İnşallah kesenide görürsünYok ultrasona girmedim dünkü kan tahlilim bu, bir hafta içinde ultrason için gideceğim.
6. Haftaya girince başladıMide bulantisi istahsizlik yogun yaşayanlar, 4. Haftada vaR miydi bu şikayetleriniz ne zaman başladı ilk?
Adet sancısı gibiKanama lekelenmesi olanlar
Adet sancisi giibi sanci
Bel agriniz var mi
inşallahİnşallah kesenide görürsün
Ben gidicem hem tahlilleri yaptırcam hem de farklı Bi doktora muayene olucam henüz hastaneye karar veremedim doğum ücretlerinden dolayıBenim gibi yarın doktora gidecekler var mi kızlar
Bir hemsire olarak aydinlatmak istedim mesajinizi gorunce.Kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı. Daha şimdiden göbeğim mosmor oldu nerde hata yapıyorum acaba.
Ay çok sevindim ben de yarın doktora gidecem soracam. Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallahBende 11. Haftanın içindeyim hala hiç bir belirtim yok dr la konuştum bugün konforlu rahat gebelik seninki benim annemde aynıymış onu dedim genetiktir o zaman ne güzel dedi bende ilk düşük yaptım sizin gibi hep korkum oldu halada var inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız bebislerimizi
Özellerde fiyatlar epey pahal i doktora gore bile değişiyorBen gidicem hem tahlilleri yaptırcam hem de farklı Bi doktora muayene olucam henüz hastaneye karar veremedim doğum ücretlerinden dolayı
Evet Bayaa pahalı malesefÖzellerde fiyatlar epey pahal i doktora gore bile değişiyor
İnşallah yaza kadar biter şu corona herkes rahat eder kontrole gitmeye bile korkuyo insanEvet Bayaa pahalı malesefama Korona varken de devlete gitmeyi asla düşünmüyorum kendimi ve miniği pahalı diye de riske atmak acımasızca Geliyo bana
Bende yok canım arada karın ağrısı oluyor o da gaz sancısı diye dusunuyirum ama bilmiyorum yinedeKanama lekelenmesi olanlar
Adet sancisi giibi sanci
Bel agriniz var mi
Gözünüz aydınMerhaba güzel annelerim,
Covit karantina sürem bitti, dün ilk defa bebeğim ile tanıştık bize kalbini duyurdu, stresli günlerin sonunda çok büyük moral oldu( sat a göre 6+3 de)
Sat: 3 ekim
Tahmini doğum :10 temmuz
İkinci çocuk
Viyana
Teşekkür ederimGözünüz aydın
Görebilirsin ama göremeyenler de oluyor, eğer goremezsen endişelenme canım normalde 6. Haftada gözüküyor bebek kalp atışıda genellikle 7. Haftada filan duyuluyor.insallah görürsün bebegide kalp atışında canımPazartesi sabahina da randevu aldim. 5+2 oluyorum bebis görür müyüz sizce?
Tesekkur ederim canimGörebilirsin ama göremeyenler de oluyor, eğer goremezsen endişelenme canım normalde 6. Haftada gözüküyor bebek kalp atışıda genellikle 7. Haftada filan duyuluyor.insallah görürsün bebegide kalp atışında canım
mollers var evde. agir metal durumunun balik yagjnda olabilecegini bilmiyodum. kullanan var mi acabaCanım balık yağı ağır metal içermiyorsa zararı yok aksine bebeğinin beyin gelişimi için faydalı bile
Amin canım sizde inşallah güzel haberler alırsınız 5+4 gittiğimde karindan ultrasonla keseyi gördü ama ici su dolu dedi bebeği daha göremeyiz 1 hafta sonra gel dedi 6+4 bebişi kalp atışlarını gördük sanada öyle derse kesem boş diye üzülme stres olma vajinal ultrasonda gözüküyor ama karından geç gözüküyor o yüzden bazen strese sokabiliyorlar biziAy çok sevindim ben de yarın doktora gidecem soracam. Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah