece uykumdan uyandırdı evin içinde gezdim biraz kemikler açılıyor hazırlık yapıyor galiba ama baya şiddetli

Guzel babam gul babam trafik kazasinda vefat etti cok aci cekmemistir cok korkmamistir insallah kocamla babam cikti yola geceden beni goturmedi esim kaldim buralarda destek bile olamadim esime yavrumuzu dusun diye diye gitti
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.üzülmemek elde değil biliyorum ama bebeğini düşün,elden ne çare gelir.Canı verende Allah alanda.arkasından dua etmekten başka çare yok maalesef.

Tek olmak en güzeli canım cidden eşin destekse eğer. Canım içten zıbın cıtcıtlı üstüne hastane cıkısının yelek gibileri var ya ondan alta patikli alt giydiriyorum ya da zıbın üstüne tek bir tulum. İlk 1 hafta eldiven ve sapkada kullandım bi haftadan sonra onları bıraktım. Doktorda bu şekilde giydirmemi ideal buldugunu söyledi ama tabi kararsız kalıyor insan sıcaklıyor mu gibisine o zamanda ensesinden elimle kontrol ediyorum

Guzel babam gul babam trafik kazasinda vefat etti cok aci cekmemistir cok korkmamistir insallah kocamla babam cikti yola geceden beni goturmedi esim kaldim buralarda destek bile olamadim esime yavrumuzu dusun diye diye gitti
Trafik kazası mıAni ölümler çok yıpratıcı oluyo.Her ölüm zor elbette amaEşim de ağabeyini trafik kazasında kaybetti seneler oldu ama hala toparlandı diyemem.Allah yardımcınız olsun,Rabbim sabır versin.Mekanı cennet olsun ...

Ciğer geliştirici olduysan bebişinde 2500 üstüyse korkma bence canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Dün doğum yaptım canım biraz zorlu geçti önceki doğumda üniversite hastanesi nde yapmıştım dokularimi çok zedelemisler. Ama hamdolsun iyiyiz taburcu olduk eve doğru gidiyoruz
Çok şükür çok sevindim canım gözün aydın bebeğinle mutlu mutlu günlere inşallah

Allah tekrardan rahmet eylesin ölümlü dünya işte zamanı gelen gidiyor Allah kalanlara sabır versin canım sende çok üzülmemeye çalış

Kızlar dün akşam ağrım vardı sırtım ve kasığım ağrıyordu kasıklarım hala ağrıypr dün gece parol içip uyudum saat 4 te uyandım ama bebeğimin hareketleri çok az hatta acaba hareket etmiyormu benmi yanlış anlıyorum diyorum tedirgin oldum

Ben ilk dozumu oldum geçen hafta arkadaşlar. Bana da doktorum hemen ol diye tavsiye etti. Şimdi covid geçirirsen daha tehlikeli dedi. Gebeler üzerinde yapılan araştırmalarda aşının bebeği etkilediğine dair birşey yok dedi bende tereddütsüz oldum. Bir yan etkisi olmadı sadece 1 gün kolum ağrıdı o da tetanoz kadar değildi.

Bunları yaparsak bebek kendi hasta olur valla sen iyi tavrını koymuşsun, benim kaynanayi da görümceler sıkıştırmış geline karışma diye
K.babam oldu ay göremedi torununu yandim kizlar
Basın sağ olsun kuzum Rabbim kalanlara sabır versin

asya_01 gözün aydın canım nasilsiniz bebek nasıl

Ben biontech oldum doktor farketmez ikisini de olabilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…