İnşallah canım rabbim herşeyin hayırlısını versinBende 5+4 de yada 6 da gittim ici su dolu kese dedi kese gelişimi yeri çok güzel dedi bebeği bizde göremedik 1 hafta sonra gel dedi 6+4 de gördük sende görürsün canım inşallah
Bana bi daha 12. Hafta da gel dedi kuzum :)Benim de 10mm’ymiş sata göre tam geliyor. Bir daha 3 hafta sonra çağırdı beni. İnşallah sağlıkla büyüsünler
Amin canım sağolInşallah kesen sıkı sıkı tutunur canım büyüdükçe yukarı doğru çıkmıyormu kese Insallah sağlıcakla sende kucağına alirisin
Teşekkür ederim cevap verdiğin için canım. Doktora gittin progestran verdiKırmızı yada pembeye döndüyse dr gözük canım bekleme
Daha erken kendini üzme stres sokma canım benim sat 27 Eylül ben tam satıma 6+0 gittiğinde doktara doktar karın ultrosan baktığında 5 +0 dedi 16 mm dedi 15 gün sonra gel dedi senin içinde çok erken ayrıca bir hafta sonra tahlil için gittiğimde devlet hastanesi dktar karın ultrosan bakarak kalp atışı var dedi daha da gitmedim kendini stres sokma herşey olacağına varırGünaydın kizlar lekelenmem icin başka bir dedi doktora gittim. Belki bebeğimin kalp atışını duyarım diye. Kese normal hersey normal ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı. 5+6dayim. Çok çok üzgünüm. Ne yapacağım doktor haftaya görünebilir dedi.
Günaydın kizlar lekelenmem icin başka bir doktora gittim. Belki bebeğimin kalp atışını duyarım diye. Kese normal hersey normal ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı. 5+6dayim. Çok çok üzgünüm. Ne yapacağım doktor haftaya görünebilir dedi.
5+6 da görünmemesi normal bence üzülme herşey normal demiş kendini strese koyma iyi düşün ben 6+1 de gördümGünaydın kizlar lekelenmem icin başka bir doktora gittim. Belki bebeğimin kalp atışını duyarım diye. Kese normal hersey normal ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı. 5+6dayim. Çok çok üzgünüm. Ne yapacağım doktor haftaya görünebilir dedi.
Iyi haberlerle gel insallahGunaydin guzel anneler ben cok heycanliyim ilk kez doktora gidecegim
Tabi ki yazarım rabbim razi olsun cevap verdigin icin
Daha erken kendini üzme stres sokma canım benim sat 27 Eylül ben tam satıma 6+0 gittiğinde doktara doktar karın ultrosan baktığında 5 +0 dedi 16 mm dedi 15 gün sonra gel dedi senin içinde çok erken ayrıca bir hafta sonra tahlil için gittiğimde devlet hastanesi dktar karın ultrosan bakarak kalp atışı var dedi daha da gitmedim kendini stres sokma herşey olacağına varır
İnşallah canım geldim geleli ağlıyorum eşim de üzüldü çok moralim bozuk bilmiyorum haftaya kadar zaman nasıl geçer. Özele gittik bir de makinenin kötü olma ihtimali de yok. Rabbim sen herşeyin hayırlısını ver gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyleZaten 5+6 çok erken kalp atışı için bunu araştır için rahat edecek emin ol olmadı başka bir doktara randevu al için rahat etsin diye hiç bişey deme direk muayene ol bak bakalım o ne diycek
İnşallah canım Allah razı olsun hepinizden dua edelim hayırlısı için5+6 da görünmemesi normal bence üzülme herşey normal demiş kendini strese koyma iyi düşün ben 6+1 de gördüm
Gözün aydın sağlıkla kucagınaalmayı nasip etsin inşallah rabbimmerhaba, bende çift çizgi görenlerdenim
ilk reglim hafif kanamalı geçince test yapmıştım ama çıkmamıştı. 15 gündür göğüs ağrım geçmeyincetesti tekrar ettim.
sat
Insallah canimIyi haberlerle gel insallah
Ağlama dua et duacınım üzme kendini allahım hakkında hayırlısını nasip etsin istersen 6+ 4 filan git bekleme açısındanİnşallah canım geldim geleli ağlıyorum eşim de üzüldü çok moralim bozuk bilmiyorum haftaya kadar zaman nasıl geçer. Özele gittik bir de makinenin kötü olma ihtimali de yok. Rabbim sen herşeyin hayırlısını ver gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle
İnşallah canım Allah razı olsun hepinizden dua edelim hayırlısı için
Biraz beklemek en iyisi galiba aynen canım Allah razı olsun hepinizdenAğlama dua et duacınım üzme kendini allahım hakkında hayırlısını nasip etsin istersen 6+ 4 filan git bekleme açısından
Gözünüz aydın sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim . Kalp atişı duyuldumu yada bebek görüldümuKızzlaaaaaaarrr
Dün ögrendim bugün doktora gittim 6 haftaĺıkmış miniğimsağlıkla gelsin inşallah
Bende temmuz annesiyim kısmetse
Beklerken kendinide bebişide üzme iyi olcak herseyBiraz beklemek en iyisi galiba aynen canım Allah razı olsun hepinizden