2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar gun icinde karnım büyüüp sertleşio sizinde oyle oluyormu patlıcak gbi oluyor kaşıklarım ağrıyor bi de bazen çok.hissedyrm bebegimi bazen hiç hissetmyrm sizlern nasil
Aynı canım hele bugün çok dardayım nefes alamıyorum. İşe gitmiştim duramadım geri eve geldim. Ben gün içinde pek hissetmiyorum zaten ekseri akşamalrı vuruyor

Toplamda üç bine denk geliyor şuan ikeadan alicam canım bizim butcemizin çok altında aslında ama benimki kuruntu yani
Hmm o zmn al cnm. Gelmesi, kurması. Temizlemesi derken anca. Kıyafetleri yikicaksin daha sonrada hastane çıkışı derken. Artık yavaştan bazı şeylere başlanması lazım.

Bende kızlarının kıyafetini çıkartmistim, yarısını unutmuş eşim getirmeye bugün yine baştan başladım sonra dolab lari düzelicem (yani bu hafta). Beşik çıkacak bakacağım leke var mı yok mu diye.
Ona göree anca bir kaç eksik var sipariş yapacağım. Haftasında arabasını ısmarladım netten (pusete).

Yani iş hiç bitmiyor.

Aynı canım hele bugün çok dardayım nefes alamıyorum. İşe gitmiştim duramadım geri eve geldim. Ben gün içinde pek hissetmiyorum zaten ekseri akşamalrı vuruyor
Benimde sancilanio kaşıklarım.idrar torbama vuruo vurdgundada karnım çok sknti 2 gündür benimde

Prava nın araba puset seti gelmiş bir bebek mağazasına travel sistem istemiyordum ayrı ayrı alacaktım ama seti güzel denk geldi puset arabanın üstüne tersine oturuyor gayet kullanışlı geldi bana araba da baya büyük 3-3 buçuk yaşa kadar kullanırız herhalde
Güle güle kullanın.
Bende avent göğüs kalkanı var canım oğlumdan kalan onu kullanacağım için şuan gümüş kapağa para vermek gereksiz geliyor. Ama ilk bebeğim olsa gümüş kapak alırdım herkes bu kadar överken zaten sonraki gebeliklerde de kullanılabiliyor.
İkisi birbirinin yerini tutar mı bilemiyorum ama arkadaşın kardeşinde de avent varmış ama gümüş kapağın yanında hiç kalır demiş.

Teşekkür ederim.

Travel sistem aldim markasini hic hatrlamiyorum cnm indirim vardi 750 tl ye aldim bulundugum sehirde bi bebek magazasindan
Güle güle kullanın.

Selam arkadaşlar. Ben de bugün tetanoz asisini oldum sabahtan . Öğleden sonra ağrımaya başlamıştı. Buz koydum baya iyi geldi . Gecti gibi ağrısı. 4 baby travel sistem bebek arabasina bakıyorum. Yorumlar baya iyi . Fiyati da uygun diğer arabalara göre. Duyan bilen var mi bu arabayı acaba.

İnşallah bu sefer negatife döner 😊
Ben negatif oldumm😍😍😍😍😍 ve bebisimi bugün gördümmmm cinsiyeti belli. Doktor kagida yazdi 🙈 cumartesi günü süpriz olucak hepimize 🙈🙈🙈🙈💕💕💕💕💕💕 simdiden fikirleri aliyim kizlarrr tahminler ne 🙈🙈🙈

Eklentiler

• 16165049468492590620628504809300.jpg
    16165049468492590620628504809300.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 16165049660727232506515489914108.jpg
    16165049660727232506515489914108.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 70
Eğer sunta değil de boyalı mdf bir ürünse şimdiden al canım 1 2 ayda ancak kokusu çıkıyor boyanın.
Öyle mi bilmiyorum ki hiç baktım şimdi MDF akrilik boya diyor canım eşim de çok hevesli hemen gelsin kurayım diyor bakalım belki de alırız ama ben Nisan diyorum gene çok sağol bilgi icin
Hmm o zmn al cnm. Gelmesi, kurması. Temizlemesi derken anca. Kıyafetleri yikicaksin daha sonrada hastane çıkışı derken. Artık yavaştan bazı şeylere başlanması lazım.

Bende kızlarının kıyafetini çıkartmistim, yarısını unutmuş eşim getirmeye bugün yine baştan başladım sonra dolab lari düzelicem (yani bu hafta). Beşik çıkacak bakacağım leke var mı yok mu diye.
Ona göree anca bir kaç eksik var sipariş yapacağım. Haftasında arabasını ısmarladım netten (pusete).

Yani iş hiç bitmiyor.
Çok hevesliyim ama yine de gözüm korkmadi değil ne çok iş varmış inşallah hepsi hallolur yeter ki sağlık olsun çok sağol tavsiye için canim

Ben negatif oldumm😍😍😍😍😍 ve bebisimi bugün gördümmmm cinsiyeti belli. Doktor kagida yazdi 🙈 cumartesi günü süpriz olucak hepimize 🙈🙈🙈🙈💕💕💕💕💕💕 simdiden fikirleri aliyim kizlarrr tahminler ne 🙈🙈🙈
Aa çok sevindim canım şükür normale döndün.kuzunda çok tatlı maşallah bana sanki kız gibi geldi 🥰 bakalım acaba nedir nedir?🙄😁 sen bilmiyomusun yani şimdi bebişin cinsiyetini 🤔

Bende çok şekerli şeyler yiyorum bu zamana kadar da 8 kilo aldım ablamda ve anne tarafımda çok kişide şeker var ama bende çıkmadı çok şükür inşallah kimsede çıkmaz herkes gönül rahatlığıyla bekler bebişlerini
Masallah
Cok sukur ins kimsede cikmaz
Ama seker isi de iyi degil bebegin beyin gelisimi icin k.hidrattan cok protein yemek lazimmis :KK43: bir sekilde sekeri daha da azaltmaya calisacagim ben de bu 1 2 hafta icerisinde

Masallah
Cok sukur ins kimsede cikmaz
Ama seker isi de iyi degil bebegin beyin gelisimi icin k.hidrattan cok protein yemek lazimmis :KK43: bir sekilde sekeri daha da azaltmaya calisacagim ben de bu 1 2 hafta icerisinde
Ben de sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum ama sürekli tatlı aşeriyorum bir türlü vazgeçemedim tatlıdan meyve ve ceviz badem gibi kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum bebeğim için özellikle muz yiyorum kilo alsın diye

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın gözünüz aydın bebişinizi sonunda görmüşsünüz kız erkek hayırlısı olsun ama sanki kız gibi geçti içimden

Ben de sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum ama sürekli tatlı aşeriyorum bir türlü vazgeçemedim tatlıdan meyve ve ceviz badem gibi kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum bebeğim için özellikle muz yiyorum kilo alsın diye
:KK43:
Ya bi sekilde asiri disipline girmek lazim ozellikle son trimesterde
Protein agirlikli yemek gerekiyor
Seker tatli bunlari kesmek lazim
En pisi haftada 1 yemeye calisicam kendimi oyle sinirlandiricam
Su anda kahvede oyleyim bir kac haftadir mesela haftada 1 iciyorum 1 fincan kadar gayet de guzel oluyor
Bakalim ins tatlida da oyle olurum yoksa hem bebege zarar hem bize bosa kilo cidden
Ben de her gun illa ki muz yiyorum yaninda sütle. Kramp vs henuz karsilasmadim bence bu muz süt ikilisi sayesinde, bir de maden suyu iciyorum 1 tane.

Kızlar ben minoris indiriminde xl bebek setini aldım. İnstagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var tüm ürünlerin içeriklerini inceliyor. Minorisi o şekilde tercih ettim. Göğüs ucu kremi içinde ablam da bana lansinoh önermişti bebek emerken güvenerek kullanılabilecek tek kremmiş. Kısaca söylemek gerekirse mühendisinoğlu sayfasında bütün ürünlerin içeriklerine bakarak tercih ediyorum bebeğime alacaklarımı size de tavsiye ederim

X