2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar acil yardım . Dün bikac market poşeti taşıdım eve dünden beri kahve alıntılarim oluyo dr a sordum erken gebelikte olabilir öyle dedi .ama bende şimdiye kadar hiç olmamıştı sizce bu sorun olur mu normal midir
Canım ben de pazar günü gittim baya kırmızı geldi diye. Kese duruyordu kalp atışı için erken dedi 5+2ydi çünkü. Progestan hap ve iğne kullanmama rağmen geldi. Bırde iki ampul kullandım iğneyi yani. İnşallah bişey olmaz sıkma canını benim hep lekeli geçiyor. Aslında aslolan ultrason değerlerden de önce. Doktorunla bir görüş progestan almiyorsan onu verir. Onun dışında bir bakar ultrasonda görürsün bebisini için rahat eder. Benim hala kahve rengi az da olsa geliyor leke. Anneme çektim galiba o hamiileliklerinde baya kanama görmüş adet gibi. Olabiliyor yani. Ama yine de ihmal etme canim. Haberlerini paylaş burada 🙏

Benim üçüncü hamileliğim, ilk hamileliğim de kızımı 20. Haftada, ikincisinde bebeğimi14.haftada hissetmiştim sonra da kaybettim zaten. Daha çok erken.
Çok üzüldüm canım rabbim yerlerini doldursun inşallah cennet kuşlarının🙏 özel olmayacaksa sebebini öğrendin mi genetik test falan yapılıyor ya araştırma amaçlı. Ben de kalp atışı için bekliyorum biraz lekelenmeli bir gebelik benim de 5+5teyim acele etmek istemiyorum haftaya gidelim diyoruz. Ama çok da korkuyorum ya kalp atışını duyamazsak Allah korusun. Rabbim kimseye yaşatmasın🥺

Benim de sık tuvalet var ama gögüs ağrım yok mide bulantı yok herkesin ki olunca korktum bide ikinci gebeliğim ilki düşük oldu ondan, çok sağ olun içim biraz rahatladı❤️
Benimde hafif gögüs hassasiyeti var bide sık tuvalet bu gün çok nadir kasık agrısı oldu benim ilk gebeligimde 6 . Haftada kalp atışı alamadık ister istemez bi acaba oluyor sonra diyorum allahım onu bize bagışla hepimizinkini bagışlasın allahım amin

Çok teşekkür ederim. Test yapılmadı. Sanırım kromozomal bir sorun oldu ve yaşayamadı. İlk hamileliğim çok rahat geçti. Kızıma sağlıkla kavuştum. İçini ferah tut kötü düşünme canım sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim. Test yapılmadı. Sanırım kromozomal bir sorun oldu ve yaşayamadı. İlk hamileliğim çok rahat geçti. Kızıma sağlıkla kavuştum. İçini ferah tut kötü düşünme canım sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım inşallah hepimiz için dua ediyorum herkes yavrusuna sağlıkla kavuşsun 🙏🌺🌺

Benimde hafif gögüs hassasiyeti var bide sık tuvalet bu gün çok nadir kasık agrısı oldu benim ilk gebeligimde 6 . Haftada kalp atışı alamadık ister istemez bi acaba oluyor sonra diyorum allahım onu bize bagışla hepimizinkini bagışlasın allahım amin
Evet insan korkuyor elimizde değil benimde 7. Haftada kalbi durdu aşırı kanama oldu, biraz rahat olmaya çalışıyorum, hep dua ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşalah🙏

Canım ben de pazar günü gittim baya kırmızı geldi diye. Kese duruyordu kalp atışı için erken dedi 5+2ydi çünkü. Progestan hap ve iğne kullanmama rağmen geldi. Bırde iki ampul kullandım iğneyi yani. İnşallah bişey olmaz sıkma canını benim hep lekeli geçiyor. Aslında aslolan ultrason değerlerden de önce. Doktorunla bir görüş progestan almiyorsan onu verir. Onun dışında bir bakar ultrasonda görürsün bebisini için rahat eder. Benim hala kahve rengi az da olsa geliyor leke. Anneme çektim galiba o hamiileliklerinde baya kanama görmüş adet gibi. Olabiliyor yani. Ama yine de ihmal etme canim. Haberlerini paylaş burada 🙏
Çok sağol cnm dr a sordum kirmizi olursa görüşelim olabiliyor erken gebelikte dedi. İnş düzelir sağlıkla geçiririz

Sanki çok erkenmis gibi geliyor. Bebeğim için herşeye katlanirim iki yıldır bu anı bekliyorum ama bu şekilde birşeyler ters gidiyor gibi geliyor. İnşallah herşey yolundadir🙏 benim canımda hicbirsey çekmiyor sürekli soruyor etrafimdakiler ne yapalım diye. Aklıma getiriyorum canım çeker belki diye ama midem kalkıyor hepsine. Poşet yesem daha iyi 🙈
Cnm ters giden bişey yok rahat ol senin bahtına bol mide bulantılı kusmalı bir gebelik çıktı geçecektir zamanla. gebelik herkeste farklı ilerliyor doktoruna danışıp ilaç kullanmaya başlayabilirsin çünkü beslenmen gerek 😊

kızlar kızımda bulantılarım geçene kadar hep ekşi olmamış şeyler yedim. yeşil yeşil ayva mandalina üzüm ne bulduysam hep ekşi istedim. çikolata tatlı görmek bile midemi bulandırıyordu. bunda da çok tatlıya düştüm. hurma çikokata tatlılar. bulantı bakımından da daha hafifim. siz ne durumdasınız var mı benim gibi tatlıcı olanlar.
Bn kızımda hiç bir şey yiyemiyordum çok kusuyordum bunda bulantılarım fazla pek kusamıyorum ama ekşimsi şeyler daha yiyebiliyorum bunda biraz daha rahatım tabi ileriki günlerde bizi ne bekliyor bilmiyorum 🤗

Cnm ters giden bişey yok rahat ol senin bahtına bol mide bulantılı kusmalı bir gebelik çıktı geçecektir zamanla. gebelik herkeste farklı ilerliyor doktoruna danışıp ilaç kullanmaya başlayabilirsin çünkü beslenmen gerek 😊
Teşekkürler canım inşallah herşey yolunda gitsin de bunlara katlanabilirim hiç sorun yok🙏🥰

Kızlar bnm baş ağrılarım çok fazla yaşam kalitemi düşürecek düzeyde tansiyon baktırdım biraz düşüktü bnm gibi baş ağrısı çeken varmı normaldir umarım

Benim de sık tuvalet var ama gögüs ağrım yok mide bulantı yok herkesin ki olunca korktum bide ikinci gebeliğim ilki düşük oldu ondan, çok sağ olun içim biraz rahatladı❤️
Bende 11. Haftanın içindeyim hala hiç bir belirtim yok dr la konuştum bugün konforlu rahat gebelik seninki benim annemde aynıymış onu dedim genetiktir o zaman ne güzel dedi bende ilk düşük yaptım sizin gibi hep korkum oldu halada var inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız bebislerimizi

Mide bulantisi istahsizlik yogun yaşayanlar, 4. Haftada vaR miydi bu şikayetleriniz ne zaman başladı ilk?
Ultrasona göre 5. Haftada başladı canım ama yoğun değil benim hareketlerime bağlı hızlı hareket edince oluyo bide mide boş olduğunda genelde yemek alışkanlığım pek yok benim .

X