2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Vakit azaldıkça daha duygusal oluyor insan gözümü oglumdan alamıyorum ona bakıp bakıp duygusal a bağlıyorum eşime sürekli ben hastanedeyken şöyle yap böyle yap diyorum. Bir de oğlum var ardimda çünkü. Rabbim kolaylık versin inşallah seninde çok az kalmış hayırlısıyla gelsin yavrularımız inşallah

Kızlar benimde doğum yapmadan iki hafta önce falan başlamıştı. Bir gece sabaha kadar uyumadım. Özellikle sol kolumda vardı. İlk önce yavaş yavaş başladı. Sonra gün içinde bile gitmiyodu. Ben doktora söyleyemeden doğum yaptığım için ilaç Kullanmadım. Ama doğumdan bir hafta sonra falan geçti yavaş yavaş. Sizinde doğumdan sonra geçer Allah ın izniyle. Az daha sabredin

Benimde ilk uyandığımda ağrı oluyor sonra geçiyor ama sürekli şiş ve uyuşuk hiçbir şey tutamıyorum elime bişey alsam düşecek gibi oluyor

Amin canım Rabbim sana da kolaylık versin sağlıcakla al yavrunu kucağına içimde anlayamadığım hisler var iyice duygusala bağladım

Sağolasın canım bilgi verdiğin için inşallah geçer bizimde iyice güçsüzleşti çok zorluyor

Canım sen nasılsın?bebişler nasıl?

Canım sen nasılsın?bebişler nasıl?
Ben iyiyim canım çok şükürr. Bebekleriminde emmelerini bekliyoruz. Şuan emerken saturasyonları düşüyor ve çokçabuk yoruluyolar. Kanguru bakımına başladık. Dün oğlumu göğsüme yatırdım bol bol bakıştık. Çok güzeldi. Kan değerleri düştüğü için ikisine de kan takıldı. Onun haricünde beklemedeyiz şuan

Kızlar kasılmalarım var bu akşam baya. Hatta artarak devam ediyor diyebilirim. Sancim yok sadece karnım sertleşip bir tarafa toplanıyor daha önce de oluyordu ama bu kadar uzun sürmüyordu endiselenmeli miyim bilmiyorum Ama bu seferkiler canımı yakacak düzeye ulaştılar. Yatıp uyumayı deneyecegim şimdi eğer uyuyabilirsem sorun yoktur ama uyuyamazsam ya da uykumdan uyanirsam önemli demektir gider bir Nst çektiririm en kotu diye düşündüm.

Sizce doğru mu düşünüyorum?

Maşallah size Rabbim tez zamanda sağlıkla ikisinide kucağında evine götürmeyi nasip etsin canım şuan hamile olsaydın kaç haftalık olacaklardı?ayrıca 37.haftaları doluncamı taburcu ediyorlar yoksa sağlık durumlarına göremiydi

Dusta alabilirsin canim

Ay bakistik dediginde kalbime nasil ilik ilik birseyler akti gitti ya allahim sifa versin biran once bebeklerine

Canım bence doğru düşünüyorsun ben de olsam aynısını yapardım ama tecrübeli anneler neler diyecek onu da merak ediyorum

Canım aynı durumdayım asla yumuşamıyor karnım. Ya aşağıdan çıkacak ya da karnımı yırtıp bi yerden çıkacak gibi hissediyorum doktorum dinlenince geçiyorsa sorun yok demişti ama benimki artık dinlenince de geçmiyor. Yarın da bekleyip ben de kontrole giderim diye düşünüyorum.

Kizlar ben galiba doktorumu degistiricem. Özele gidiyorum ama doktorum tam doğum haftası izne ayriliyormus. Sekreteriyle konuştum. Doğumu da bu yüzden 3-4 gün öne çekebilirmis. Yani 37 haftanin ortasına çekecek. Ben erkenden alsin istemiyorum sancım vs yoksa.. bide çok ilgili ve bilgili değil gibime geliyor.. arkadaşım şehir hastanesinde neden dogurmuyorsun, madem sezeryan olacaksin dedi. Bana da mantıklı geldi açıkçası. Normal doğum olsa korkardim ama, epidural vs vermiyorlarmis orda çünkü. Randevu bulamıyorum, nasıl bulabilirim? Bi taktiği vardır illaki randevu düşürmenin

Amin canım. Yarın tam olarak 35+4 olcaktık. İlla 37 diye beklemiyolar. Sağlık durumlarına göre. Şuan taburcu kilosundalar. Ama ememedikleri için bekliyoruz.
Ay bakistik dediginde kalbime nasil ilik ilik birseyler akti gitti ya allahim sifa versin biran once bebeklerine
Yaa. Tam kucağıma alcağım sıra beyimizi hıçkırık tuttu. O da onu uyanık tuttu baya. Hep etrafa bakındı. Bende elini falan tuttum. Yanaklarını okşadım. Çok güzel bişeydi gerçekten. İlk defa kucağıma aldım. Yarın akşam da alıcaam. Kızımıda iki kilo olunca az kaldı. Kucağıma aldıktan sonra bu haftalarda doğmasalardı nasıl taşıcaktım dedim kendi kendime. 2200 gr ama iki tane olcaktı. O da Allah ın mucizesi işte. Taşıyan 38 e kadar taşıyo

Randevular saat 16dan sonra yenileniyor diye biliyorum. Hemen o saatlerde girebilirsen belki düşürebilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…