Maşallah canm ne güzel inşallah dediğiniz gibi olur, benim ilki düşük olunca ister istemez endişe oluyor, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.benim ilk hamileligimde ne bulanti, ne kusma, ne de baska bisey vardi. 40 haftam cok rahat gecti. suanda da hicbir belirtim yok. umarim bunu da rahatca geciririm.
Betanız kaç çıktı acaba. Yumurtalamadan kaç gün sonra baktırdınız
Gerçekten çok saçma dış veya boş gebelik olursa ne olacak insanın sağlığıyla oynuyorlar Allah'ım yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah sağlıkla gelir
kızlar benim 2. hamileliğim acaba kaç haftalıkken hissedebilirim bebeğimi. şuan sanki hissediyorum gibi geliyor ama imkansız sonuçta
Maşallah canm ne güzel inşallah dediğiniz gibi olur, benim ilki düşük olunca ister istemez endişe oluyor, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Pazartesi günü 30 çıkmıştı. Bugün de 64.7 çıktı.Ben, Kanada'dayim, burda biraz problemli doktora gitmek. 2 gün önce test yaptım, haftaya doktora gidicem. Siz baktirdiniz mı? Sizin kaç?
Benim üçüncü hamileliğim, ilk hamileliğim de kızımı 20. Haftada, ikincisinde bebeğimi14.haftada hissetmiştim sonra da kaybettim zaten. Daha çok erken.kızlar benim 2. hamileliğim acaba kaç haftalıkken hissedebilirim bebeğimi. şuan sanki hissediyorum gibi geliyor ama imkansız sonuçta
İyi çıkmış tahlilin keseyi gördünmu pekitahlilim çıktı 755,0 :)
Baktım şimdi erkek gösteriyorKızlar, benim oğlum var ve ikinci kız olsun çok istedik. Çin takvimine bakmıştık, kız gösterdiği aya göre denediktabii eğlencesi erkek de olursa sağlıkla gelsin yeter. Siz baktınız mı hiç Çin takvimine. Bı de yüzük testi de yaptım, o da kız diyor oğlumda da yüzük yapmıştım
Çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız gizliliğini koruyor yaniKızlar, benim oğlum var ve ikinci kız olsun çok istedik. Çin takvimine bakmıştık, kız gösterdiği aya göre denediktabii eğlencesi erkek de olursa sağlıkla gelsin yeter. Siz baktınız mı hiç Çin takvimine. Bı de yüzük testi de yaptım, o da kız diyor oğlumda da yüzük yapmıştım
Dikkat et olmadı doktara git en son ne zaman gittin doktaraKızlar acil yardım . Dün bikac market poşeti taşıdım eve dünden beri kahve alıntılarim oluyo dr a sordum erken gebelikte olabilir öyle dedi .ama bende şimdiye kadar hiç olmamıştı sizce bu sorun olur mu normal midir
14de mi kaybettiniz basiniz sağolsun. İnş bu sağlıkla gelirBenim üçüncü hamileliğim, ilk hamileliğim de kızımı 20. Haftada, ikincisinde bebeğimi14.haftada hissetmiştim sonra da kaybettim zaten. Daha çok erken.
Geçen hafta girtimkeseyi gördük . Dr a msj attım kırmızı kan olursa görüşelim dediDikkat et olmadı doktara git en son ne zaman gittin doktara
AminKesinlikle hep duaylayim canım inşallah Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin
Baktım şimdi erkek gösteriyorKızım tabi kız kardeş istiyor
Kızlar acil yardım . Dün bikac market poşeti taşıdım eve dünden beri kahve alıntılarim oluyo dr a sordum erken gebelikte olabilir öyle dedi .ama bende şimdiye kadar hiç olmamıştı sizce bu sorun olur mu normal midir
Çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız gizliliğini koruyor yani
Teşekkür ederim. 18. Haftada kaybettim. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. Doktorunuzla irtibat halinde olun, bazen evet olabiliyor. Biraz uzanın dinlenin bence14de mi kaybettiniz basiniz sağolsun. İnş bu sağlıkla gelir
Ben duygusalım duygulu filme aglarımda gülenlere bile aglayasım geliyorYa ben bunları okurken bile direk gözlerim doluyo normalde çok duygusal biri değilim ama hamilelikte pik yapti