2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
benim ilk hamileligimde ne bulanti, ne kusma, ne de baska bisey vardi. 40 haftam cok rahat gecti. suanda da hicbir belirtim yok. umarim bunu da rahatca geciririm.
Maşallah canm ne güzel inşallah dediğiniz gibi olur, benim ilki düşük olunca ister istemez endişe oluyor, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Merhaba arkadaşlar dün sormuştum yarın doktora gideceğim eşimi içeriye alırlar mı diye hiç sorun olmadı aldılar :) 5+3 olduk bugün bebeği gördük ama kalp atışı göremedik normal dedi doktor tabi ki 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim :)

Betanız kaç çıktı acaba. Yumurtalamadan kaç gün sonra baktırdınız

Ben, Kanada'dayim, burda biraz problemli doktora gitmek. 2 gün önce test yaptım, haftaya doktora gidicem. Siz baktirdiniz mı? Sizin kaç?

Gerçekten çok saçma dış veya boş gebelik olursa ne olacak insanın sağlığıyla oynuyorlar Allah'ım yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah sağlıkla gelir

Evet, ben de stres oldum ama malesef beklemekten başka yapacak birseyimiz yok. Dualarınız için çok teşekkür ederim.

kızlar benim 2. hamileliğim acaba kaç haftalıkken hissedebilirim bebeğimi. şuan sanki hissediyorum gibi geliyor ama imkansız sonuçta

Benim de 2. Hamileliğim, ilkini 18-19 Hafta gibi hissetmiştim. İkinci biraz daha erken hissediliyor diyorlar ama bu haftalar çok erken. Sanırım 2. İçin 13-15 arası hissedilebilir gibi okumuştum. Tam hatırlamıyorum.

Maşallah canm ne güzel inşallah dediğiniz gibi olur, benim ilki düşük olunca ister istemez endişe oluyor, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Saglikla tutunur umarım bebeğiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kızlar bende bugün cok bakamadım cünkü midem beni mahvediyor özelikle 2 gündür kahvaltı yapamıyorum tuzlu seyler biraz yiyorum cıkaramıyorumda aclıktan basımda dönüyor aptal gibi oldum yemek zorundayım diye zorluyorum kendimi bu sefer öğürmeye baslıyorum bişeyde cıkaramıyorum cıkarsam belki rahatlarımda bebeğimi ac bırakıyorum diye cok mutsuzum

Dun kan degerim 600du
Bu aksam kanamam oldu
Dr a gittim minik bir kese var ama cok erken dedi
Protestan verdi
Ilk 2 gebelikte kanamali ilerlemisti progestan ve kan sulandirici igne kullanmıştım
Yarin eski kendi dr uma gidicem.insallah
Bu sefer gerek kalmayacak dedim.ama gösterdi kendini
Ben buradayim diyor

Kızlar, benim oğlum var ve ikinci kız olsun çok istedik. Çin takvimine bakmıştık, kız gösterdiği aya göre denedik tabii eğlencesi erkek de olursa sağlıkla gelsin yeter. Siz baktınız mı hiç Çin takvimine. Bı de yüzük testi de yaptım, o da kız diyor oğlumda da yüzük yapmıştım

Baktım şimdi erkek gösteriyorKızım tabi kız kardeş istiyor

Kızlar acil yardım . Dün bikac market poşeti taşıdım eve dünden beri kahve alıntılarim oluyo dr a sordum erken gebelikte olabilir öyle dedi .ama bende şimdiye kadar hiç olmamıştı sizce bu sorun olur mu normal midir

Çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız gizliliğini koruyor yani

Baktım şimdi erkek gösteriyorKızım tabi kız kardeş istiyor

Eğlencesi tabii işin, doğruluğu belirsiz. Sağlıkla gelsinler. Benim oğlum da kız kardeş istiyor.

Ben yaşamadım hiç ama bazı hamilelikler de normal. Stres yapmayın, doktorunuzun talimatlarını dinleyin.

Çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız gizliliğini koruyor yani

Rus takvimine bakmamıştım, şimdi baktım, bana da erkek gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…