2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

almamız için erken olur mu olacaktı. L Lavyer2012

bebek arabası ve puset ne aldınız acaba

Biz de bu cumartesi günü bakmaya diye çıktık sonra aldık geldik canım ama zaten 1 ay sonra teslim edilecek öyle hemen gelmiyor. İzmit'te sorduğumuz bir kaç mağaza 2 ay teslim süremiz var demişlerdi. O siteden alınca hemen geliyor muymuş yoksa teslimat süresi var mı canım onu öğren bir de. Ben de aldım bir ay sonra kurulmuş olacak kötüyü düşünüp çağırmamak lazım bence al bir şey olmaz :)

Ara ara buz koyun faydası oluyor

Bende hic agri yapmamisti canim ama soguk uygulama iyi geliyormus
Teşekkürler kızlar ağrırsa buz koymayı deneyeyim o zaman :)

Aynen canım Nisan'da alalım diyorum ben de daha geçe kalmadan çok zam landı herşey

Sende bir yandan haklısın esinde haklı. Zor bir karar.
Alsan bir türlü almasan bir türlü. Sen sanırım montessori odası alacaktım.

Nasil fiyatı uygun mu?
Toplamda üç bine denk geliyor şuan ikeadan alicam canım bizim butcemizin çok altında aslında ama benimki kuruntu yani

Anladım canım haklısın güzel düşünelim güzel olsun. Kurmasını sonra yaparız olmadı. Eğer kurarsak ben oraya bakıp bakıp iç çekerim ya çok değişik bir duygu

Havalar güzel olsa da her gün yürüsek valla ya
Burda havalar bugune kdar iii di cnm o yuzden cok yurume firsati buldum simdi ise sabaha hatta geceye gore açıldı yağmur dindi haftada 3 gun yarim saat 1 saat yuruyorum rahat mesela annemin eviyle bnm evim yuruyerek yarim saat oraya haftada 1 gun yuruyerek gidip geliyorum tabi bazen 45 dk yi buluyo yolu uzatrsam sonra

Prava nın araba puset seti gelmiş bir bebek mağazasına travel sistem istemiyordum ayrı ayrı alacaktım ama seti güzel denk geldi puset arabanın üstüne tersine oturuyor gayet kullanışlı geldi bana araba da baya büyük 3-3 buçuk yaşa kadar kullanırız herhalde
bebek arabası ve puset ne aldınız acaba

Hangi olayını sayayım dedi çalışan ve diğer3 kişi de bizzat şahit oldukları şeyleri söylediler canım.

Hangi olayını sayayım dedi çalışan ve diğer3 kişi de bizzat şahit oldukları şeyleri söylediler canım.
Anladım canım inşallah Elif hanım senin icin daha iyi olur. Doktor a ısınmak da gerçekten zor ben de degistirdim iyi ki degistirdim diyorum şimdiki doktorla enerjilerimiz daha uydu

Kızlar gun icinde karnım büyüüp sertleşio sizinde oyle oluyormu patlıcak gbi oluyor kaşıklarım ağrıyor bi de bazen çok.hissedyrm bebegimi bazen hiç hissetmyrm sizlern nasil

Eğer sunta değil de boyalı mdf bir ürünse şimdiden al canım 1 2 ayda ancak kokusu çıkıyor boyanın.

almamız için erken olur mu olacaktı. L Lavyer2012
Bende avent göğüs kalkanı var canım oğlumdan kalan onu kullanacağım için şuan gümüş kapağa para vermek gereksiz geliyor. Ama ilk bebeğim olsa gümüş kapak alırdım herkes bu kadar överken zaten sonraki gebeliklerde de kullanılabiliyor.
İkisi birbirinin yerini tutar mı bilemiyorum ama arkadaşın kardeşinde de avent varmış ama gümüş kapağın yanında hiç kalır demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…