- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi inşallah canım bi an önce toparlar miniklerde hasret sona ererAmin canım. Yarın tam olarak 35+4 olcaktık. İlla 37 diye beklemiyolar. Sağlık durumlarına göre. Şuan taburcu kilosundalar. Ama ememedikleri için bekliyoruz.
Yaa. Tam kucağıma alcağım sıra beyimizi hıçkırık tuttu. O da onu uyanık tuttu baya. Hep etrafa bakındı. Bende elini falan tuttum. Yanaklarını okşadım. Çok güzel bişeydi gerçekten. İlk defa kucağıma aldım. Yarın akşam da alıcaam. Kızımıda iki kilo olunca az kaldı. Kucağıma aldıktan sonra bu haftalarda doğmasalardı nasıl taşıcaktım dedim kendi kendime. 2200 gr ama iki tane olcaktı. O da Allah ın mucizesi işte. Taşıyan 38 e kadar taşıyo
Aa evet onu bende gördüm maşallah 7si erkek 3ü kızdı yanlış hatırlamıyorsam Rabbim nelere kadîr işteHaberlerde gördüm kadın 10uz doğurmuş biz birer ikişer bebeyle baş edemiyoruz nasil olur bu ya hahahah
Cok hos ya ikizler yerim ya hemen toplansinlarda isira isira sev annesi insallahAmin canım. Yarın tam olarak 35+4 olcaktık. İlla 37 diye beklemiyolar. Sağlık durumlarına göre. Şuan taburcu kilosundalar. Ama ememedikleri için bekliyoruz.
Yaa. Tam kucağıma alcağım sıra beyimizi hıçkırık tuttu. O da onu uyanık tuttu baya. Hep etrafa bakındı. Bende elini falan tuttum. Yanaklarını okşadım. Çok güzel bişeydi gerçekten. İlk defa kucağıma aldım. Yarın akşam da alıcaam. Kızımıda iki kilo olunca az kaldı. Kucağıma aldıktan sonra bu haftalarda doğmasalardı nasıl taşıcaktım dedim kendi kendime. 2200 gr ama iki tane olcaktı. O da Allah ın mucizesi işte. Taşıyan 38 e kadar taşıyo
Baktım bugün ama yoktu. Birisi de gece dörtte demişti. Gece uyandığımda aklima gelirse deneyim bideRandevular saat 16dan sonra yenileniyor diye biliyorum. Hemen o saatlerde girebilirsen belki düşürebilirsin canım.
Ay evet bi de ultrasonda 8 tane görebilmiş doktorlar ama 10 tane doğmuşdurumları da iyiymiş maşallahAa evet onu bende gördüm maşallah 7si erkek 3ü kızdı yanlış hatırlamıyorsam Rabbim nelere kadîr işte
Onlara herşey basit zaten sadece konuşmayı biliyolar valla kadınada helal olsun biz biriyle yerimize sığamıyoruz ne yatabiliyoruz ne kalkabiliyoruz o 10uyla nasıl rahat etti acaba hem bide merak ettiğim kaç haftalıkken doğum yaptıAy evet bi de ultrasonda 8 tane görebilmiş doktorlar ama 10 tane doğmuşdurumları da iyiymiş maşallah
Esim de kadini gosteriyo bana bak bak 10 tane dogurmuş sen de 1 taneden korkuyosun diye cok hakli
Kadın tv deki fotolarda gülümsüyodu ama bence foto çekildikten sonra gülmüyodur ya. Dile kolay 10 adet durumları iyi olduguna gore her biri en az 1 kilo olsa sadece 10 kilo bebek. Bunun suyu var plasentası var gerçekten inanılmazOnlara herşey basit zaten sadece konuşmayı biliyolar valla kadınada helal olsun biz biriyle yerimize sığamıyoruz ne yatabiliyoruz ne kalkabiliyoruz o 10uyla nasıl rahat etti acaba hem bide merak ettiğim kaç haftalıkken doğum yaptı
Kendimi yerden yere atmak dışında bir zarar vermedi çok şükür. Ama tamamen benim doğum yaptığım hastanenin yanlış tutumu yuzunden. Beni sol tarafa yatırdılar suni sanciyi bagladir bir kere bile kalkmama izin vermediler. Oysaki ne kadar yanlış olduğunu şimdi anlıyorum aslında hareket etmek lazım sancıyla beraber..yatakta kasılıp kalmıştım oyleceSuni sanci tehlikeli diyorlar size bir zarar verdi mi acaba
Aynen öyle valla.düşünsene 10tane bebek hangi birine nasıl yetişecek Rabbim vermiş inşallah kolaylığınıda verirKadın tv deki fotolarda gülümsüyodu ama bence foto çekildikten sonra gülmüyodur ya. Dile kolay 10 adet durumları iyi olduguna gore her biri en az 1 kilo olsa sadece 10 kilo bebek. Bunun suyu var plasentası var gerçekten inanılmaz
Ödeme çare yok gibi benimde yüzüm burnum şişti resmen. Ancak tuza dikkat edebiliriz birde bol suya başka ne yapabiliriz benimde fikrim yokKızlar merhaba daha önce de yazmıştım ama hala ödemime bir çözüm bulamadım. 10 kilo aldım artı en az 2-3 kilo ödemle geziyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum çok zordayım 36. Haftaya girmek üzereyim
Ardıç yada Aras olabilir canım aklıma bu ikisi geldi hemenIyi geceler kizlar.2. Oğlum olacak isim bulamadık ilkinin ismi arda.oneride bulunur musunuz
29. Haftada doğum yapmış canım. Bir tane fotoğrafı var kadının yazık koltuk degnekleriyle atakta duruyor . Hic kolay olmamıştır tabiiOnlara herşey basit zaten sadece konuşmayı biliyolar valla kadınada helal olsun biz biriyle yerimize sığamıyoruz ne yatabiliyoruz ne kalkabiliyoruz o 10uyla nasıl rahat etti acaba hem bide merak ettiğim kaç haftalıkken doğum yaptı
Arın nasılIyi geceler kizlar.2. Oğlum olacak isim bulamadık ilkinin ismi arda.oneride bulunur musunuz
Canim online randevu alırken hatirlatma ekleme var onu yaparsan sana randevu açıldığında mesaj geliyor ve hemen alıyorsun ben öyle yapıyorum çokta kolay oluyor devamlı girip bakmak zorunda kalmiyorumBaktım bugün ama yoktu. Birisi de gece dörtte demişti. Gece uyandığımda aklima gelirse deneyim bide
Tabikide canım ya diyorum ya biz biriyle yerimize sığamıyoruz yatamıyoruz kalkamıyoruz onun durumu daha zor olmuştur.bak bu saat oldu eşim uyudu kızım uyudu ben hala yatakta bi sağa dönüyorum bi sola sırtım zaten ağrıyor sırt üstü yatamıyorum nefesim daralıyor uykum var ama ağrımdan uyuyamıyorum Rabbim bizlerede o kadıncağızada kolaylıklar versin anne olmak gerçekten zor❣29. Haftada doğum yapmış canım. Bir tane fotoğrafı var kadının yazık koltuk degnekleriyle atakta duruyor . Hic kolay olmamıştır tabii
Aras ı ilk.cocuktada düşündük şimdide düşünüyoruz da yine de kesin olsun diyemiyoruz.ilk söylediğimizde kargo firmasını soyluyo herkes geri adım atiyoruzArdıç yada Aras olabilir canım aklıma bu ikisi geldi hemen
Düşünülebilir teşekkür ederimArın nasıl
O bebekleri nasıl taşımış o kadar valla helal olsun kadına. Ben iki taneyle 30.haftaya girdigim gün pertim çıktıAy evet bi de ultrasonda 8 tane görebilmiş doktorlar ama 10 tane doğmuşdurumları da iyiymiş maşallah
Esim de kadini gosteriyo bana bak bak 10 tane dogurmuş sen de 1 taneden korkuyosun diye cok hakli