2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Geçmiyor canım ya şu an hala kasilmam ve adet sancım var mesela. Dün akşamdan beri hiç geçmedi desem yeridir. Karnım yine taş gibi oldu sancı da giriyo ara ara. Dün akşam otururken başladı kalktım hareket ettim olmadı kafam dağılsın diye kalktık eşimin ablasına gittik bir saat yine geçmedi geldim yattım uyursam geçer diye gece iki kez uykumdan uyandım sancıyla düşün. Hep gecicek normal bunlar dedim kendime. Sabah kalktım yine ara ara oluyordu. Doktoru beklerken yine oldu mesela. Hastaneden çıktım biraz dolandım eve geldim şu an yine var. Yani katlanilamayacak bir sancı değil ama hiç gecmeyince insan şaşırıyor ne yapacağını.

Doktor bişey demedimi bu duruma..
Allah Allah ya

Ay iyiki öyle yapmış valla, tam teşekküllü hiç değilse. Acil durumlarda daha bilgili olurlar. ben de madem sezeryan olacam özele o kadar para bayilmayim istiyorum. Ekstra masraflarim çıktı çünkü doğum parası cebimde kalir hiç değilse giden kişileri geri ceviriyorlarmis sanirim. 182 yi arayın diye.
Canim online randevu alırken hatirlatma ekleme var onu yaparsan sana randevu açıldığında mesaj geliyor ve hemen alıyorsun ben öyle yapıyorum çokta kolay oluyor devamlı girip bakmak zorunda kalmiyorum
Öyle yaptim canim. Hatirlatma mesaji çoğunlukla gelmiyormus ama sessiz bildirim gibi gözüküyor diyorlar ama. Ara ara kontrol edicem. İnşallah bulabilirim.
Yok canm, Bursa benm. Burda da çok memnun kalanlar var. Sezeryanlilara tek kişilik oda veriliyormuş kocaman. İki gece yatiriyorlarmis. Tam da istediğim gibi daha ne olsun sıra sistemini galiba kaldırmışlar şuanda.

Az önce denedim bildim gelmediği halde bir sürü kişi vardi randevusu açılan. Hemen birini seçtim rastgele

Ayy kız hiç gülesim yoktu nickimde yazıyor ya Defnenin annesi diye.Defne benim minnoş kızımın ismi teyzesi ona uygun olsun diye bu kızımada Deniz koyucam Allah nasip ederse
Hic isme mi bakiyom kiz kafa mi kalmis bende ders calismaktan dogurmadan ikinci okulu bitireyim diye cabaliyom allah beni

Canım hala geçmediyse sancın bence bu normal bir durum değil yalancı kasılma bu kadar sürmez yani Doktora tekrar mı görünsen acaba

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin su an nasılsın umarım ikinizde iyisinizdir

Hic isme mi bakiyom kiz kafa mi kalmis bende ders calismaktan dogurmadan ikinci okulu bitireyim diye cabaliyom allah beni
Hamilelikten hormonlar farklı çalışıyo ee bide dediğin gibi derste varsa insanda kafa kalmıyodur bende Defnoşla uğraşırken ne yaptığımı ne yapacağımı unutuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…