Ilk kizinin adi neydi canimDeniz canım ilk kızıma uygun olsun diye daha bebek planı yapmadan önce düşünmüştüm kız olursa Deniz erkek olursa Demir diye nasibimizde Denizimiz varmış o olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk kizinin adi neydi canimDeniz canım ilk kızıma uygun olsun diye daha bebek planı yapmadan önce düşünmüştüm kız olursa Deniz erkek olursa Demir diye nasibimizde Denizimiz varmış o olacak inşallah
Ayy evet bide öyle bişey var dimi ne sinir bozucu sanki sen değilde onlar karar vermiş sende o yüzden koymuşsun gibi davranmalarıYa benim ailem bir kere bile karismadi isme esimin ailesi benim koycagim isme biz koyduk ettik dediler diye degistirdim ve soylemedim onlarada
Evet gördüm canım sonlara doğru hafif yükselmiş 40-45 arasiydi en yükseği amaCanım kilosuna çok takılma, erken doğumda önemli olan ciğer ve organ gelişimi, çok çabuk toparlıyor düşük kilo ağırlıklı bebekler. Ben de bir kez sancıyla gittim acile 20ye yükseldi en fazla. Gaz sancısı olabilir dediler. Bebek toplanıyordu bir tarafta. Nst kağıdını gördün mü sen
Ayy kız hiç gülesim yoktu nickimde yazıyor ya Defnenin annesi diye.Defne benim minnoş kızımın ismi teyzesi ona uygun olsun diye bu kızımada Deniz koyucam Allah nasip ederseIlk kizinin adi neydi canim
Böyle bir bilgi var canım düzenli olmaması belki de yalancı kasılma olduğunu gösteriyordurEvet gördüm canım sonlara doğru hafif yükselmiş 40-45 arasiydi en yükseği ama
Canım banada öyle demişti doktorun biri az ama problem olacak bişey değil diye hatta ecopirin kan sulandırıcı ilaç verdi onu kullandım sonra doktor değişikliğine gittim halada o doktoruma gidiyorum o normal gördü problem etmedi.sen tek bi doktora gidiyorsan arada başka doktorlara gitmekte fayda olabiliyor.birinin görmediğini diğeri görebiliyor iyi oluyorSelam kızlar
amiyon sivim biraz az sorun olacak kadar değil dedi doktor 29 haftadan beri böyleyiz doğuma da yaklaşırken tekrar normal doğum istiyorum aniden sezeryana alir diye korkuyorum yasiyanlar var mi merak ettim
Ben de 50 ve üstü sancı olarak sayılıyor diye biliyorum canım. Aslında ilkten bir şey çıkmadı sonlara doğru sancı artmaya başlamış hafiften ama o arada kapattık zaten yeterli diye belki beklesek artardı bilemiyorum neyse iyi düşünelim iyi olsunBöyle bir bilgi var canım düzenli olmaması belki de yalancı kasılma olduğunu gösteriyordur
Evet doğru söylüyorsun ama doktoruma aşırı güvenen birisiyim bilemiyorum neredeyse 10 haftadır ayni durumda sonuç olarak her kontrolde aynısını diyorCanım banada öyle demişti doktorun biri az ama problem olacak bişey değil diye hatta ecopirin kan sulandırıcı ilaç verdi onu kullandım sonra doktor değişikliğine gittim halada o doktoruma gidiyorum o normal gördü problem etmedi.sen tek bi doktora gidiyorsan arada başka doktorlara gitmekte fayda olabiliyor.birinin görmediğini diğeri görebiliyor iyi oluyor
Yaa Deniz ben de çok istemiştim ama görümcemin kızı diye vazgeçtik. Ismiyle yaşasın inşallahDeniz canım ilk kızıma uygun olsun diye daha bebek planı yapmadan önce düşünmüştüm kız olursa Deniz erkek olursa Demir diye nasibimizde Denizimiz varmış o olacak inşallah
En son öğrenirler artık iyi yaptın valla insanın söyleyesi de gelmiyor böyle yapılıncaYa benim ailem bir kere bile karismadi isme esimin ailesi benim koycagim isme biz koyduk ettik dediler diye degistirdim ve soylemedim onlarada
Kızlar sabah da bir iki kez sancım oldu doktoruma yazdım o da gel Nst ye gir dedi geldim az önce Nst ye girdim şimdi sonucu göstermeyi bekliyorum hiç de anlamıyorum anlayan var mı? Nst deyken kasilmam olmadi ama pek
Cnmm sancının çıkmamasına sevindimKızlar çıktım şimdi hastaneden. Sancin normal çıkmış dedi. Ultrasonda baktı her şey normal dedi. Ama şu an yine sancım ve kasilmam var karnım taş gibi bebeğim toplandı kenarda nefesim daraliyo hatta. Yavaş yavas adet sancısı da vuruyor bir yandan. Ama Nst normal nasıl oluyor anlayamadım. Ayrıca bugün 34+4 üz kilosu 2350 gram çıktı 2 hafta önce 2100dü zaten bana çok az kilo almış gibi geldi. Doktor normal haftasına göre dedi ama bilmiyorum en azından 2500olmasi lazımdı bence ya onu da kafaya taktım şimdi. Normalde daha vakti var kilo alır derim ama erken doğum riskim olduğu için bari 3 kiloya ulassa diyorum.
Şu an bunu yazarken bile karnım nasıl kasılıyor bir bilseniz.
Doktorunu değiştir diye demedim canım mesela ben ilk hamileliğimde hangi doktorda doğum yapacağıma karar vermiştim ve o doktorumun her kontrolüne gittim ama o arada devlet hastanesinde de bi doktora ara ara gittim bi arkadaşım şu doktorda iyidir dedi diye ona da gittiğim oldu bikaç sefer.hani başka doktorlarında görüşünü dinlemek iyi oldu her doktor farklı bi bilgi verdi o sebeple dedimEvet doğru söylüyorsun ama doktoruma aşırı güvenen birisiyim bilemiyorum neredeyse 10 haftadır ayni durumda sonuç olarak her kontrolde aynısını diyor
Amin canım inşallahYaa Deniz ben de çok istemiştim ama görümcemin kızı diye vazgeçtik. Ismiyle yaşasın inşallah
Hep aynı şey yani biride olumlu bişey dese şaşırıcam yani benimde aşağıda diye demediklerini bırakmadılar ama şükür herşey yolunda ve şu vakite kadar geldik canım milletin lafına bakmaBenm göbeğimde hiç yukarıda olmadı..
Hep aşağda...
Ama büyüdükçe aşağda olduğu daha belirgin oluyor..
Her gören erken doğum mu yapacaksın diyor
Ayy kuzum baktğmdan değil ama insan sinir oluorHep aynı şey yani biride olumlu bişey dese şaşırıcam yani benimde aşağıda diye demediklerini bırakmadılar ama şükür herşey yolunda ve şu vakite kadar geldik canım milletin lafına bakma
Anlıyorum seni canım birinin ağzını kapatsan diğeri yorum yapıyo hemen hangi birine laf yetiştiricen.hee öyle erken doğurcam ben de geçAyy kuzum baktğmdan değil ama insan sinir oluor
Mesela diorumki hep böyleydi gebeliğimin başından beri
Yok öyle değildir sen öyle sanmşsndır die cvp gelio
Arkadaş beni benden iyimi bilcen
İyisimi artık duymayp cvp vermemek
Öneri icin sağol canımDoktorunu değiştir diye demedim canım mesela ben ilk hamileliğimde hangi doktorda doğum yapacağıma karar vermiştim ve o doktorumun her kontrolüne gittim ama o arada devlet hastanesinde de bi doktora ara ara gittim bi arkadaşım şu doktorda iyidir dedi diye ona da gittiğim oldu bikaç sefer.hani başka doktorlarında görüşünü dinlemek iyi oldu her doktor farklı bi bilgi verdi o sebeple dedim
Ay banada hep denilen hiç göbeğin yok hamile gibi değilsin felan ilk kızımda da aynısını yaşadım sanki insanin elinde neyin nasil görüneceğiBenm göbeğimde hiç yukarıda olmadı..
Hep aşağda...
Ama büyüdükçe aşağda olduğu daha belirgin oluyor..
Her gören erken doğum mu yapacaksın diyor