- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Ben 5. Haftanın içinde yaşadım lekelenme bel ağrım dışında ağrım olmadı çok şükür şiddetli ağrım varsa dr bi gözük canımKanama lekelenmesi olanlar
Adet sancisi giibi sanci
Bel agriniz var mi
Ben 5. Haftanın içinde yaşadım lekelenme bel ağrım dışında ağrım olmadı çok şükür şiddetli ağrım varsa dr bi gözük canım
Canım benim de bu şekilde dedi doktor kese kaç mm sormadım ya ama normal dedi uyumlu dedi 6. HaftayaDuyamadık 11 mm kese göründü bebek ortada yok :))
Yolk kesesi var mıymış canım doktora sordun mu ?Günaydın kizlar lekelenmem icin başka bir doktora gittim. Belki bebeğimin kalp atışını duyarım diye. Kese normal hersey normal ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı. 5+6dayim. Çok çok üzgünüm. Ne yapacağım doktor haftaya görünebilir dedi.
Bu doktor demedi de pazar günü acildeki demişti normal izlendi diyeYolk kesesi var mıymış canım doktora sordun mu ?
Yolk varsa boş gebelik olmaz ama yolk yoksa boş gebelik olabilir
Yaz canım nasıl geçtiğiniGunaydin guzel anneler ben cok heycanliyim ilk kez doktora gidecegim icin
Kuzum doktorun ultrason cihazına da bağlı bence bir de daha erken bazen 7. Hafta da görünüyor bebekGünaydın kizlar lekelenmem icin başka bir doktora gittim. Belki bebeğimin kalp atışını duyarım diye. Kese normal hersey normal ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı. 5+6dayim. Çok çok üzgünüm. Ne yapacağım doktor haftaya görünebilir dedi.
Ben de şimdi doktordan geldim 7 hafta dedi çok gazım varmışGünaydın hanımlar , 6+5 bugün kontrole gittik kalp atışını daha güçlü duyduk şükür 149 du :)
Tabi ki yazarım rabbim razi olsun cevap verdigin icinYaz canım nasıl geçtiğini
Yaptı canım 8 milim daha :)Ben de şimdi doktordan geldim 7 hafta dedi çok gazım varmışkalp atışını net duyamadık ama 140 dedi. CRL ölçümü yaptı mı sizde ?
Bekleyeceğim canım inşallah öyle olurYaz canım nasıl geçtiğini
Kuzum doktorun ultrason cihazına da bağlı bence bir de daha erken bazen 7. Hafta da görünüyor bebek
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla, bugün doktora gittim 5+0 keseyi gördü karından ama aşağıda dedi morelim çok bozuk aynı şeyleri yaşamaya başlıyorum. Lütfen duanda beni de bulundur çok ihtiyacım varAmin canım sizde inşallah güzel haberler alırsınız 5+4 gittiğimde karindan ultrasonla keseyi gördü ama ici su dolu dedi bebeği daha göremeyiz 1 hafta sonra gel dedi 6+4 bebişi kalp atışlarını gördük sanada öyle derse kesem boş diye üzülme stres olma vajinal ultrasonda gözüküyor ama karından geç gözüküyor o yüzden bazen strese sokabiliyorlar bizi
Benim de 10mm’ymiş sata göre tam geliyor. Bir daha 3 hafta sonra çağırdı beni. İnşallah sağlıkla büyüsünlerYaptı canım 8 milim daha :)
Inşallah kesen sıkı sıkı tutunur canım büyüdükçe yukarı doğru çıkmıyormu kese Insallah sağlıcakla sende kucağına alirisinRabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla, bugün doktora gittim 5+0 keseyi gördü karından ama aşağıda dedi morelim çok bozuk aynı şeyleri yaşamaya başlıyorum. Lütfen duanda beni de bulundur çok ihtiyacım var
Bende 5+4 de yada 6 da gittim ici su dolu kese dedi kese gelişimi yeri çok güzel dedi bebeği bizde göremedik 1 hafta sonra gel dedi 6+4 de gördük sende görürsün canım inşallahGünaydın kizlar lekelenmem icin başka bir doktora gittim. Belki bebeğimin kalp atışını duyarım diye. Kese normal hersey normal ama bebek yok dedi doktor haftaya tekrar gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı. 5+6dayim. Çok çok üzgünüm. Ne yapacağım doktor haftaya görünebilir dedi.
Kırmızı yada pembeye döndüyse dr gözük canım beklemeKızlar günaydın. Benim dün akşam kahve renk lekelenmemi diyeyim akıntı mı bilmiyorum vardı. Şuan kırmızı renk gibi normal mi bu ? Doktorada henüz hiç gitmedim