2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben 5. Haftanın içinde yaşadım lekelenme bel ağrım dışında ağrım olmadı çok şükür şiddetli ağrım varsa dr bi gözük canım

Dun gitti kese cok.kucuk olsada gozuktu progestana basladim.yatiyorjm
Bugun insallah eski dr uma gidicem
Ama bel agrisi sanci olunca korktum
Cok sukur lekemde kahveye donmeye basladi
Tesekkurler

Günaydın kizlar lekelenmem icin başka bir doktora gittim. Belki bebeğimin kalp atışını duyarım diye. Kese normal hersey normal ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı. 5+6dayim. Çok çok üzgünüm. Ne yapacağım doktor haftaya görünebilir dedi.🥺🥺

Günaydın kizlar lekelenmem icin başka bir doktora gittim. Belki bebeğimin kalp atışını duyarım diye. Kese normal hersey normal ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı. 5+6dayim. Çok çok üzgünüm. Ne yapacağım doktor haftaya görünebilir dedi.🥺🥺
Yolk kesesi var mıymış canım doktora sordun mu ?
Yolk varsa boş gebelik olmaz ama yolk yoksa boş gebelik olabilir 😔

Kızlar günaydın. Benim dün akşam kahve renk lekelenmemi diyeyim akıntı mı bilmiyorum vardı. Şuan kırmızı renk gibi normal mi bu ? Doktorada henüz hiç gitmedim

Gunaydin guzel anneler ben cok heycanliyim ilk kez doktora gidecegim icin
Yaz canım nasıl geçtiğini
Kuzum doktorun ultrason cihazına da bağlı bence bir de daha erken bazen 7. Hafta da görünüyor bebek

Amin canım sizde inşallah güzel haberler alırsınız 5+4 gittiğimde karindan ultrasonla keseyi gördü ama ici su dolu dedi bebeği daha göremeyiz 1 hafta sonra gel dedi 6+4 bebişi kalp atışlarını gördük sanada öyle derse kesem boş diye üzülme stres olma vajinal ultrasonda gözüküyor ama karından geç gözüküyor o yüzden bazen strese sokabiliyorlar bizi
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla, bugün doktora gittim 5+0 keseyi gördü karından ama aşağıda dedi morelim çok bozuk aynı şeyleri yaşamaya başlıyorum. Lütfen duanda beni de bulundur çok ihtiyacım var😢

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla, bugün doktora gittim 5+0 keseyi gördü karından ama aşağıda dedi morelim çok bozuk aynı şeyleri yaşamaya başlıyorum. Lütfen duanda beni de bulundur çok ihtiyacım var😢
Inşallah kesen sıkı sıkı tutunur canım büyüdükçe yukarı doğru çıkmıyormu kese Insallah sağlıcakla sende kucağına alirisin🤲🏻

Bende 5+4 de yada 6 da gittim ici su dolu kese dedi kese gelişimi yeri çok güzel dedi bebeği bizde göremedik 1 hafta sonra gel dedi 6+4 de gördük sende görürsün canım inşallah

X